Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@22:36:56 GMT

آغاز کاشت 40هزار درخت در بوستان جنگلی چیتگر

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۰۲۸۵۰

آغاز کاشت 40هزار درخت در بوستان جنگلی چیتگر

مراسم آغاز عملیات اجرایی نهضت درختکاری "پردیس گردشگری" به مناسبت روز هوای پاک با حضور مدیران و مسئولان شهری صبح امروز در بوستان جنگلی چیتگر برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، در مراسم آغاز عملیات اجرایی پردیس گردشگری که صبح امروز با حضور شهربانو امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران، صدرالدین علی پور رئیس مرکز مدیریت محیط زیست شهرداری تهران، علی اصغر سفری مدیرعامل بانک گردشگری و حبیب‌الله بوربور رئیس هیات‌مدیره مجمع خیرین کشور در بوستان چیتگر برگزار شد، شهربانو امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: کاشت 40 هزار درخت در منطقه 22 باید متناسب با شرایط اقلیمی تهران باشد، در غیر این صورت با مشکلات زیست محیطی جدی روبه رو خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه مراسم علی نوذرپور، شهردار منطقه 22 شهرداری تهران گفت: مردم شهر تهران از 3 معضل اساسی از جمله آلودگی هوا، ترافیک و فاصله طبقاتی بین مناطق شمال و جنوب شهر تهران رنج می‌برند.

وی تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین علل آلودگی هوای شهر تهران استفاده از وسایل نقلیه شخصی و کمبود ناوگان حمل و نقل عمومی است که 80 درصد عوامل آلودگی شهر تهران ناشی از منابع متحرک از جمله تردد خودروها است.

نوذرپور افزود: فضاهای سبز به عنوان ریه‌های تنفسی شهرها محسوب می‌شوندکه نقش کلیدی را در بهبود کیفیت محیط زیست شهری و همچنین افزایش تعاملات شهروندان دارند.

شهردار منطقه 22 ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اقداماتی که در شهر تهران در بخش آبیاری فضای سبز انجام شده، جداسازی شبکه آب خام از آب شرب است.

نوذرپور تصریح کرد: براساس سند آسیب‌شناسی در حوزه فضای سبز که در سال 94 به تصویب دولت رسید، وظایف و تعهداتی برای وزارتخانه‌ها از جمله وزارت کشاورزی، راه و شهرسازی معین شد که طبق این سند، ارائه تسهیلات سیستم نوین آبیاری برای اراضی یکی از تعهدات عنوان شده است که امیدواریم این موضوع نیز عملیاتی شود.

وی افزود: توسعه شهری در منطقه 22 با ظرفیت‌های طبیعی منطبق خواهد شد ضمن اینکه احداث اکوپارک در سال آینده نیز در دستور کار این منطقه قرار خواهد گرفت.

شهردار منطقه 22 به کاشت 40 هزار اصله درخت در منطقه 22 اشاره کرد و گفت: از این تعداد 20 هزار اصله درخت در بوستان چیتگر و 20 هزار اصله درخت در معابر، میادین و محلات منطقه 22 کاشته خواهد شد. این طرح از امروز تا 15 اسفندماه روز درختکاری ادامه خواهد داشت.

در این مراسم، صدرالدین علی پور رئیس مرکز مدیریت محیط زیست شهرداری تهران مهمترین اصل در حل مشکلات و معضلات شهری به ویژه در حوزه محیط زیست را گذر از شعار و عملگرا بودن دانست و گفت: با توجه به افزایش روند آلودگی و مرگ و میر سالانه 5000 نفر در اثر آلودگی هوا، با شعار دادن هیچ مشکلی حل نخواهد شد.

وی ضمن استقبال از طرح پردیس گردشگری، خاطرنشان کرد: توسعه فضای سبز شهری، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، هیبریدی کردن وسایل حمل و نقل به ویژه موتورسیکلت ها و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر از جمله مهمترین راهکارهای کاهش آلودگی هوا هستند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۲۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از مهم‌ترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آن‌ها پرداخته شود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگان‌هایی است که حدود ۱۰ کسب‌کار را مدیریت می‌کند، افزود: این معاونت باید در بخش‌های مختلف به شهروندان خدمت‌رسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را به‌عنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آن‌ها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامه‌هایی که برای هر حوزه برنامه‌ریزی شده بود، به‌طور کامل انجام شده است.

سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساخت‌وسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زاینده‌رود بیشتر شده است.

از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا تفکیک می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخه‌های دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک می‌شود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانه‌های مختلف استفاده می‌شود؛ به‌طور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانه‌های پلاستیک استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راه‌اندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زباله‌سوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن به‌زودی با بخش خصوصی منعقد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایه‌گذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمع‌آوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.

وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانش‌بنیان آغاز به‌کار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز می‌کند.

سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان می‌توانند با بهره‌وری از آن به جمع‌آوری زباله بپردازند.

وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمت‌رسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیت‌ها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.

کد خبر 748053

دیگر خبرها

  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • (ویدئو) شایعۀ قطع درخت در پارک لاله صحت ندارد
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • آغاز چهارمین جشنواره گل و گلاب در بوستان آب و آتش
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • پاکسازی سفیدرود از ادوات صید غیرمجاز و برخورد قاطع با متخلفان آغاز شد