Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان پیرامون تغییر مدیران استانی و فرمانداران شهرهای استان گفت: عجله‌ای برای این کار نداریم و اکنون در حال بررسی عملکرد فرمانداران و مدیران کل استان هستیم. ۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۵ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محسن مهرعلیزاده در نخستین نشست خبری خود با اصحاب رسانه بعد از79 روز فعالیت در اصفهان با بیان اینکه یکی از مغتنمات هر ملت و دولتی این است که جریان سریع و صریح اطلاعات در آن جاری باشد، اظهار داشت: یکی از سرمایه اصلی جوامع در حوزه فرهنگی این است که هم استقبال مردم و هم حاکمیت از جریان اطلاعات باشد و به همین رو شاهد رشد مراکز اطلاع رسانی باشیم و خوشحال هستم که در یک مسئولیت و مأموریت مهم جامعه زنان خبرنگار حضور فعال دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برنامه‌ها و ضرورت‌های استان بیان کرد: 3 مسئله آب، اشتغال و محیط زیست اولویت مهم استان بوده که باید به شکل ویژه‌ای به آن توجه شود و از طرفی علت اصلی حضور من در اصفهان به همراه همه مردم استان این است که با شعار "کار، کار، کار" به این سمت حرکت کنیم که هیچ چیز به جز اشتغال برای ما در اولویت قرار ندارد و باید همه اقدامات در مسیر خدمت به مردم قرار بگیرد و جز این اشتباه است.

استاندار اصفهان با اشاره به توسعه علمی، فرهنگی و سیاسی و اقدامات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در همه حوزه‌ها بیان کرد: بیش از یک سوم وقت خود را برای مسئله آب استان و احیای زاینده‌رود صرف کردم و با توجه به کمبود منابع آب، مدیریت ایجاب می‌کند که برای هر شرایطی برنامه داشته باشیم.

وی اضافه کرد: از سال 1350 ورودی آب زاینده‌رود یک میلیارد و 800 میلیمتر مکعب بوده و امسال و در طول 46 سال گذشته نصف شده است و با توجه به اوضاع جوی و جغرافیای استان که در منطقه کویری و خشک قرار دارد، اگر دست روی دست بگذارید ممکن است که منبع صفر شود، در دنیا وضعیت برخی از مناطق بدتر از این بوده و  برنامه‌ریزی کرده‌اند و در اصفهان نیز در زمان دکتر زرگرپور اقدامات خوبی در حوزه آب انجام شد ولی در ادامه کارهای انجام نشده هم زیاد است و ضروری‌ترین اقدام در این مسیر این است که با ایجاد هر چه سریعتر سد تونل سوم کوهرنگ بتوانیم به ظرفیت منابع اضافه کنیم.

مهرعلیزاده تصریح کرد: این تونل در سال 72 کلنگ زده شده و اکنون 5 درصد کار بافی مانده و اگر سد نباشد نمی‌تواند آب را جمع‌آوری و جاری در رودخانه کند و اکنون این کار متوقف مانده و در طول این مدت به دنبال بودجه برای احیای این پروژه بودم و در حال حاضر بیش از 2 برابر بودجه‌ای که می‌توان برای سد هزینه کرد را از سوی  سازمان برنامه و بودجه به مبلغ  288 میلیارد تومان دریافت شد، در کل این پروژه 450 میلیارد لازم دارد که یک چهارم آن تخصیص یافته است و از طرفی جلسات متعدد با کارفرمای این پروژه داشتیم و تمهیدات چگونگی انجام این پروژه در نظر گرفته شده است و کار احیا مجدد آغاز می‌شود .

وی خاطرنشان کرد: مسئله ساماندهی مسیر رودخانه، صرفه‌جویی در مصرف آب در بخش صنعت و کشاورزی، چگونگی استفاده از پساب‌های تصفیه شده در صنعت، اصلاح الگوی مصرف، تغییر الگوی کشت، احیای سیستم‌های گلخانه‌ای، استقرار صنایع غیرآب بر در مناطق کم آب استان، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی از راه‌هایی است که باید برای جبران کمبود منابع آبی در استان صورت گیرد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه امسال نسبت به سال گذشته ٩ درصد کاهش بارش در استان داشتیم، گفت: این کسری با بارش‌های زمستانی و بهاری جبران نخواهد شد و در کل میزان بارش‌ها‌ ٣٥ درصد از سال گذشته کمتر خواهد بود که برنامه‌ریزی‌های برای اصلاح مصرف در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به مسئله اشتغال در استان بیان کرد: چندین جلسه موثر و مستمر با سرمایه‌گذاران استان برگزار شده که در 2 حوزه اشتغال زودبازده و بلندمدت طرح‌های بزرگی مورد بررسی قرار گرفته که در صورت آغاز تا سال آینده وضعیت اشتغال استان را بهبود می‌بخشد.

مهرعلیزاده با اشاره به استقرار هر چه بیشتر حاکمیت مدیریتی در استان اظهار داشت: بنده در استانداری به عنوان نماینده عالی دولت در استان مکلف هستم اگر نظم و انضباط در انچه تصویب می‌شود توفیقات بیشتر در راستای مطالبات مردم را پیگیری کنیم.

تبیین واقعیت‌های اقتصادی در سطح ملی

وی با اشاره به تبیین واقعیت‌های اقتصادی در سطح ملی و  نقش استان به عنوان یک استان الگو و پیشرو در کشور بیان کرد: اصفهان یک استان پیشرو در کشور است که به دنبال فرهنگ تعالی است، باید توجه داشت که در شرایط جدید اقتصادی کشور وارد فاز جدیدی می‌شویم که با استفاده از جهت‌گیری‌های اقتصاد مقاومتی به سمت و سوی تکیه بر منابع و اندوخته‌های داخلی حرکت کنیم.

استاندار اصفهان با بیان اینکه زمان اتکا به درآمد نفتی رو به اتمام است، گفت: در طول این سال‌ها به هر دلیلی این وابستگی کم نشده است، در حاضر در آمد نفتی اکتفای هزینهضهای جامعه را نمی‌دهد که باید در راستای توسعه بخش خصوصی، ایجاد و بروز سرمایه‌های نهفته در کار و تولید و اشتغال مردم حرکت کنیم و مسئله اتکای استان به مرکز کم شود.

وی با بیان اینکه اصفهان از نظر پیشینه اقتصادی و فرهنگی در کشور همواره در صدر قرار دارد، اظهار داشت: باید با تکیه بر همه سرمایه‌ها و ظرفیت‌های استان به عنوان یک الکو در کشور مطرح شویم و در اقتصاد مقاومتی و در افزایش ثروت استانی الگویی برای کشور باشیم زیرا این استان لایق پیشرو بودن است.

مهرعلیزاده با اشاره به توزیع متوازن توسعه در استان بیان کرد: توزیع متوازن توسعه استان از دیگر مسئله‌هایی بود که در طول 79 روز فعالیتم در اصفهان به آن توجه شده است، در استان 56 درصد توسعه در شهر اصفهان رخ داده و 24 شهرستان دیگر 2 تا 3 دصد از توسعهه سهم برده‌اند، باید توسعه را متوازن و به شکل پراکنده شده و در استان به ویژه در حوزه گردشگری این رویداد رخ دهد.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت‌های بوم‌گردی و ظرفیت‌های گردشگری در مناطق مختلف استان استفاده شود، گفت: آمایش سرزمین در سطح برش‌های شهرستانی انجام شده است.

استاندار اصفهان با اشاره به اولویت‌های پروژه‌ها در شهر و استان اصفهان بیان کرد: این اولویت‌بندی آماده شده است و در راستای توسعه و روان‌سازی فعالیت بخش خصوصی پنجره واحد سرمایه‌گذاری در استان طراحی شده که این سیستم برای مقابله با بروکراسی سنگین اداری طراحی شده است.

وی در بخش دوم نشست خبری در پاسخ به سوال اصحاب رسانه اصفهان پیرامون تونل بهشت‌آباد با بیان اینکه این پروژه را فراموش نکردیم، تصریح کرد: پروژه تونل بهشت‌آباد یکی از پروژه‌های درازمدت اصفهان بوده که برای احیا به چند هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز دارد  که اگر این احیا صورت بگیرد 600 میلیون مترمکعب آب به ظرفیت زاینده‌رود اضافه می‌کند.

توصیه به فولاد مبارکه دخالت سیاست در ورزش نیست

مهرعلیزاده با اشاره به توصیه خود به مدیرعامل فولاد مبارکه پیرامون مدیریت باشگاه سپاهان اظهار داشت: برخی فکر می‌کنند که استاندار مسئول اداری استان است، درحالی که استاندار به عنوان نماینده عالی دولت و بر اساس قانون اساسی و حق مردم که نمایندگان خود را انتخاب کردند، ملکف است در تمام مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ورزش ورود پیدا کند و همه این مسائل به دولت ارتباط دارد.

وی بیان کرد: ورزش یک مسئله مهم اجتماعی استان بوده که سپاهان و ذوب‌آهن که در لیک برتر قرار دارند، با روان جامعه سر و کار دارند و ما در کنار مسئولیت اشتغال و معیشت مردم، برای نشاط مردم نیز مسئولیت داریم.

استاندار اصفهان با بیان اینکه ورزش و موسیقی یک امر مهم در نشاط اجتماعی مردم است، گفت: یک توصیه‌ای از مقام عالی استان به یک مجموعه‌ای که اختیارات یک تیم را دارد، داده شده که درباره مسائل تیم بازنگری کرده و این بازنگری به صورتی باشد که شادی همه مردم اصفهان تامین شود و تذکر به یک مدیر در راستای نشاط جامعه مسئولیت و وظیفه من است.

وی با بیان اینکه این مسئله دخالت سیاست در ورزش نیست، افزود: ما توصیه کردیم که تصمیم‌گیری‌ها در راستای موفقیت تیم و شادی مردم گرفته شود و دخالت سیاست در ورزش بهانه‌ای است که از سوی افراد مطرح می‌شود.

مهرعلیزاد با اشاره به طرح 9 ماده‌ای احیای رودخانه زاینده‌رود نیز بیان کرد: تمام بندهای این طرح رعایت می‌شود، استان اصفهان یک استان نوپای، کوچک و بی سابقه نیست، نباید در این استان وارد بازی‌ها و رقابت‌های استانی شد، منطق و عقل حکم می‌کند که استاندار هیچ تعلق منطقه‌ای نداشته باشد، در همین راستا از استاندار جدید چهارمحال و بختیاری دعوت کردیم و درباره کارها و اقدامات مشترک در حوزه محیط زیست صحبت کردیم.

وی با بیان اینکه 480 سال پیش شیخ بهایی حق‌آبه زاینده‌رود را با رویه استفاده آن زمان مشخص کرده، گفت: این به معنی از بین رفتن حق‌آبه مردم نیست اما توغ مصرف عوض شده  و بنده به عنوان نماینده دولت مکلف هستم طرحی داشته باشم که با توجه به منابع و کم‌آبی شغل آبرومندی را برای مردم فراهم کنم و باید درباره مسئله آب به سمت منطقی پیش برویم که در آخر معیشت و اشتغال مردم تامین شود.

استاندار اصفهان با اشاره به رسیدگی به طرح سامانه دوم گلاب نیز خاطرنشان کرد: در استان اصفهان طرح‌های نیمه تمام زیادی وجود دارد که در 2 بخش هستند، بخشی را دولت خود باید آن را تکمیل کند و بخش دیگر نیز مردم اصفهان باید در تکیمل این طرح‌های نیمه‌تمام استقبال کنند.

وی پیرامون تشکیل شورای مشورتی جوانان در استان نیز گفت: این شورا با حضور 35 نفر از جوانان اصفهانی در حال تشکیل بوده که درباره  به کارگیری نیروهای جوان در استان در کارگروه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی به استاندار مشورت خواهند داد.

مهرعلیزاده پیرامون تغییر مدیران استانی و فرمانداران شهرهای استان بیان کرد: عجله‌ای برای این کار نداریم و اکنون در حال بررسی عملکرد فرمانداران و مدیران کل استان هستیم که اگر قرار بر تغییر باشد و خیلی نگران فشار نمایندگان نیز نیستم.

انتهای پیام/ش

R41346/P1377/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۳۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد

جلسه اعضای کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با جمعی از مدیران و اصحاب رسانه امروز (پنجشنبه) برگزار و بخشی از مسائل و مشکلات موجود در این حوزه مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مدیران رسانه‌های اصفهان امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در مهمانسرای شهرداری اصفهان مهمان اعضای کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان بودند و به بیان نظرات، پیشنهادات و خواسته‌های خود از مجموعه مدیریت شهری پرداختند.

رسانه‌ها موضوع افزایش و ارتقای تولید در جامعه را به‌طور تخصصی دنبال کنند

احمدرضا دهانی، سرپرست روزنامه کار و کارگر در اصفهان در این نشست با اشاره به موضوع پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها به‌ویژه پروژه‌های شهری گفت: با آغاز اجرای یک پروژه در شهر باید تیمی حرفه‌ای از رسانه با این پروژه پیوست پیدا کند تا روند اجرای پروژه در شهر قدم به قدم به اطلاع شهروندان رسد و در اختیار آن‌ها قرار گیرد که این موضوع در بحث امیدآفرینی نیز بسیار مؤثر خواهد بود.

وی با اشاره به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» افزود: رسانه‌ها باید به این شعار به صورت تخصصی بپردازند، چراکه بسیاری از تولیدکنندگان به‌دلیل نوسان قیمت در بازار با شکست مواجه شدند و پرداختن به این موضوع و تحقق این شعار کمک ارزنده‌ای در رشد تولید و ارتقای اقتصاد کشور خواهد داشت.

در حمایت از رسانه‌ها باید به حفظ استقلال آن‌ها توجه شود

نفیسه راهداری، خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و روزنامه جام‌جم نیز در این نشست با اشاره به موضوع پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها به‌ویژه پروژه‌های شهری گفت: مجموعه مدیریت شهری یا سایر ارگان‌ها در اجرای طرح‌هایی که در حمایت از رسانه‌ها است، این حمایت باید به گونه‌ای باشد که در آن به حفظ استقلال و شرافت و شأن خبرنگاران و رسانه توجه ویژه شود، از این رو این حمایت باید در قالب موضوعی مشخص تعریف شده باشد.

وی با بیان اینکه پروژه‌هایی که در شهرداری اجرا می‌شود، می‌تواند پیوست رسانه‌ای داشته باشد، افزود: موضوع پیوست رسانه‌ای ضمن به‌روزرسانی آن به‌طور مرتب باید در راستای حفظ استقلال و حمایت رسانه‌ها قرار گیرد.

خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و روزنامه جام‌جم ادامه داد: مجموعه مدیریت شهری همچنین می‌تواند حمایت از رسانه‌ها را در قالب ایجاد تسهیلات تعریف کند یعنی رسانه‌ها در قالب ارائه خدمات رسانه‌ای خود بتوانند از امکانات و خدماتی که شهرداری ارائه می‌دهد به خوبی استفاده کنند.

راهداری گفت: برگزاری این جلسات در صورتی‌که ادامه پیدا کند و در آن به صورت موضوعی به مباحث مورد نظر پرداخته شود، به‌طور قطع نتیجه‌بخش خواهد بود، همچنین کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان نیز می‌تواند از کمک رسانه‌ها برای بررسی و پرداختن به موضوعات فرهنگی و معضلات اجتماعی همچون مهاجرت استفاده کند.

رسانه باید وارد فضای دیجیتال شود

رضا صالحی‌پژوه، مدیر مسئول نشریه قاف قلم در این نشست با بیان اینکه رسانه باید وارد فضای دیجیتال شود، گفت: رسانه‌ها باید بتوانند از ابزارهای ارتباطی فضای مجازی به درستی استفاده کنند که نخستین مزیت آن ایجاد فضای رقابتی است، مزیت دوم کاهش هزینه‌های چاپ و نشر و سومین مزیت بهبود تجربه مشتری است و وقتی مخاطب احساس کند از این ارتباط تجربه خوبی به‌دست آورده است، به‌طور مداوم مشتری رسانه خواهد شد که این موضوع به اقتصاد و اعتبار رسانه کمک شایانی خواهد کرد.

وی افزود: دیجیتالی‌شدن رسانه یک تغییر نیست بلکه یک نسل است و رسانه نیز یک ابزار است و پیام و محتوای آن باید گریدبندی شده و کیفیت آن مورد سنجش قرار گیرد.

صالحی ادامه داد: مدیران رسانه‌ها باید به ارتقای مدل ارتباطی خود که منجر به ارتقای کیفی محصولات رسانه‌ای می‌شود، بپردازند، همچنین نقدهای ما در رسانه باید اثرگذار باشد، از این رو نقدهای حرفه‌ای یا تکنیکال که به بررسی فرایندها و رویدادها می‌پردازد، ارزشمند است و نباید در کنار نقدهای غیرحرفه‌ ای قرار گیرد.

رسانه‌های داخلی و محلی به حمایت معنوی نیاز دارند

فاطمه شفیعی، سرپرست روزنامه شرق در اصفهان گفت: حمایت از رسانه‌ها تنها نباید به صورت مادی باشد، بلکه در شرایط فعلی رسانه‌ها نیاز بیشتری به حمایت معنوی دارند، از این‌رو برگزاری نشست‌های تخصصی و کلاس‌های حرفه‌ای برای آموزش گزارش‌نویسی و شیوه صحیح روایت‌ گری می‌تواند ازجمله حمایت‌های معنوی برای رسانه و اصحاب فرهیخته آن باشد.

وی افزود: درواقع حمایتی که می‌توان در حال حاضر از رسانه داشت، شناساندن ارزش‌های خبری و آموزش سواد رسانه در ادارات و به مدیران روابط عمومی و خبرنگاران است.

شفیعی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی و در تمام دنیا اولویت با رسانه و اطلاع‌رسانی است، گفت: بیشتر سیاست‌گذاری‌ها در جهان بر مبنای رسانه انجام می‌شود و بیشتر امور ابتدا از کانال رسانه عبور می‌کند، همچنین بسیاری از واکنش‌های مردم به مباحث مختلف زیست‌محیطی و اجتماعی از طریق کسب اطلاعاتی است که از رسانه‌ها منعکس می‌شود.

به گزارش ایمنا، در نشست هم‌اندیشی مدیران رسانه‌های اصفهان با اعضای کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر این کلان‌شهر که با حضور مدیران رسانه‌ها و اعضای این کمیسیون تشکیل شد، مدیران و خبرنگاران حاضر در جمع نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کرده و برای رفع مشکلات موجود و شکل‌گیری تعاملات بیشتر رسانه‌ها با مدیریت شهری و سایر دستگاه‌ها به بحث و بررسی موضوعات مختلف در این زمینه پرداختند.

کد خبر 747903

دیگر خبرها

  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • سوسیداد 0-1 رئال: تیم کارلتو برای قهرمانی عجله دارد
  • هشدار بارسا به ژاوی: رفتارت را درست کن
  • تغییر مدیریت در کار نیست؛ مدیران سرخابی حداقل تا پایان فصل در استقلال می‌مانند
  • تاکید استاندار اصفهان بر هم‌افزایی مدیران‌ اجرایی
  • لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد
  • حیات طیبه در خودنمایی نسیت، بلکه در اخلاص و پاکی است
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت