Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو در دیدار با سفیر نروژ، از گسترش همکاری ایران و نروژ در زمینه انرژی های تجدید پذیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، رضا اردکانیان وزیر نیرو در دیدار امروز خود (شنبه) با «لارس نوردرم» سفیر نروژ در جمهوری اسلامی ایران از گسترش همکاری ایران و نروژ در زمینه انرژی های تجدید ذیر خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سابقه یکصد ساله همکاری بین ایران و نروژ، گفت: این همکاری ها می تواند در حوزه انرژی های تجدید پذیر و آب و آبفا گسترش یابد.

اردکانیان با اشاره به اینکه وجود خطوط اعتباری بین دو کشور تا کنون بالفعل نشده است، افزود: با برقراری خطوط اعتباری بین دو کشور می توان در زمینه انرژی های تجدید پذیر به خصوص انرژی خورشیدی، همکاری های لازم را تقویت کرد.

وی ادامه داد: در کنار زمینه های خوب همکاری در حوزه های انرژی های تجدیدپذیر می‌توان زمینه های تجارت فی مابین را ایجاد کرد که به عنوان نمونه می توان استفاده از آب تصفیه شده فاضلاب (SAFE) برای استفاده در بخش کشاورزی را در دستور کار همکاری ها قرار داد.

وزیر نیرو ضمن درخواست از طرف نروژی برای انجام هماهنگی های بیشتر با سازمان سرمایه گذاری خارجی گفت: زمینه های خوب همکاری در حوزه آب های تجدید شونده و همکاری در جلوگیری از هدر رفت آب شهری بخصوص در کلانشهر تهران از دیگر زمینه های همکاری خواهد بود.

وی همچنین با اشاره به اینکه زمینه های خوب همکاری در کشورهای ثالث، همسایه و منطقه CIS زمینه خوبی برای همکاری بین ایران و نروژ است گفت: در برنامه ششم توسعه قرار است در مدت 5 سال پنج هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شود.

اردکانیان افزود: در زمان حاضر 450 مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور نصب شده و 700 مگاوات نیروگاه خورشیدی نیز در حال ساخت است که 25 درصد از تعهدات وزارت نیرو در این بخش انجام می شود.

وی در خاتمه از وزیر انرژی و نفت نروژ دعوت کرد تا در سفر به ایران، نسبت به تقویت زمینه های همکاری فی مابین دو کشور اقدام کند.

در ادامه این نشست «لارس نوردرم» سفیر نروژ در جمهوری اسلامی ایران نیز در سخنانی ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و ایجاد زمینه های همکاری بین ایران و نروژ گفت: این همکاری‌ها می‌تواند پس از برقراری خط اعتباری بین دو کشور، در زمینه های مختلف به خصوص ساخت مزرعه بادی و نیروگاه های خورشیدی ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه در این زمینه پیشرفت‌هایی حاصل شده ولی زمانبر خواهد بود گفت: «اکسپورت کردیت بانک نروژ» برنامه ریزی کرده تا ضمن سفر به ایران در آینده نزدیک، شرایط بانکی را برای مراودات دو کشور تسهیل کند.

نوردرم افزود: در زمان حاضر شرکت های مختلف نروژی در حوزه انرژی های تجدیدپذیر در حال برداشتن گام های اولیه برای حضور در بازار ایران هستند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۴۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم بین دوکشور
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم