Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ محمد چگنی مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس لرستان با بیان اینکه براساس طرح تخریب و بازسازی تاکنون ۶۰ درصد مدارس استان مستحکم مقاوم سازی، تخریب و بازسازی شدند، اظهار کرد: این درحالیست که ۳۰ تا ۴۰ درصد مدارس باقی مانده ایمن نبوده و خطر آفرین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: چنانچه زلزله‌ای در مقیاس زلزله اخیر کرمانشاه در لرستان رخ دهد این مدارس تخریب خواهند شد.

چگنی با بیان اینکه بیشتر این مدارس در روستا‌های استان واقع شده‌اند، یادآور شد: براساس آماری که گرفته شده درصد مدارس تخریبی در بروجرد و روستا‌های نورآباد بالاست.

مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس لرستان تصریح کرد: علیرغم تصور خیلی از افراد جامعه که مسئولین بیشتر به مرکز استان رسیدگی می‌کنند تعداد زیادی مدرسه تخریبی در شهرستان خرم‌آباد به عنوان مرکز استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه اتفاق خوبی که رخ داد و مجلس شورای اسلامی نیز ورود پیدا کرد طرح تخریب و بازسازی و مقاوم سازی مدارس بود، بیان کرد:، اما بدی آن این بود که تخصیص کامل ندارند و چنانچه ردیف اعتباری تامین می‌شد باقی مانده مدارس تخریبی استان به سرانجام می‌رسید.

چگنی با بیان اینکه در برنامه ششم سه میلیارد دلار برای طرح تخریب و بازسازی مدارس لحاظ شده است، افزود: چنانچه امسال تخصیص مناسب بدهند با کمک خیرین می‌توان ۴۰ درصد مدارس استان را ایمن و مستحکم کرد.

مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس لرستان بیان کرد: در اعتبارات سال ۹۷، ۱۵ درصد اعتبارات عمرانی و ۳۳ درصد اعتبارات نوسازی مدارس کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه در یک فضای ۴۰ متر مربعی در مدارس استان بین ۳۰ تا ۳۵ نفر قرار دارد و با احتساب یک مدرسه ۱۰ کلاسه بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ دانش‌آموز وجود دارد و چنانچه زمین‌لرزه‌ای رخ دهد جان این افراد به خطر می‌افتد، اظهار کرد: هم اکنون ۷۸ طرح در دست اقدام نوسازی و تجهیز مدارس استان است که برای انجام آن‌ها به ۷۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس لرستان تاکید کرد: اعتباری که امسال به نوسازی مدارس اختصاص دادند بین ۱۰ تا ۱۲ میلیارد تومان است و دولت باید به فضا‌های آموزشی و جان دانش‌آموزان اهمیت دهد و اعتبارات تخریب و نوسازی و تخصیص آن‌ها را افزایش دهد.

انتهای پیام/م

درصد مدارس تخریبی در بروجرد و نورآباد بالاست

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۶۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات عشایر ضروری است

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: رفع مشکلات قشر عشایر ضروری است.

مسلم مرادی امروز، یازدهم اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای عشایری که در منطقه عشایری کولیدر بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: سعی بر این است تا بخشی از مشکلات عشایر زحمت‌کش را که بخش عمده تولید را بر عهده دارند، حل شوند.

وی خاطرنشان کرد: عشایر مستقر در منطقه عشایری کولیدر مشکلاتی در حوزه آب، راه و مخابرات دارند که در جلسه امروز مطرح شد تا پیگیری‌های لازم برای حل بخشی از آنها صورت گیرد.

فرماندار بروجرد اضافه کرد: معرفی جاذبه های گردشگری و توسعه صنایع دستی در جامعه عشایری در جلسه امروز با حضور مدیران کل امور عشایر لرستان و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مطرح شد و تسهیلاتی در این زمینه در نظر گرفته شده است که به عشایر داوطلب فعال در این حوزه پرداخت خواهد شد.

مرادی بیان کرد: تیم‌های پزشکی، پیراپزشکی و دامپزشکی در این منطقه عشایری همزمان با جلسه شورای عشایری حضور دارند تا خدمات مورد نیاز عشایر ارائه دهند.

وی تصریح کرد: عشایر قشری تولیدکننده هستند که رفع مشکلات آن‌ها ضروری است و تداوم فروش دام در بین عشایر، به‌مرور منجر به بیکار شدن و مهاجرت آن‌ها به حاشیه شهرها می‌شود.

معاون استاندار لرستان ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در عرصه منابع طبیعی در مناطق عشایر وجود دارد که باید در حفظ و بهره‌گیری مناسب از آن بیش از گذشته کوشا باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • نیاز ۷۰ مدرسه شهرستان هشترود به نوسازی
  • «قبرستان نو» با حفظ حرمت تمام قبور بهسازی می‌شود / هیچ تخریبی در کار نیست
  • تخریب ۸۰ درصد مدارس غزه و تبدیل آن به بازداشتگاه و مرکز شکنجه
  • استفاده از اعتبارات سفر رئیس‌جمهور برای تجهیز و نوسازی مدارس
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است