Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-02@00:29:40 GMT

نشانه های پنهان ابتلا به التهاب مزمن

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۰۹۹۵۱

نشانه های پنهان ابتلا به التهاب مزمن

زمانی که التهاب به صورت مزمن درآید، با طیفی از بیماری ها مانند دیابت، آلزایمر و حتی ریزش مو مرتبط خواهد شد. برخی از علائم جسمی هستند که می توانند بیانگرالتهاب مزمن باشند:

آکنه: کسانی که زیاد استرس دارند، مواد التهابی بیشتری نسبت به سایرین در بدنشان تولید می شود. از آنجایی که پوست ما، اولین ارگانی است که از وضعیت سلامت حکایت می کند، عجیب نیست که این مواد ناشی از استرس بتوانند مشکلات پوستی را ایجاد و یا تشدید کند؛ مثل آکنه و پسوریازیس.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی خوابی: بین بیخوابی و التهاب مزمن ممکن است ارتباطی وجود داشته باشد که در نهایت در سیکل خواب و بیداری دخالت می کند. حتی ممکن است سموم در بدن تدریجا افزایش پیدا کرده و شرایط را بدتر کنند و در نتیجه بی خوابی، همیشگی و پایدار شود، مثلا ارتباط بیخوابی و مشکلات کبدی شناخته شده است. به همین علت بسیاری از پزشکان توصیه می کنند یک دوره پاکسازی کبد جهت کمک به برطرف شدن بیخوابی و مشکلات کبدی انجام شود.

خستگی مزمن: پژوهشگران عقیده دارند التهاب، دلیل اصلی خستگی مزمن است. ارتباط بین التهاب و سیستم عصبی مرکزی، می تواند مکانیسم شبانه روزی مغز را تغییر دهد؛ یعنی بخشی از مغز که مسئول چرخه خواب و بیداری است.

افزایش وزن: التهاب مزمن می تواند منجر به افزایش مقاومت به انسولین شود. به این معنی که سلول های شما به تولید انسولین پاسخ نمی دهد و قند خون به طور غیر طبیعی بالا می رود. افزایش غیر طبیعی قند خون، بدن را مستعد ابتلا به چاقی و دیابت می کند. رابطه افزایش وزن و التهاب دو سویه است یعنی همانطور که التهاب می تواند منجر به چاقی شود، افزایش سلول های چربی در بدن نیز به افزایش التهاب دامن می زند. اتخاذ رژیم های غذایی کم شکر و پرهیز از غذاهای فراوری شده، مصرف روغن ماهی، مصرف پروبیوتیک ها و ... برای جلوگیری از ابتلا به هر کدام از این شرایط سودمند است.

افسردگی: علم، ارتباط بین افسردگی و التهاب مزمن را ثابت کرده است. مواد شیمیایی تولید شده در طول التهاب، به نام سیتوکین، منجر به بروز برخی علائم عصبی در بدن می شوند که جرقه شروع افسردگی هستند. بسیاری از پزشکان به این نتیجه رسیده اند که بیماران افسرده ای که بیماری هایی چون مشکلات قلبی و سرطان پوست دارند، میزان التهابشان بالاتر است.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۹۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحید زمان زاده رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشوراظهار کرد: با توجه به تکرار زیاد عدم وصول پرستاران به درخواست‌های قانونی و منطقی شان، شاهد آن هستیم که پرستاران بصورت دسته جمعی از حرفه و خدمت بالینی خود در مراکز درمانی دست می‌کشند؛ که این مورد بالاترین سطح هشدار به تخلیه مراکز درمانی از پرستاران است.

زمان زاده افزود: پرستاران جزو معدود گروه‌های سلامت اند که با توجه به ماهیت حرفه‌ای و علمی شان در صورت خلا مراکز درمانی از این نیروها؛ جایگزینی برای خدمت با کیفیت و با صلاحیت و شایسته برای مددجویان و بیماران نخواهد بود و این مساله لطمه بزرگی را بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که بطور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور گفت: امروز ضروت توجه به خواسته‌های پرستاران این بار، از مرز درخواست‌های شخصی پرستاران یا پیگیری‌های صنفی شان در سازمان نظام پرستاری و سایر نهاد‌های پرستاری عبور کرده است، در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم را نشانه رفته است و برای حاکمیت و نظام‌سلامت، بالاترین سطح هشدار در ارائه حداقل‌های خدمات سلامت به عموم مردم در سطوح بیمارستان‌ها اتفاق خواهد افتاد.

وی گفت: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری آنان در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی‌های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آنطور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه‌های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و. می‌باشد.


مسئولین به صورت اختصاصی پرستاری را درنظر بگیرند

زمان زاده خاطر نشان کرد: باید مسئولین محترم در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی‌ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش‌ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور خاطرنشان کرد: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی‌تر و معقولانه‌تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می‌باشد، ورود نمایند، زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • علایم هشداردهنده‌ «آرتریت پسوریاتیک»
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟