Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمدرضا قنبری  با اشاره به گام سوم هماهنگی و پیگیری بررسی موانع و نارسایی‌های مربوط به اجرای دستورالعمل وزیر راه و شهرسازی در خصوص نقاط حادثه‌خیز استان اصفهان اظهار کرد: پیشگیری از وقوع جرم مطابق بند پنجم اصل 156 قانون اساسی از وظایف ذاتی قوه قضائیه است که در راستای اجرای برنامه هماهنگی و راهبردی دستگاه‌های ذی‌ربط و به منظور کاهش نقاط حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نقاط حادثه‌خیز را مکان‌هایی دارای شاخصه‌های علمی و تعریف شده نامید و افزود: 109 نقطه حادثه‌خیز در استان اصفهان شناسایی شده که 67 مورد آن نقطه حادثه‌خیز مصوب کشوری است؛ طبق اطلاعات میدانی نزدیک به 40 مورد از نقاط حادثه‌خیز در شش ماهه اول سال جاری رفع، تعدادی از آن‌ها آشکارسازی یا فرهنگ‌سازی شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اصفهان در همین رابطه اضافه کرد: راهکارهای کوتاه، میان و بلندمدت بر اساس نوع اهمیت و پس از ارزیابی و ترتیب‌بندی برای نقاط حادثه‌خیز توسط گروه ویژه‌ای در استان بررسی و اجرا می‌شوند ضمن این‌که خط‌کشی بزرگراه‌ها، استفاده از آئینه در پیچ‌ها و گذرگاه‌ها نکته قابل اهمیتی که باید به آن توجه شود.

وی رعایت اصل آشکارسازی و رفع استتار در کاهش سوانح رانندگی را مسأله مهمی عنوان کرد که با هدف رفع نقاط حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان باید انجام شود تا نقش مؤثری در کاهش تلفات، سوانح و تصادف‌های جاده‌ای داشته باشد.

قنبری توجه به اصل آشکارسازی را برای سهولت در رفت و آمد افراد مسأله مهمی دانست و گفت: توجه به اصل آشکارسازی اهمیت ویژه‌ای دارد و اجرای آن یک ضرورت است که تحقق آن با آموزش شروع می‌شود البته تلاش برای فرهنگ‌سازی آن با احساس مشارکت میان دستگاه‌ها عملی خواهد شد.

 

انتهای پیام/م

 

کاهش نقاط حادثه‌خیز از وظایف قوه قضائیه است

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۱۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه

مینویی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک شهرستان مراغه گفت: رفع مشکلات ترافیکی مناطق مختلف شهری و برون شهری با همکاری و همراهی همه دستگاه‌های متولی امر ممکن خواهد بود.

وی با بیان اینکه مطالبات بسیاری در زمینه معضلات و مشکلات ترافیکی شهرستان مطرح می‌شود که باید مورد توجه قرار گیرد ادامه داد: روان‌سازی ترافیک معابر اصلی شهر و اصلاح نواقص موجود در آنها مهمترین دغدغه‌های ترافیک شهر مراغه است.

فرماندار مراغه گفت: کمبود جای پارک در معابر داخل شهر به ویژه در هسته مرکزی مشکلات زیادی برای شهروندان بوجود آورده است افزود: وقتی در معابر داخل شهر جای پارک وجود ندارد رانندگان در محل‌های ممنوع پارک یا به صورت دوبله توقف می‌کنند که این امر موجب ایجاد نابسمانی و بی نظمی در ترافیک و نارضایتی سایر شهروندان می‌شود.

مینویی در این جلسه به رفع موانع ترافیکی و ساماندهی خیابان کاشانی و جام جم اشاره و بر رفع مشکل سد معبر و ساماندهی دست فروشان تاکید کرد.

وی اضافه کرد: فرهنگسازی برای اجرای طرح‌های ترافیکی از جمله احداث پیاده راه و نیز وارد نشدن خودرو‌های تک سرنشین به هسته مرکزی شهر از راهکار‌های اساسی برای گشودن گره ترافیک شهری مراغه است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • رفع و آشکارسازی ۹ نقطه حادثه خیز در محور‌های مواصلاتی شهرستان ارومیه
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • ◄ آمارهای رفع نقاط پرحادثه راه‌ های کشور شفاف است
  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی
  • شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی
  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه
  • رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان