Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس فراکسيون پارلماني «ائتلاف ملي» عراق در ديدار با هيأت رسانه‌اي کويت، تاکيد کرد که انتخابات امسال در کشور سرنوشت‌ساز است و اهميت آن کمتر از انتخابات سال 2005 نيست.
«سيد عمار الحکيم» رئيس فراکسيون پارلماني «ائتلاف ملي» (التحالف الوطني)، در استقبال از شماري از اصحاب رسانه‌هاي کويتي و «مويد اللامي» رئيس اتحاديه خبرنگاران عراقي از مواضع دولت و ملت کويت در قبال عراق و ايستادن در کنار ملت اين کشور، تقدير کرد و گفت: از دولت کويت و تلاش‌هايش در کنفرانس کمک به بازسازي عراق تشکر مي‌کنيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است اين کنفرانس ماه آينده در کويت برگزار شود.
در بيانيه دفتر اطلاع‌رساني رئيس ائتلاف ملي که نسخه‌اي از آن در «الفرات» منتشر شد، آمده است: اين کنفرانس بيانگر تلاش برادران کويتي براي تعميق و تداوم روابط ميان دو کشور است. ما نيز به توانايي عراقي‌ها براي غافلگير کردن جهانيان با تحقق پيروزي بزرگ با ساختن کشوري که تمام شهروندانش بدون هيچ تبعيضي در کنار يکديگر زندگي مي‌کنند، اطمينان داريم. تا اين پيروزي مکمل پيروزي‌هاي نظامي، اجتماعي و سياسي پيشين باشد.
سيد عمار الحکيم درباره انتخابات آتي پارلماني کشور بار ديگر تاکيد کرد: اين انتخابات بايد در موعد مقرر برگزار شود و يک انتخابات سرنوشت‌ساز است زيرا طي آن عراق از مرحله برقراري دموکراسي به مرحله تثبيت و تقويت آن و از حالت بي ثباتي به حالت ثبات مي‌رسد. به همين دليل اهميت آن کمتر از انتخابات سال 2005 نيست.
وي در ادامه درباره تشکيل‌ ائتلاف‌هاي متعدد انتخاباتي ابراز خوشبيني کرد و گفت که اين ائتلاف‌ها ملي و فرامذهبي و فراقومي هستند.
حکيم درباره تاسيس جريان ملي حکمت نيز گفت: اين جريان در پاسخ به نيازهاي مرحله کنوني تشکيل شد و جرياني ملي است که گروه‌هاي مختلف عراقي در کنگره تاسيسي آن مشارکت داشتند.
وي با تاکيد بر جايگاه جوانان و زنان در اين جريان، تاکيد کرد که جريان ملي حکمت، ديدگاه روشني درباره تشکيل دولت دارد و تلاش مي‌کند آن را از طريق برنامه‌هاي انتخاباتي‌اش اجرايي کند.
فارس

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۸۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت

هرچند این کشور در میانه عملیات اخبار منتشر شده را تکذیب کرد، اما ساعاتی پس از عملیات رسماً از نقش خود در دفاع از اسرائیل پرده برداشت. از طرفی این اقدام ملک عبدالله از دید دوستداران فلسطین هم دور نماند و امت‌های عربی و اسلامی توانستند ذات این شخصیت را بشناسند.

دولت اردن یک دولت مصنوعی است که انگلستان پس از جنگ جهانی اول و تقسیم سرزمین‌های امپراتوری عثمانی در پی معاهده سایکس پیکو ایجاد کرد.انگلستان در آن سال‌ها فرزندان شریف حسین-حاکم  مکه- را که در سرنگونی امپراتوری عثمانی کمک شایانی کرده بود، در عراق(فیصل) و اردن (عبدالله اول) روی کار آورد.

اردن از اساس یک کشور طبیعی و دارنده عناصر تشکیل دهنده یک ملت نیست و در یک قرن اخیر وظایف و مأموریت‌هایی را که غرب به پادشاهانش محول کرده انجام می‌دهد و در عوض از آن‌ها مساعدت مالی و تسلیحاتی می‌گیرد.در جریان عملیات وعده صادق نیز پادشاه اردن آسمان کشورش رادر اختیار کشورهای غربی و صهیونیستی قرار داد تا پهپادهای ایرانی را که عازم سرزمین‌های اشغالی بودند هدف قرار دهند.

البته این اقدام هزینه فراوان  و بی‌آبرویی روی دست این کشور جعلی گذاشت و در میان افکار عمومی دنیای عرب، ملک عبدالله دوم منفوریت بیشتری پیدا کرد و یک خائن و نوکر اسرائیل نامیده شد.

در خصوص نحوه واکنش ایران و کشورهای محور مقاومت به خیانت اردن این نکته را باید ذکر کرد که در حال حاضر این کشور در موضع انفعال قرار دارد و هرگونه اقدام تنش‌زای مستقیم به نفع این پادشاهی تمام خواهد شد.

در نتیجه باید با هوشمندی و تدبیر و دیپلماسی عمومی این وضعیت انفعالی اردن در داخل و خارج را تداوم بخشید.

نباید فراموش کرد ۶۰ درصد جمعیت اردن فلسطینی‌تبار هستند و از حمایت‌های این پادشاهی از اسرائیل منزجر شده‌اند و اگر یک جریان فرهنگی و رسانه‌ای روشنگرانه در خصوص خیانت‌های خاندان شریف هاشمی در یک قرن اخیر و حمایت آن‌ها از طرح های استعمار در منطقه ایجاد شود، بدون شک در سال‌های آینده تحولات اجتماعی و سیاسی در این کشور رنگ و بوی دیگری خواهد گرفت که تقویت جریان‌های مقاومت در آنجا را در پی خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد
  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است