Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@02:17:45 GMT

کتاب «مدیریت منابع الکترونیک» چاپ و منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۲۰۷۰۱

کتاب «مدیریت منابع الکترونیک» چاپ و منتشر شد

کتاب مدیریت منابع الکترونیک با مقدمه دکتر علیرضا اسفندیاری مقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول چاپ و منتشر شد.

دکتر علیرضا اسفندیاری مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با توجه به اینکه یکی از جنبه های مهم چنین مدیریتی در قلمرو علم اطلاعات و دانش شناسی، مدیریت منابع الکترونیکی به شمار می رود اظهار کرد: «در رهگذر انقلاب اطلاعات، حوزه گسترده علم اطلاعات و دانش شناسی خاصه منابع اطلاعاتی، کتابخانه ها و مراکز اطلاعاتی تغییرات نو ظهور و اغلب گریز ناپذیری را تجربه کرده و می کنند که باور به بینش و نگرش به چنین شرایطی، رفتاری همخوان را در سایه مدیریت بهینه و فرا گیر می طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیس واحد علی آباد کتول پرداختن به آموزه هایی درباره چرخه حیات منابع الکترونیکی، سیاست گذاری برای مدیریت، اقتصاد منابع الکترونیکی، ارزیابی منابع انسانی را محوریت های اصلی این کتاب عنوان کرد و افزود: «کم آگاهی کتابداران در این زمینه و میل همیشگی آن ها به دانش افزایی تألیف کتاب مدیریت منابع الکترونیکی را سودمند کرده است.»

وی اظهار کرد: «اصل اثر، حاصل خرد جمعی پنج کتابدار با تجربه است که جدای از توجه به مباحث کاربردی قابل اجرا در انواع کتابخانه ها، مفاهیم مرتبط خوبی را به ادبیات این علم می افزاید، امیدوارم ورود این اثر ترجمه شده به بازار نشر بتواند گامی مفید در راستای سر فصل های موجود باشد و استادان، کتابداران و دانشجویان گرامی از آن بهره مند شوند.»

اسفندیاری مقدم تصریح کرد: «کتاب مدیریت منابع الکترونیک در 8 فصل پیرامون حوزه گسترده علم اطلاعات و دانش شناسی به چاپ رسیده است و مفاهیم و موضوعات منابع الکترونیک را به نحوی توضیح می دهد تا برای انواع کتابخانه ها و موسسات قابل استفاده بوده، به گونه ای که هم مدیران با تجربه منابع الکترونیک و هم افراد تازه کار و کم تجربه به بینش و راهبردی اجرایی در کتابخانه ها دست یابند.»

این کتاب ویراسته رایان اُ.وِیر بوده و توسط عیسی زارعی، علی حسین پناه، منصوره حسینی شعار، زینب صدیقی ترجمه شده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۰۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • نگهداری ۴۲هزار نسخه خطی در سازمان اسناد وکتابخانه ملی کشور