Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-26@22:37:09 GMT

آلودگی هوا اولویت سوم دولت است

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۲۱۵۴۴

آلودگی هوا اولویت سوم دولت است

معاون رییس جمهوری با اشاره به اینکه آلودگی هوا از نظر دولت در درجه سوم اهمیت قرار دارد گفت: بحران آب و زیستگاه‌های طبیعی در اولویت کار دولت قرار دارند.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به کیفیت نامناسب گازوئیل، درخواست رسمی واردات گازوئیل را ارائه کرده‌ایم. 

به گزارش «انرژی امروز» عیسی کلانتری با اشاره به اختلافات این سازمان با وزارت صنعت در خصوص آیین نامه هوای پاک، گفت: مذاکرات در این باره همچنان ادامه دارد و آیین نامه اجرایی قانون هوای پاک تا ۳ ماه آینده در دولت تصویب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
کلانتری در کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران تصریح کرد: با وجود کامیون‌های فرسوده، خودروها و سوخت غیراستاندارد نمی‌توانیم انتظار هوای پاک در کشور داشته باشیم. 
کلانتری درباره آلودگی هوای تهران نیز گفت: تهران پنجمین شهر آلوده کشور است، کلانشهرهای دیگر مثل اهواز و تبریز وضعیتی به مراتب بدتر از تهران دارند. 
وی تصریح کرد: میزان گوگرد گازوئیلی که در تهران عرضه می‌شود حدود ۲۰۰ واحد است، در حالی که میزان گوگرد گازوئیل عرضه شده در مشهد هشت هزار و در اصفهان پنج هزار واحد است. 
وی تاکید کرد: با توجه به کیفیت نامناسب گازوئیل، درخواست رسمی واردات گازوئیل را ارائه کرده ایم. 
کلانتری ادامه داد: ما همه چیز را با هم می‌خواهیم، تهرانی‌ها هم هوای پاک مطالبه می‌کنند وهم با کامیون های فرسوده تردد می‌کنند و هم می‌خواهند ساخت و ساز داشته باشند. 
وی با انتقاد از عملکرد خودروسازان در کشور نیز تاکید کرد: تا زمانی که سوخت استاندارد نداشته باشیم و در زمینه ساخت خودرو مناسب سرمایه گذاری نکنیم، نمی توانیم آلودگی هوا را از بین ببریم. 
به گفته وی، این در حالی است که مصوبه مردادماه قانون هوای پاک، شهریورماه برای برای حمایت از خودروسازان لغو شد. 
رییس سازمان حفاظت از محیط زیست اظهار کرد: ۶۷ درصد آلودگی هوای کلانشهرها در فصل سرما به دلیل تردد کامیون‌ها و مینی بوس‌های فرسوده، ۱۱ درصد به دلیل تردد موتورسیکلت و ۳ درصد نیز ناشی از تردد خودروهای شخصی است. 
وی افزود: از زمانی که وزارت راه تردد کامیون‌های فرسوده را در جاده‌ها ممنوع کرده، این خودروها به وارد شهرها شده‌اند به طوری که اکنون ۵۵ هزار کامیون فرسوده در تهران تردد می کند. 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۱۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خط راه آهن در منطقه ۱۷ شهری تهران در سال‌های گذشته به دلیل ایجاد آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، تصریح کرد: بعد از این عملیات چندین موضوع مورد تاکید قرار گرفت از جمله این موضوعات، ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران بود که بر رعایت آنها تأکید شد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در توافق شرکت راه آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده رو‌ها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به اینکه اکنون اختلاف نظر‌هایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد: در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وی افزود: هم‌اکنون پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است و هم اکنون منتظر تایید هیأت وزیران است که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

نوسازی بافت فرسوده شهری سیاست اصلی دولت است

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می‌شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • غبار روی کوه های تهران مه است یا آلودگی هوا؟ | فقط این منطقه غربی تهران هوای پاک دارد
  • هوای پایتخت در مرز آلودگی ؛ وضعیت کیفیت هوای شهرستان‌های استان تهران + عکس
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در خنک ترین روز بهاری | نقشه میزان آلاینده ها در هر منطقه را ببینید
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق