Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به برنامه راهبردی دانشگاه، عدالت محوری و پایبندی به اخلاق حرفه ای را از ارزش های مهم این برنامه عنوان کرد و خواستار اشراف بیشتر سازمان های حوزه سلامت بر تخلفات احتمالی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پیک دانشجو دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با بیان این که بحث نظارت بر درمان در یک سال اخیر با جدیت بیشتری در استان ادامه دارد، گفت: بحث نظارت و اجرای تعرفه های درمانی با تعامل و مشارکت سازمان های حوزه سلامت قابل اجراست و برای بهبود فرایندها، همکاری سایر سازمان ها ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس ستاد استانی نظارت بر تعرفه خدمات سلامت، خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی و سایر سازمان های مرتبط، به عنوان متولیان سلامت جامعه، موظف هستند برای جلب اعتماد مردم و احقاق حقوق بیماران و جامعه پزشکی تلاش بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به اهمیت گایدلاین ها ( راهنمای بالینی پزشکان برای تعیین خطوط درمان و انجام خدمات تشخیصی برای رشته های مختلف پزشکی)، یاد آور شد: اداره نظارت بر درمان دانشگاه، در ماه های اخیر با تشدید نظارت های خود که تا پاسی از شب ادامه دارد، توانسته است به نتایج خوبی دست پیدا کند.

این مقام مسوول، با اشاره به برنامه راهبردی دانشگاه، عدالت محوری و پایبندی به اخلاق حرفه ای را از ارزش های مهم این برنامه عنوان کرد و خواستار اشراف بیشتر سازمان های حوزه سلامت بر تخلفات احتمالی شد و تاکید کرد: خود کنترلی، بزرگترین بازدارنده در تخلفات پزشکی است، زیرا پاسخگویی متخلفین، بیش از جریمه نقدی در ایجاد خودکنترلی، اثرگذار است.

۱۹۰ سامانه رسیدگی به تخلفات بهداشت و درمان
وی یکی از راه های شناسایی تخلفات پزشکی را سامانه ۱۹۰ عنوان کرد و ادامه داد: گزارش روزانه آمار مرگ و میر بیماران بستری در بیمارستان های دولتی و خصوصی استان که توسط واحد نظارت بر درمان دانشگاه ارایه می شود، با جدیت، مورد بررسی قرار گرفته و پیگیری می شود.

در ادامه حاضرین در جلسه به ارایه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و در پایان، دکتر اسماعیل نورصالحی به عنوان دبیرستاد استانی نظارت بر تعرفه خدمات سلامت معرفی شد.

ساماندهی و سازمان دهی نظارت بر نحوه اجرایی تعرفه های تشخیصی و درمانی کلیه موسسات دولتی، غیر دولتی، خصوصی، نظارت بر پیاده سازی صحیح تعرفه ها و ارزش نسبی خدمات سلامت در تمامی مراکز درمانی استان و پیگیری ارائه گزارش تخلفات به ستاد، پیگیری، تسریع در رسیدگی به شکایات مردمی و اطلاع رسانی سامانه ۱۹۰ از دیگر مباحث مطروحه در این جلسه بود.

گفتنی است جلسه ستاد استانی نظارت بر تعرفه خدمات سلامت، با حضور رییس دانشگاه، معاون درمان، مدیر نظارت بردرمان، مدیر کل بیمه سلامت استان، مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی گیلان، نمایندگان سازمان نظام پزشکی، تعزیرات حکومتی و دادستان انتظامی و کارشناسان ستادی در سالن اجلاس دانشگاه برگزار شد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۵۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:  معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اواخر اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ فعالیت خود را به صورت رسمی و با هدف گسترش فعالیت‌های سلامت‌محور در حوزه بین‌الملل آغاز کرد و پس از شکل‌گیری این معاونت و با همکاری معاونت‌های آموزش، پژوهش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد زمینه رشد و توسعه این دانشگاه در حوزه بین‌الملل فراهم شد.

دکتر شاپور بدیعی افزود: در سال ۱۴۰۲ فعالیت‌ها و اقدامات بسیارخوبی در حوزه بین‌الملل صورت پذیرفت و با ۲ سفری که به کشور‌های عراق و ترکمنستان داشتیم زمینه جذب و حضور بیش از پیش دانشجویان و گردشگران سلامت این کشور‌ها در مشهد فراهم شد.

وی اضافه کرد: همچنین در حوزه‌های علمی و دانشجویی تعامل بسیارخوبی با کشور آلمان و در موضوع نوروساینس داشته و داریم و تداوم این همکاری‌ها فی ما بین را در سال ۱۴۰۳ هم خواهیم داشت.

دکتر بدیعی با بیان اینکه در حوزه گردشگری سلامت از جایگاه و وضعیت به مراتب بهتری به نسبت سال‌های قبل برخوردار هستیم و می‌بینیم که مشهد به واسطه وجود بارگاه منور رضوی انتخاب نخست بسیاری از بیماران غیرایرانی جهت درمان در ایران بوده و هست، خاطرنشان کرد: خدمات بسیارخوبی در حوزه‌های سرپایی و بستری به بیماران غیرایرانی در مراکز درمانی دارای مجوز IPD ارائه شد و در سال گذشته و با همکاری استانداری خراسان رضوی، فرمانداری مشهد، کمیته گردشگری استان، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستمی و گردشگری خراسان رضوی، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشهد، دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور و دیگر مجموعه‌های شهری و استانی شاهد رشد خوبی در بحث حضور گردشگر سلامت در مشهد بودیم و رتبه اول کشور را در این حوزه کسب کردیم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه جذب دانشجوی غیرایرانی در کنار پذیرشی که به میزان سال‌های قبل بود، ثبت نام و جذب متمرکز ۵۰ دانشجوی عراقی را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتیم، تصریح کرد: خوشبختانه با همکاری معاونت‌های آموزشی و فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه که بهترین کلاس‌ها و خوابگاه‌ها را با امکانات کامل در اختیار آنها قرار دادند زمینه جذب بیش از پیش این گروه از دانشجویان فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد