Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب(تنا)، هیئت تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر مختاری که جهت شرکت در کنفرانس بین المللی امام محمد غزالی در اندونزی بسر می‎برد دیدارها و ملاقات هایی با هیئت های دینی و دانشگاهی حاضر در این کنفرانس داشتند و بر گسترش روابط فرهنگی، دینی و علمی با جمهوری اسلامی ایران با استفاده از ظرفیت دانشگاه مذاهب اسلامی تاکید کردند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
همچنین در جریان این سفر دکتر مختاری و هیئت همراه با جمعی از شخصیت ها و مقامات دینی و فرهنگی و علمی کشور اندونزی نیز دیدار و حول همکاریهای مشترک به گفت وگو پرداختند.
 
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در دیدار با دکتر وحفی الدین سکام؛ معاون سازمان بزرگ نهضت‌العلمای اندونزی در حاشیه برگزاری کنگره امام محمد غزالی، اندیشه تقریب در جهان اسلام را از مهم‌ترین زیرساخت‌ها و شرط‌های اعتلای اسلام عنوان کرد.
 
دکتر مختاری افزود: در بین ظرفیت‌های متعدد جهان اسلام برای رسیدن به وحدت کلمه و انسجام مسلمانان، دانشگاه‌های اسلامی از اهمیت زیادی برخوردار اند و باید همواره مورد توجه قرار گیرند.
 
وی با بیان اینکه دانشگاه‌های اسلامی از زمان تاسیس،تاکنون تاثیرات عمیقی در وحدت امت اسلامی داشته‌اند، گفت: ایجاد بسترهای لازم برای ترویج مطالعات و آموزش‌های تطبیقی در قالب فقه، اصول، کلام، حدیث و سایر علوم اسلامی با هدف تقریب روز افزون مذاهب اسلامی، از مولفه‌های حیاتی در نقش‌آفرینی دانشگاه‌های اسلامی در تقریب مذاهب اسلامی است.
 
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی خاطرنشان کرد: ما اعتقاد داریم مذاهب اسلامی هر کدام ظرفیت خاص خود دارد که باید از این بسترها به نحو احسن در راستای تقویت اسلام استفاده شود.
 
دکتر مختاری تاکید کرد: پیروان مذاهب اسلامی باید با تکیه بر اصل مهم وحدت از ظرفیت‌های مذهب خود برای گسترش و تقویت این دین الهی بهره بگیرند.
 
وی بر ارتباطات خوب بین دانشگاه مذاهب اسلامی با دانشگاه‌های اندونزی تاکید کرد و بیان داشت: حضور اساتید و علمای دینی کشور اندونزی در ایران و بلعکس می‌تواند در ارتقای شناخت از سیاست‌ها و دیدگاه‌های ایران نسبت به مذاهب نقش بسزایی داشته باشد.
 
در ادامه این دیدار دکتر وحفی الدین سکام نیز ضمن ابراز خرسندی از برگزاری کنفرانس امام غزالی با همکاری ایران در بزرگداشت یک عالم بزرگ اهل سنت، گفت: باید حقیقت ایران به مردم اندونزی شناسانده شود، چون در اندونزی بسیاری با ایران و این که مذاهب مختلف اسلامی اعم از اهل سنت و شیعه در ایران در کنار هم زندگی می کنند نا آشنا هستند.
 
وی تاکید کرد: متاسفانه بخاطر تبلیغات سوء برخی رسانه ها برخی از مردم ما نسبت به ایران سو تفاهم دارند و این دیدارها و رفت وآمدها مخصوصا دیدارهای علمای دین و دانشگاهی در خنثی سازی این تبلیغات و معرفی جمهوری اسلامی ایران به مردم اندونزی بسیار موثر خواهد بود.
 
معاون سازمان بزرگ نهضت‌العلمای اندونزی افزود: ما باید از ایران یاد بگیریم با اینکه تحریم است اما در عرصه های مختلف موفق است و مسیر پیشرفت خود را با تکیه بر قدرت و توان داخلی پیش برده است.
 
وی بیان داشت: حضور یک عالم اهل سنت ایرانی(ماموستا رستمی؛ نماینده مجلس خبرگان رهبری ایران) در این سفر بسیار غنیمت است. ایشان باید به مراکز دینی و فرهنگی ما سفر کند تا مردم بدانند در ایران اهل سنت در کنار شیعه است و باهم به صورت مسالمت آمیز زندگی می‎کنند. باید این واقعیت را به دنیا و مردم اندونزی معرفی کرد.
 
سپس ماموستا رستمی از علمای اهل سنت سنندج و عضو مجلس خبرگان رهبری به تشریح وضعیت اهل سنت در ایران و زندگی و همزیستی مسالمت آمیز و مثال زدنی اقوام و مذاهب مختلف اسلامی در ایران پرداخت.
 
آیت الله حسینی شاهرودی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز درخصوص دانشگاههای ایران که دوره آموزشی فقه شافعی در مقاطع مختلف دارند توضیحاتی ارائه کرد.
 
همچنین وی در پاسخ به سوال دکتر وحفی الدین سکام که شما چگونه در برابر تحریم ها ایستادید؟ گفت: ما ملت متحد هستیم. رهبری ایران واحد داریم و همه از ایشان حرف شنوی دارند. ما با اتحاد و تکیه بر توان داخلی در مسائل پزشکی، علمی و دفاعی پیشرفت های خوبی داشتیم.
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۳۹۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی

رجایی آذری، مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با حجت‌الاسلام و المسلمین حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید شهریاری -دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی- در دیدار با رجایی آذری -موسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه- اظهار کرد که مجمع تقریب حدود سی‌سال پیش توسط مقام معظم رهبری تأسیس شد.

وی در این باره توضیح داد: در مصر نیز در زمان «شیخ محمد عبده» یک مجمع تقریب وجود داشت و آنها قصد داشتند تا تقریب مذاهب اسلامی را ایجاد کنند که به دلیل وقوع اتفاقاتی در مصر، این پروژه در جغرافیای این کشور متوقف شد.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری در ادامه افزود: مقام معظم رهبری مانند دیگر علما از جمله آیت الله بروجردی به تقریب مذاهب اسلامی اعتقاد دارند، لذا این مؤسسه را تأسیس کردند که از اولین مسئولان آن آیت‌الله تسخیری بود.

وی خاطرنشان کرد: در ابتدای مسئولیت من، اپیدمی کرونا به وجود آمد. ما در آن زمان با تأکید بر مسئله تقریب کتاب مختصری را در رابطه با امت واحده اسلامی تألیف کردیم و در آن شرح دادیم که چگونه می‌توانیم به امت واحد دست یابیم.

دبیرکل مجمع تقریب در ادامه سخنان خود گفت: پیامبر اسلام (ص) امتی دارد و همه بزرگانی که در محضر پیامبر (ص) بودند، تلاش کردند، وحدت امت اسلامی را حفظ کنند؛ اما بعد اتفاق‌هایی افتاد که مذاهب اسلامی از یکدیگر جدا شدند.

وی با تأکید بر این که اشتراکات مذاهب اسلامی بیش از اختلافات آنهاست و ما باید بر این اشتراکات تمرکز کنیم، گفت: دشمن اسلام که همان استکبار جهانی است، قصد دارد با مطرح کردن مسائلی در خصوص خانواده یا همجنس‌گرایی و این دست موضوعات، اسلام و احکام اسلامی را از میان ببرد و ما باید به این مسئله توجه داشته باشیم.

رجایی آذری -امام جماعت مقدونیه- نیز در این دیدار با بیان این که من برای نخستین بار است به ایران سفر می‌کنم، گفت: من از دیدن ایران شگفت زده شدم. غرب و رسانه‌های غربی روایت دیگری از ایران دارند و می‌خواهند چهره ایران را مخدوش نشان دهند.

وی تصریح کرد که ایران، عشق را به انسانیت تقدیم می‌کند در حالی که غرب با عناوینی چون دموکراسی عشق و خانواده را به نابودی کشانده است. رجایی آذری در ادامه سخنان خود خواستار معرفی صحیح ایران در خارج از کشور و مقابله با روایت غلط در این باره شد.

وی با بیان این که مسلمانان ۲۸ درصد از مردم مقدونیه را تشکیل می‌دهند، گفت: ما فعالیت‌های مختلفی در خصوص موضوعات اسلامی و دوره‌های قرآنی در این کشور داریم.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادامه سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • چهارمین پیش‌نشست دوازدهمین همایش فلسفۀ دین معاصر در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
  • معلمی که امام خمینی(ره) خطبه عقدش را خواند
  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
  • انتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا
  • اروپا در حال سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز در حمایت از فلسطین است
  • حمایت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکا
  • حمایتی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکا
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی