Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: ۳۰۰ هزار خانوار ثروتمند بدون داشتن پرونده مالیاتی در کشور شناسایی شدند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو احمد میدری معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست بررسی عملکرد پروژه‌های اقتصاد مقاومتی با موضوع پنجره واحد حمایت‌های اجتماعی به ابعاد مختلف این پنجره پرداخت و اظهار داشت: این پنجره مربوط به بیمه اجتماعی قالیبافان، تسهیلات یارانه مشاغل خرد، بیمه کارگران ساختمانی، یارانه دارو و بیماران خاص و مستمری نهادهای حمایتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ثبت‌نام الکترونیکی پیش‌بینی شده و افراد می‌توانند در این پایگاه ثبت‌نام کرده تا مشخص شود که آیا صلاحیت دریافت خدمات را دارند یا نه.

معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: با بررسی دهک‌های درآمدی بالا مشخص شد 300 هزار خانوار ثروتمند بدون سابقه مالیاتی در کشور وجود داشته و به سازمان امور مالیاتی معرفی شدند، همچنین با تجمیع اطلاعات، 136 هزار کودک در مدرسه حضور ندارند.

میدری عنوان کرد: طبق پایگاه اطلاعات، بررسی کردیم چه افرادی در روستاها حضور دارند که اگر بخواهیم یارانه آنها حذف شود، چه آثار اجتماعی خواهد داشت، مشخص شد که یک میلیون نفر کارت ملی ندارند و پس از اقدام آن، پرونده‌های خود را تکمیل کردند.

وی با اشاره به اینکه از سازمان تأمین اجتماعی خواسته شد، تا بیمه افراد استخدام شده طی دو سال اخیر بررسی شود، تا در چه رشته‌هایی مشغول فعالیت هستند، عنوان کرد: این موضوع به سیاستگذاران کمک می‌کند، تا مسیر حرکت اشتغال را پیش‌بینی کنند و سیاستگذاری منعطف خواهد بود.

میدری گفت: ماهیانه 2 میلیون تومان به بیماران خاص یارانه می‌دهیم.

معاون وزیر کار به موضوع کدپستی در ایران اشاره کرد و یادآور شد: بحث کدپستی به اندازه کدملی اهمیت دارد، اما متأسفانه در ایران رسمی نیست و نامعتبر است.

میدری با بیان اینکه در بیمه روستائیان مشخص شد 5 میلیون نفر راکد وجود دارند، خاطرنشان کرد: این تعداد حجم مالی بزرگی برای دولت می‌شوند، اما آماری از آنها وجود ندارد که کجا هستند، همچنین در بحث مالیات و تأمین اجتماعی و قوه قضائیه آدرس رسمی از افراد نداریم که در کشورهای دیگر این طور نیست. از ستاد اقتصاد مقاومتی درخواست می‌کنم همه دستگاه‌ها مجبور شوند از ثبت‌احوال کد ملی و کدپستی را استعلام کنند، تا افراد مجبور شوند تغییر آدرس خود را در سامانه ثبت کنند. اگر این کار صورت بگیرد، برنامه‌ریزی‌ها بهتر خواهد بود. این آمار بدیهیات حکومتداری است و ناپلئون 200 سال پیش این کار را انجام داد اما ما ندادیم.

وی افزود: یارانه‌ها باید هدفمند شود، همچنین نظام مالیاتی نیازمند دریافت اطلاعات بانکی است، این موضوع حقوق دولت بوده و امر خصوصی نیست، با توجه به حساسیت در کشور و برای اینکه اعتماد به نظام بانکی مختل نشود، مشاوره گرفتیم.

* هر کس یارانه می‌خواهد حسابش بررسی می‌شود

وی افزود: هر کس یارانه می‌خواهد باید رضایت دهد که حساب بانکی‌اش دریافت شود و هر کس یارانه نقدی می‌خواهد، باید دسترسی به حساب بانکی بدهد که خوشبختانه نمایندگان این موضوع را به تبصره 14 لایحه بودجه 97 اضافه کردند.

میدری عنوان کرد: اگر بانک مرکزی حمایت کند، ظرف سه ماه مساعدت‌های اجتماعی و حمایت‌هایی که مردم دریافت می‌کنند، را شفاف خواهیم کرد.

انتهای پیام/ب

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۹۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید

ناصر سودانی گفت: یکی از راه‌های بهینه کردن مصرف گاز در بین مردم این است که طرح تعرفه گذاری پلکانی گاز خانگی اجرایی شود. به این صورت که از افرادی که مصرف بالایی از گاز دارند هزینه بیشتری اخذ شود تا جلوی تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی به این افراد گرفته شود.

ناصر سودانی، کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درخصوص میزان تاثیرگذاری طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی برای کنترل مصرف گاز بخش خانگی گفت: شدت مصرف گاز در کشور ما خیلی بالاست. کشور‌هایی مثل چین و هند که جمعیت بیشتری نسبت به ما دارند، سطح مصرف انرژی در آن‌ها بسیار پایین‌تر است. ما در فرهنگ سازی کوتاه آمده‌ایم و باید این مسئله را جدی بگیریم و شیوه‌هایی را اجرایی کنیم تا مردم در مصرف خود جدی‌تر عمل کنند.

 

این کارشناس انرژی افزود: یکی از راه‌های بهینه کردن مصرف گاز در بین مردم این است که طرح تعرفه گذاری پلکانی گاز خانگی اجرایی شود. به این صورت که از افرادی که مصرف بالایی از گاز دارند هزینه بیشتری اخذ شود تا به این ترتیب جلوی تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی به این افراد گرفته شود.

 

سودانی در ادامه بیان کرد: در کشور ما گاز به قیمت بسیار نازلی به مردم تخصیص پیدا می‌کند، زیرا شامل یارانه پنهان انرژی می‌شود، ولی وقتی سطح مصرف گاز دسته بندی شود و افراد بر اساس میزان مصرف خود قبض گاز بپردازند، قطعا متوجه ارزش آن خواهند شد.

 

وی ادامه داد: در این شیوه هر چه سطح مصرف گاز خانوار‌ها بالاتر برود به همان میزان دریافت یارانه انرژی آن‌ها کمتر می‌شود.

دیگر خبرها

  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • خرید ۱۵ هزار میلیاردی اصفهانی‌ها در طرح فجرانه
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • وصول ۱۱۰ میلیارد تومان از ابربدهکاران مالیاتی +فیلم
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • یارانه بگیران بخوانند؛ منتظر واریز یارانه بهاری باشید