Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد- ایرنا - معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: نسل دهه های 60، 70 و 80 کشور مطالبات و سووالاتی دارند که برخی از آنها در سال های گذشته بی پاسخ مانده است .

به گزارش ایرنا، معصومه ابتکار عصر دوشنبه در نشست شورای اداری استان یزد اظهار کرد: بخش قابل توجهی از نسل جوان کشور از انقلاب و جنگ هیچ خاطره ای ندارند و پاسخ بسیاری از سوولات و ابهامات خود را باید از خانواده ها بگیرند بنابر این موضوع خانواده و افزایش ارتباط میان نسل انقلاب و جنگ با جوانان ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی حفظ وحدت و همدلی را مهمترین انتظار امام راحل و رهبری دانست و اضافه کرد: با گذشت چندماه از انتخابات و استقرار دولت، هنوز عده ای در فضای انتخاباتی باقی مانده اند و با اظهارات خود کشور را دچار تلاطم می کند.
ابتکار با بیان اینکه شرایط بین المللی کشور بسیار حساس و شکننده است، افزود: با وجود دستاوردهای بزرگی که در منطقه رخ داده، هنوز تهدیدات و آسیب ها جدی در کشور وجود دارد، نسبت به برجام نیز با توجه به اینکه یک توافق بزرگ بود اما کماکان تهدیداتی وجود دارد و سعی دولت بر این است تا با حفظ عزت و منافع ملی، در این توافق حداکثر منافع را برای کشور رقم بزند.
وی با بیان اینکه دولت دوازدهم درعمل به قانون برای حقوق بانوان اهتمام ویژه ای دارد، گفت: تلاش های زیادی در این دولت برای رفع تبعیض های جنسیتی و ناکارآمدی ها صورت گرفته است.
ابتکار افزود: براساس ماده 101 قانون برنامه ششم توسعه تمام دستگاه های اجرایی دولتی مکلف هستند، شاخص های موضوع عدالت جنسیتی را در سطح ملی و استانی پیگیری کنند.
وی با بیان اینکه در گذشته نسبت به رشد و تعالی زنان غفلت شده، اظهار کرد: تاپایان دولت دوازدهم 30 درصد پست های مدیریتی در اختیار بانوان قرار می گیرد که این امر در راستای استفاده از بانوان توانمند برای ارتقا کارآیی دولت دنبال می شود.
معاون رییس جمهوری در خصوص رویکرد قانون برنامه ششم توسعه به موضوع خانواده ادامه داد: بسیاری از کشورها صنعتی امروزه معتقدند که بنیان اقتصاد از خانواده شکل می گیرد و ما برای تحقق اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است باید به خانواده بها دهیم.
استاندار یزد نیز در خصوص فعالیت های اقتصادی استان گفت: سیاست اصلی در استان کمک به واحدهای آسیب دیده و حمایت از واحدهایی تولیدی ودر نهایت کمک به سرمایه گذاری در استان است.
محمودزمانی قمی عمده ترین مسئله کشور را بیکاری دانست و اظهار داشت: در استان به اقتصاد خرد و روستایی برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی توجه ویژه شده و نشست های اقتصاد مقاومتی در روستاها و شهرستانهای دارای ظرفیت تولید برگزار می شود تا برای ایجاد اشتغال، تمامی ظرفیت های ملی و محلی به کار گرفته شود.
معصومه ابتکار در سفر یک روزه به یزد با حضور در نشست طرح توان افزایی سازمان های مردم نهاد همیاران حقوق کودک و نوجوان در محلات و نشست فعالان و فرهیختگان حوزه زنان و خانواده، در شورای اداری استان و نشست احزاب و تشکل های سیاسی نیز شرکت کرد.
2088/ 6014/ خبرنگار: کبری دانشی ** انتشار: کاظم شاملو

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۰۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است

فرید ولدی کارشناس اقتصادی در رابطه با لزوم سیاست ارزی مناسب کشور در زمان تحریم به خبرنگار قدس گفت: در هر کشوری متناسب با ساختار اقتصادی آن کشور، سیاست ارزی و رژیم ارزی متفاوتی وجود دارد. بین سیاست های ارزی کشورهای مختلف تفاوت های زیادی وجود دارد. عوامل مختلفی بر طراحی سیاست های ارزی کشورها تاثیر می گذارد از جمله حجم و تنوع تجارت خارجی، عمق بازارهای مالی ثبات اقتصاد کلان و احتمال وقوع شوک های خارجی. اکثر اقتصادهای کوچک و بی ثبات به ویژه کشورهای دارای سابقه تورم های بالا، از یک لنگر اسمی ارز برای ثبات پولی و کنترل تورم استفاده می کنند و تابع رژیم های ارزی "میخکوب سخت" هستند یعنی پول ملی خود را به یک ارز خارجی مانند دلار یا به سبدی از ارزهای خارجی میخکوب می کنند. گروه دوم میخکوب متعارف هستند و گروه بعدی میانه، شناور شناور آزاد. رژیم ارزی در ایران با کمی اغماض می توان گفت یک رژیم میانه است.

وی ادامه داد: در یک اقتصاد تورمی مانند ایران، تثبیت نرخ ارز اسمی به مدت طولانی با سیاست تخصیص ارز چندنرخی در اقتصاد بدون توجه به قیمت بازار آزاد منجر به کاهش نرخ ارز حقیقی، کاهش ذخایر ارزی بانک مرکزی، کاهش صادرات، افزایش واردات، افزایش قاچاق و کاهش توان رقابت پذیری اقتصاد ملی و تضعیف رشد اقتصادی می شود. بیش از ۵۵ درصد درآمدهای دولت از محل صدور نفت تامین می شوند که با توجه به نرخ تسعیر ارز از دلار به ریال سیاست ارزی دولت نیز تعیین می شود. بنابراین سیاست های ارزی تاثیر غیر قابل انکاری بر بودجه دولت دارد پس نتیجه می گیریم سیاست های ارزی غلط می تواند تاثیر بر بودجه دولت و شرایط مالی و رفاهی مردم به طور مستقیم داشته باشد.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به سیاست مخرب ارز چندنرخی در اقتصاد گفت: آنچه در حال حاضر شاهد آن هستیم تخصیص غلط ارزی بانک مرکزی به واردات کالاهای اساسی است که اول از همه موجب کاهش منابع ریالی بودجه و در نتیجه ناتراز شدن بودجه و کاهش توسعه کشور شده است؛ همچنین تخصیص ارز به واردات، رقیب بخش مولد اقتصاد کشور خواهد شد که با ارز بازار آزاد تولید دارد و در نتیجه تضعیف تولید داخلی را نیز به همراه خواهد داشت؛ ثالثا مسیر غلط حمایت ارزی به جای دخالت در قیمت بازار و در نتیجه محدودیت تجارت خارجی محصولات کشاورزی و افزایش قاچاق، باید بر اعطای کالابرگ در انتهای زنجیره همراه باشد.

وی گفت: متاسفانه سیاست ارزی دولت که به درستی ارز 4200 تومانی را حذف کرد ولی حالا خود درگیر ارز جدید چندنرخی در اقتصاد شده است که به واسطه آن ارز 28500 تومانی توسط بانک مرکزی به برخی عرضه می‌شود ولی قیمت کالاهای اساسی در بازار آزاد با قیمت ارز بازار آزاد خود را مچ کرده است و همچنین امضاهای طلایی نیز برای تخصیص این ارز رانتی به چه کسی و با چه هدف و وارداتی نیز دوباره مطرح می‌شود. در این میان رشد اقتصادی کشور حاصل از رکوردشکنی در فروش نفت و توسعه تجارت انرژی ایران به دلیل تخصیص کامل ارزهای نفتی به دلار 28500 تومانی به صورت کامل هیچ اثرگذاری در زندگی مردم ندارد و همین امر سبب شده است سیاست های ارزی غلط باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی و رکوردشکنی در فروش نفت خام ایران در زندگی مردم شده است

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • عکس/ نشست مشترک اعضای هیئت دولت با استانداران
  • پیام شی به نشست سازمان همکاری اسلامی
  • پاسخ کوبنده دبیرکل جنبش "ابتکار ملی فلسطین" به جانبداری مجری بی‌بی‌سی در دفاع از اسرائیل (فیلم)
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • پاسخ تند همتی به انتقاد خبرگزاری دولت/ دانشجوی سال اول اقتصاد هم فرق تورم نقطه‌به‌نقطه و تورم سالانه را می‌داند؛ شما یا نمی‌دانید یا می‌خواهید ندانید
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • توجه دولت و دولتمردان به سامان دادن اقتصاد کشور ضروریست