Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: در کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ مصوب شد تا مطالبات پیمانکاران از دولت با بدهی های آنها به بانک ها تهاتر شود.

خبرگزاری مهر: محمدرضا رضایی کوچی در حاشیه بازدید از شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در جمع خبرنگاران درباره بخشنامه اخیر وزیر راه و شهرسازی و حذف کسر ۵ درصد از دستمزد مهندسان از سوی سازمان نظام مهندسی ساختمان گفت: این مبالغی که از مهندسان کسر شد باید در راستای خدمات به مهندسان مانند آموزش و فراهم کردن زمینه صادرات خدمات فنی مهندسی هزینه می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اینکه بخواهیم پولی از مهندسان کسر و آن را صرف حقوق کارمندان کنیم، کمیسیون عمران با این موضوع چندان موافق نیست.

رئیس کمیسیون عمران مجلس در خصوص پرسشی درباره نداشتن مبنای قانونی برای اعمال جدید کسر ۵ درصد از حق نظارت مهندسان اظهار داشت: تاکنون در این خصوص اختلاف نظر وجود داشت به همین دلیل در بحث اصلاح قانون نظام مهندسی یکی از موادی که اصلاح و شفاف می‌شود، همین موضوع کسر درآمد مهندسان به عنوان حق النظاره و همچنین نحوه هزینه کرد این درآمدهاست.

رضایی کوچی تصریح کرد: کمیسیون عمران با بخشنامه اخیر وزیر راه و شهرسازی موافق بوده و مایل نیست تا این ۵ درصد از مهندسان کسر شود و امیدواریم بخشنامه وزیر راه و شهرسازی از دهم بهمن ماه جاری اعمال شود.

وی درخصوص اصلاح قانون نظام مهندسی در کمیسیون عمران مجلس یادآور شد: قبلاً لایحه‌ای به این منظور به مجلس ارسال شده بود و ما یک ماه به دولت فرصت دادیم تا پیش نویس این لایحه را اصلاح کند، ولی این پیش نویس قابل اجرا نیست به همین دلیل پس از اتمام بررسی لایحه بودجه در مجلس شورای اسلامی، کمیسیون عمران رأساً به این موضوع ورود کرده و طرحی که در نظر دارد را بررسی خواهد کرد که تا پیش از پایان سال جاری این مسئله اجرایی می‌شود.

رضایی کوچی درخصوص تبدیل شرکت آزمایشگاه مکانیک خاک به سازمان توسعه کیفیت پروژه‌های عمرانی، تأکید کرد: در حال حاضر پروژه‌های عمرانی از کیفیت خوبی برخوردار نیستند و ساختمان‌های ما نسبت به عمر مفید سازه‌های دیگر کشور‌ها طول عمر پائینی دارند حتی ساختمان‌های جدیدی هم که ساخته می‌شود در مدت زمان کوتاهی فرسوده می‌شوند. این موضوع به عوامل متعددی از جمله نداشتن کارگر ماهر، نبود آموزش برای مهندسان ساختمان ها، کیفیت پائین مصالح و نبود دستگاه حاکمیتی برای نظارت بر کیفیت ساخت و ساز‌ها در کشور است. به همین دلیل نیاز داریم تا سازمانی ایجاد شود که بر کیفیت ساخت و ساز‌ها در کشور نظارت کند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس در پاسخ به پرسشی درباره کم شدن بودجه وزارت راه و شهرسازی در سال ۹۷ یادآور شد: بودجه این وزارت خانه از ۸ هزار میلیارد تومان در سال ۹۶ به ۵ هزار میلیارد تومان در لایحه بودجه سال ۹۷ کاهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر وزارت راه و شهرسازی ۱۵ هزار میلیارد تومان به پیمانکاران بدهکار است و طبیعی است وقتی سه هزار میلیارد تومان از بودجه این وزارتخانه کاسته می‌شود شرایط برای اجرای پروژه‌های عمرانی سخت خواهد شد. از سویی دیگر ۵۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی نیمه تمام در کشور داریم.

رضایی کوچی تصریح کرد: به همین دلیل دولت را مکلف کردیم تا سامانه‌ای طراحی کند که در آن به صورت شفاف نوع پروژه‌ها و میزان پیشرفت آن‌ها را اعلام کند، ولی این کار انجام نشده است به همین دلیل در بودجه ۹۷ تأکید شده تا چنین سامانه‌ای راه اندازی شود.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از دیگر اقداماتی که در راستای کمک به وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۹۷ به تصویب رسید، پرداخت بدهی پیمانکاران است، چون اعتقاد ما این است که پیمانکار تا زمانی که طلبش داده نشود امکان ادامه اقدامات اجرایی خود را ندارد. به همین دلیل در کمیسیون تلفیق تصویب شد تا طلب پیمانکاران از دولت را با بدهی پیمانکاران به بانک‌ها تهاتر کنیم و امیدوارم در بودجه ۹۷ به تصویب برسد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس در پایان خاطرنشان کرد: در سال جاری ۳۰ هزار میلیارد تومان اوراق دولتی سررسید می‌شود که مربوط به سال‌های قبل است. پیش بینی کرده ایم که ۶۰ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی سال آینده باشد که نزدیک به ۸۰ درصد آن اوراق اسناد خزانه اسلامی و اوراق مشارکت است. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003FWW

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۴۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • قرارداد شهرداری تهران با چین ابهامی ندارد
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • تسویه بدهی شهرداری با بانک‌ها/ قرارداد چین ابهامی ندارد
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم