Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@00:16:57 GMT

برنامه ملی توسعه گردشگری بازنگری و تدوین شود

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۶۲۷۷۰

برنامه ملی توسعه گردشگری بازنگری و تدوین شود

دبیر مجمع تشکل‌های گردشگری کشور گفت: بازنگری و یا تدوین ملی برنامه گردشگری بامشارکت بخش خصوصی در دستور کار سازمان میراث فرهنگی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از سفرای کشورهای خارجی امروز سوم بهمن ماه در سالن خلیج فارس محل دائمی‌نمایشگاه‌های تهران در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه جمشید حمزه‌زاده دبیر مجمع تشکل‌های گردشگری کشور گفت: گردشگری موضوعی نیست که کشورها مواهب و دستاوردهای آن را نادیده بینگارند. جهانی پیش رو جهانی بدون مرز و پر از تجربه و آگاهی‌های بیشمار است.

حمزه زاده افزود: بخش خصوصی و تشکل‌های گردشگری در سه دهه گذشته با تمام توان در عرصه خدمت گذاری به گردشگران خارجی و داخلی تلاش فراوانی داشته و فراز و نشیب‌های متعددی را تجربه کردند. از رئیس جمهور، رئیس سازمان میراث فرهنگی، نمایندگان مجلس و همه مسئولان انتظار می‌رود در شرایط کنونی که نقش محوری گردشگری در این مقطع زمانی حساس بیش از پیش هویدا شده با اعتماد به بخش خصوصی و حرکت در راستای تسهیل و روان سازی فعالیت‌های گردشگری از تجربه و توان بخش خصوصی در ارکان اصلی سیاست گذاری و تصمیم گیری برای گردشگری در سطح گسترده تر و عمیق تری استفاده شود.

وی تأکید کرد: تحمیل مالیات‌های سنگین، جرایم بیمه ای تأمین اجتماعی، وام‌های گران، هزینه‌های بالای تأمین مالی، فقدان برنامه جامع توسعه گردشگری، برخوردهای سلیقه ای سازمان‌های مرتبط، عدم وجود قوانین تسهیل کننده و متناسب و اجرای نادرست قوانین موجود و عدم توجه به گردشگری پایدار از جمله موانع پیش روی توسعه صنعت و فعالان بخش خصوصی است.

دبیر مجمع تشکل‌های گردشگری کشور تصریح کرد: پیشنهاد می‌شود بازنگری و یا تدوین برنامه ملی توسعه گردشگری با مشارکت تمام عناصر و ارکان دولتی و بخش خصوصی در دستور کار سازمان قرار گیرد. کارگروهی در باره توسعه پایدار گردشگری متشکل از بخش‌های دولتی و خصوصی دست اندرکار تشکیل شده و ضمن برنامه ریزی لازم موضوع توسط کارگروه مزبور پیگیری شود.

حمزه زاده اظهار داشت: پیشنهاد می‌شود جایگاه مناسبی برای تشکل‌های گردشگری در نظر گرفته شود و برخی از فعالیت‌های اجرایی سازمان به این تشکل‌ها واگذار شود.

وی یادآور شد: با ارائه مشوق‌های مالی و غیرمالی زمینه را برای ورود سرمایه‌های داخلی و خارجی به گردشگری فراهم کنیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۶۲۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است

به گزارش قدس آنلاین، «محمد جلیلی» در گردهمایی اساتید و مربیان حرفه حسابرسی به مناسبت فرا رسیدن «روز معلم» با اشاره به «مکتب شهید مطهری» اظهار داشت: هر جا از معیارهای واقعی انقلاب، از جمله اندیشه ها و منطق مطهر فاصله گرفتیم ضربه خوردیم؛ برای مثال در زمینه مفهوم عدالت، شهید مطهری نگاهی عمیق، فراگیر و نو ارائه داده است که هنوز هم کاربردی است و باید قدر و قیمت آن شناسانده شود.

وی با تاکید بر اینکه آموزش‌های آینده سازمان با برنامه ها هماهنگ می‌شود، توضیح داد: از آنجایی که حسابرسی داده محور، به یک مبنای قدرتمند از جمله فناوری حقوقی نیاز دارد، برای توسعه این بُعد از دانش حسابرسی، باید قوانین را واکاوی و شناسایی کنیم.

رئیس هیات عامل سازمان حسابرسی با بیان اینکه عبور از نگاه سنتی در حسابرسی یک ضرورت است، ادامه داد: ظرفیت های سازمان در زمینه آموزش، منحصر به فرد است، اما بنا داریم از ظرفیت همه نخبگان استفاده کنیم؛ مشارکت با کسانی که در حوزه حسابرسی تجربه دارند را بالا ببریم و درهای سازمان را به روی کسانی که قصد برنامه های «تحول خواهانه» دارند، باز کنیم.

برونگرایی در سازمان حسابرسی از محوری ترین برنامه های ما است

مدیرعامل سازمان حسابرسی با تاکید بر «استراتژی برون‌گرایی» بیان‌داشت: در برنامه های تحولی به تجربه کشورهای صاحب سبک و نوآور نیز نیاز داریم و تلاش می کنیم که برای تغییر و توسعه این حرفه، از این ظرفیت بیرونی استفاده کنیم؛ بنابراین نگاه به بیرون و استفاده از ظرفیت های بی شمار و تجربه های جهانی یکی از سیاست های سازمان در برنامه های آینده است.

وی در ادامه گفت: در آموزش های تعریف شده، مهارت های درک محیطی همکاران توسعه خواهد یافت، زیرا بر این باوریم که برای تحول در این حرفه، می بایست مهارت های چند بعدی و کلان محور، برای پرورش یک مدیر توانمند، آموزش داده شود.

مدیرعامل سازمان حسابرسی همچنین به نقش تعیین کننده آموزش اشاره کرد و یادآور شد: آموزش یک سرمایه گذاری زود بازده است، بنابراین باید در گام نخست، نیازهای آموزش را به خوبی شناسایی کنیم و با تحول ابزارهای آموزشی و نگاه به آینده، به مسائل و چالش های حرفه حسابرسی پاسخ دهیم.

در پایان این برنامه، از ۵۵ نفر از اساتید سازمان حسابرسی تقدیر شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • بیانیه ۵ زبانه تشکل‌های اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان پیرامون حوادث دانشگاه‌های آمریکا
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل