Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-مدير کل استاندارد استان بوشهر گفت: تا پايان امسال طرح بازرسي و کنترل هفت هزار واحد صنفي در قالب طرح طاها در استان اجرايي خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري آريا، محمدرحيم بهره‌مند بيان کرد: در طرح اجراي هماهنگ استاندارد (طاها)، اقلام و کالاهايي که مشمول استاندارد اجباري هستند، توسط کارشناسان استاندارد از واحدهاي صنفي و مراکز فروش خريداري و مورد سنجش مجدد استاندارد قرار مي‌گيرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدير کل استاندارد استان خاطرنشان کرد: با اجراي طرح طاها در سال گذشته، 40 مورد جعل پروانه استاندارد کشف و مورد پيگيري قرار گرفت.
وي در توضيح روش اطمينان از اصالت استاندارد کالاها گفت: همه محصولات مشمول رعايت استاندارد اجباري توليد داخل، ملزم به درج کد 10 رقمي منحصر به فرد در زير نشان استاندارد روي بسته‌بندي هستند.
بهره‌مند تصريح کرد: با ارسال اين کد به سامانه 10001517، اطلاعاتي شامل نام واحد توليدي، نام محصول، وضعيت پروانه کاربرد علامت استاندارد و تاريخ اعتبار آن به مصرف‌کننده اعلام مي‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۶۳۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۹ واحد صنفی آلاینده و مزاحم در ساوه پلمب شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا حبیبی گفت: بر اساس کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری، ۱۰۴ واحد صنوف آلاینده و مزاحم توسط این کمیسیون شناسایی شد.

وی افزود: پس از ابلاغ اخطارهای لازم به مالکان و متصدیان آنان، تعداد ۸۵ واحد نسبت به رفع نواقص و انتقال بخشی از تأسیسات و موارد آلاینده و مزاحم اقدام کردند.

مسؤول حوزه مدیریت کنترل و نظارت بر رفع تخلفات شهری شهرداری گفت: در این راستا تعداد ۲۹ واحد صنفی خرید و فروش ضایعات، با نظر کارشناسان مرکز بهداشت و اداره محیط زیست شهرستان آلایندگی شناخته شدند.

حبیبی افزود: با توجه به اینکه این صنوف علاوه بر اینکه باعث مزاحمت برای شهروندان بودند نسبت به اخطارهای صادره بی توجه بوده و نسبت به پاکسازی محل از انواع ضایعات اقدامی نکردند یا اقدام آنها کافی و کامل نبود از این رو توسط کمیسیون مذکور پلمب شدند.

وی گفت: هدف کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، پیشگیری از تأسیس و گسترش و همچنین ساماندهی مشاغل مزاحم و صنوف آلاینده سطح شهر است.

کد خبر 6099938

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا از مازندران
  • بیش‌ترین تخلفات صنوف کاشان چیست؟
  • مهر وموم واحد‌های صنفی در خیابان قلمستان
  • تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟
  • شناسایی سه واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد
  • ۲۹ واحد صنفی آلاینده و مزاحم در ساوه پلمب شد
  • ۱۶۲ پرونده تخلف به تعزیرات کهگیلویه ارسال شد
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان