Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > اصفهان - مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان از پذیرش این حوزه های علمیه در از تاریخ ۳ تا ۲۸ بهمن ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام سید مهدی ابطحی در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت آغاز پذیرش حوزه های علمیه خواهران اظهار داشت: امروز شاهد ایجاد ۵۰۰ حوزه علمیه خواهران در سطح کشور هستیم که ۷۰ هزار طلبه در آنها مشغول تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تعداد طلبه های خواهر در اصفهان با مجموع طلاب جامعه الزهرا به ۹۵ هزار نفر می رسد، افزود: به طور کلی ۲۰۰ هزار فارغ التحصیل و شاغل در حوزه علمیه خواهران داریم که سرمایه ارزشمندی برای جامعه محسوب میشود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان تاکید کرد: تربیت بانوان عالم، مومن، بصیر، انقلابی، متخلق به اخلاق اسلامی، آگاه و وظیفه شناس و پاسداری از تحکیم و تعالی خانواده از اهداف تشکیل حوزه های علمیه خواهران است.

اهداف پذیرش سراسری حوزه های علمیه اصفهان

وی به اهداف پذیرش سراسری حوزه های علمیه اصفهان اشاره و بیان داشت: تربیت بانوان متخصص و کارآمد در راستای تحقق رسالت و ماموریت حوزه های علمیه با هدف ترویج و تبلیغ اسلام ناب محمدی در سطوح مختلف، تعلیم و تربیت در حوزه علمیه و سایر جوامع علمی و فرهنگی، تحقیق، پژوهش، نظریه پردازی و اجتهاد در عرصه علوم اسلامی و انسانی، راهنمایی و مشاوره در عرصه های خانوادگی، اجتماعی، مدیریت و راهبری مراکز علمی فرهنگی آموزشی از جمله این اهداف است.

۵۲ حوزه علمیه خواهران در استان زیرنظر مدیریت حوزه علمیه اصفهان قرار دارد

ابطحی با بیان اینکه ۵۲ حوزه علمیه خواهران در استان زیرنظر مدیریت حوزه علمیه اصفهان قرار دارد، بیان داشت: این حوزه در سه سطح دو (معادل کارشناسی)، سه (کارشناسی ارشد) و چهار (دکترا) از میان علاقه مندان به تحصیلات حوزوی و طلاب پذیرش میکند.

وی با بیان اینکه سطح ۲ حوزه علمیه به شکل ثبت نام تمام وقت و پاره وقت است، ابراز داشت: طلاب در سطح سه نیز امکان ثبتنام در بخش حضوری، نیمه حضوری و غیر حضوری را دارند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با بیان اینکه در سطح چهار فارغ التحصیلان سطح سه در سه رشته تفسیر تطبیقی، فقه خانواده و کلام می توانند ثبت نام کنند، اظهار داشت: علاقه مندان و طلاب برای برای ثبت نام می توانند از طریق سایت whc.ir اقدام کنند.

وی اضافه کرد: ظرفیت پذیرش در سطح دو حدود هزار و ۲۰۰ نفر است و برای سطح سه و چهار نیز به ترتیب ۱۲۰ و ۳۰ نفر پذیرش داریم.

حجت الاسلام ابطحی با بیان اینکه شرایط پذیرش سطح دو داشتن معدل دیپلم حداقل ۱۲ و حداکثر سن ۳۵ سال است و پذیرش بدون آزمون ورودی و تنها از طریق مصاحبه انجام میشود، گفت: در سطح سه فارغ التحصیلان از سطح دو بدون شرط سنی ثبت نام می شود اما برای دوره غیرحضوری شرط معدل ۱۷ وجود دارد.

وی افزود: در سطح چهار شرط سنی نداریم اما از فارغ التحصیلان سطح سه و تنها به شکل حضوری ثبت نام انجام میشود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با بیان اینکه سطح سه و چهار دارای آزمون ورودی است که ۱۴ اردیبهشت ۹۷ برگزار می شود، گفت: پذیرش از تاریخ سه تا ۲۸ بهمن ماه انجام شود و خواهرانی که مایل به ثبت نام هستند فرصت را از دست ندهند.

 

48

کلید واژه‌ها : استان اصفهان - حوزه علمیه - دفتر تبلیغات اسلامی حوزه‌ علمیه قم -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۶۳۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علو و فناوری آنا، رضا نقی‌زاده در نشست تخصصی و هم‌اندیشی در دهه سرآمدی آموزش، با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران مجموعه و روسا و معاونین آموزشی دانشکده‌های دانشگاه اصفهان، سه موضوع کلیدی؛ دروس مهارتی و اشتغال پذیری، استاد مشاور آموزشی و پذیرش استاد محور دانشجویان را مورد بحث و بررسی قرار داد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم در این نشست تصریح کرد: دانشگاه اصفهان الحمدالله بسیار منظم این سه مسیر را پیش برده و به نتایج خیلی خوبی رسیده است.

نقی‌زاده افزود: برای دروس مهارتی و اشتغال پذیری برنامه‌ریزی‌های لازم در حال انجام است که از شروع مهر ۱۴۰۳ به صورت گسترده برای تمام دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه اصفهان این برنامه اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: امیدوار هستیم با توجه به بافت اقتصادی، صنعتی و اجتماعی شهر اصفهان این طرح به خوبی اجرا شود و نتایج خیلی خوبی در سطح استان و شهرستان داشته باشد.

نقی‌زاده با بیان این که در حوزه پذیرش بدون آزمون و استادمحور دانشجویان، کار‌های خوبی انجام شده است، اظهار کرد: دانشگاه اصفهان در سال گذشته جزء دانشگاه‌های بسیار خوب ما در اجرای این طرح بوده است که امسال نیز به صورت گسترده‌تری اساتید به پذیرش استادمحور استعداد‌های درخشان ورود کرده‌اند.

این مقام مسئول افزود: فکر می‌کنیم انشاالله آمار دو یا سه برابری را نسبت به سال گذشته در دانشگاه اصفهان در پذیرش استعداد‌های درخشان در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری تخصصی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: یکی از کار‌های مهم دیگری که در دانشگاه اصفهان انجام شده، بحث استاد مشاور آموزشی است که در واقع یکی از رویکرد‌های وزارت علوم بحث شاگرد پروری و ارتباط عمیق‌تر استاد و دانشجو است که بر این اساس و مقررات یکپارجه آموزشی، بحث استاد مشاور آموزشی پیش‌بینی و شیوه‌نامه آن ابلاغ شد.

نقی زاده ادامه داد: دانشگاه اصفهان شیوه‌نامه‌ای را برای این موضوع تهیه کرده و روی آئین‌نامه وزارت علوم به جزئیات مسئله پرداخته و به نظر می‌رسد اجرای خوب این طرح می‌تواند ذیل تربیت رابطه استاد و دانشجو منجر به افزایش کیفیت آموزشی و کاهش سنوات آموزشی دانشجویان و ارتقای کیفیت و مهارت دانشجویان در حوزه‌های مختلف آموزشی پژوهشی و فناوری شود.

گفتنی است، نشست تخصصی و هم‌اندیشی در دهه سرآمدی آموزش، با حضور نقی‌زاده مدیر کل آموزشی وزارت علوم در جمع رئیس دانشگاه اصفهان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران مجموعه و روسا و معاونین آموزشی دانشکده‌های این دانشگاه در تالار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار و در خصوص سه مسیر دروس مهارتی و اشتغال پذیری، استاد مشاور آموزشی و پذیرش استاد محور دانشجویان، بحث و تبادل و نظر شد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • رسانه‌ها بر ترویج حدیث اهل بیت(ع) سرمایه‌گذاری بیشتری کنند
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • فرودگاه شهید بهشتی سالانه ظرفیت پذیرش ۲ میلیون مسافر را دارد
  • مقطع سطح ۴ در حوزه علمیه خواهران اردبیل اجرا می‌شود
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود