Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مجموعه‌های نمایشی تولیدی سازمان صداوسیما گفت: این‌گونه کارها را برای عرصه فرهنگی کشور بسیار مهم می‌دانیم و از آن حمایت می‌کنیم. آفتاب‌‌نیوز : علی لاریجانی در دیدار با رئیس صداوسیما، معاون سیما و ۹ نفر از کارگردانان برجسته سریال‌های فاخر رسانه ملی گفت: کارهای شما چه در زمینه تاریخی و چه در زمینه موضوعات روز به‌شدت بر عرصه فرهنگ کشور تأثیرگذار است و باید همت کنید با تولیدات ویژه و کارهای برجسته خود امید را به جامعه تزریق کنید و شرایط بهتری برای کشور به وجود آورید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مجلس شورای اسلامی به هزینه‌های سنگین مالی در عرصه فرهنگی کشور به‌ویژه کارهای نمایشی اشاره کرد و افزود: مجلس شورای اسلامی آماده است تا از این‌گونه تولیدات مؤثر حمایت کند و البته انتظار داریم شما هم در این زمینه همت مضاعفی داشته باشید.
لاریجانی با تشکر از زحمات رئیس سازمان صداوسیما در توجه به نیروهای کار بلد حوزه نمایش گفت: من از علی عسکری و  میرباقری تشکر می‌کنم که تقریباً همه آدم‌های کار بلد حوزه نمایش را که اهل فکر و نوآوری و در عرصه فرهنگی کشور تأثیرگذار هستند را دورهم جمع کرده‌اند.
رئیس مجلس شورای اسلامی بر تقویت روحیه خودباوری تأکید کرد و افزود: در حوزه فرهنگی باید به‌گونه‌ای حرکت کنیم که همان‌طور که رهبر معظم انقلاب بارها تأکید کرده‌اند روحیه خودباوری را به‌ویژه در نسل جوان تقویت کنیم و در این راه شخصیت‌های فرهنگی مثل شما و به‌ویژه رادیو و تلویزیون بسیار تاثیرگذراند.
لاریجانی با بیان اینکه ترویج و تقویت کارآفرینی می‌تواند بر تقویت روحیه خودباوری بسیار مهم باشد افزود: خیلی از جوانان در عرصه کارآفرینی فعالیت‌های خوبی داشتند که متأسفانه تا یکی دو سال قبل در تلویزیون زیاد دیده نمی‌شد اما هم‌اکنون این کارها در تلویزیون دیده می‌شود و همین‌ها نیز باعث افزایش روحیه امید و نشاط میان جوانان خواهد شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی به اهمیت تقویت روحیه امید در جامعه اشاره و تصریح کرد: هر جامعه‌ای اگر امیدوار باشد کارش به پیش می‌رود و اگر امید در آن وجود نداشته باشد حتی اگر پول هم نداشته باشد منفعل خواهد بود.
لاریجانی خطاب به کارگردان‌های شناخته شده سریال‌های فاخر صداوسیما افزود: شما می‌توانید با تولیداتتان فضای امید و نشاط را ایجاد کنید اما متأسفانه بعضاً مشاهده می‌شود که برخی از کارهای همکاران شما چه در تلویزیون چه در سینما، تلخ و مأیوس‌کننده است و توصیه می‌کنم به موضوع امیدآفرینی در جامعه توجه بیشتری داشته باشید.
رئیس مجلس شورای اسلامی تغییر برخی نگرش‌ها در حوزه کار و ترویج شغل را از مأموریت‌های مهم عرصه فرهنگ و به‌ویژه کارگردانان سینما و تلویزیون خواند و گفت: شما باید تفکر جامعه را عوض کنید که همه به‌ویژه جوانان به فکر این نباشند که شغل به معنای پشت یک میز نشستن است و باید با آثار هوشمندانه‌تان این نگرش را تغییر دهید.
 لاریجانی بر تقویت همبستگی ملی و نقاط اشتراک تفکرات مختلف تأکید کرد و گفت: ما اگر یک ایران آباد، سربلند و پیشرفته می‌خواهیم باید یک همبستگی ملی به وجود آوریم و به‌ جای متمرکز شدن بر روی اختلاف‌نظرها بر روی نقاط اشتراکات تفکرات مختلف متمرکز شویم.
وی تأکید کرد: برگزاری جلسات مشترک میان مسئولان کشور با اصحاب فرهنگ، هنر و نخبگان تولیدات نمایشی باعث می‌شود که هم از برخی مسائل و مشکلات بیشتر آگاه شویم و هم شما در جریان برخی مسائل قرار بگیرید و حرف‌های یکدیگر را بیشتر بشنویم و به یک راه‌حل جامع برای فرهنگ کشور برسیم.
ایلنا 

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۱۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند

رئیس دیوان عالی کشور در همایش روز ملی شوراها گفت: سال گذشته بیش از ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی کشور به ثبت رسیده که ۱۶۶ مورد از آن به ابطال مصوبه ختم شده و این موضوع نشان از نبود پشتوانه قانونی و شرعی در برخی از این مصوبات دارد و این موضوع قابل قبول نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، شامگاه _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش روز ملی شوراها آیت‌الله محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عالی کشور، حجت‌الاسلام احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران، حسن موحدیان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، محمدرضا قلندر شریف شهردار مشهد و جمعی از مسئولان کشوری، منتخبین دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و بیش از دوهزار نفر از اعضای شوراهای اسلامی استان‌ها، در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد.

به دنبال تحول زندگی مردم باشید

رئیس دیوان عالی کشور در این همایش با اشاره به جایگاه شوراها در سطح روستاها، شهرها، استان‌ها و مقیاس ملی پرداخت و اظهار کرد: اهمیتی که نظام شورایی کشور در قوانین عامه کشور دارد، به گونه‌ای است که شما می‌توانید در حوزه‌های مختلف در روستا و شهر اثرگذار باشید. دو واژه کنار هم قرار گرفته که یکی «شورا» و دیگری «اسلامی» است. شورا همان امری است که در شریعت مقدس اسلام فوق‌العاده اهمیت برای آن قائل شده‌اند. از سوی دیگر، مفهوم اسلامی نیز این قید را بر شما ایجاد می‌کند که همه قوانین تصویبی در چهارچوب اسلام و مبانی شرعی باشد.

وی با اشاره به آیه ۱۵۹ سوره مبارکه آل عمران و آیه ۳۸ سوره مبارکه شوری افزود: در فرازهای مختلفی از قرآن کریم بر ضرورت نظام شورایی تأکید شده است. خداوند عالم می‌فرماید «وَاسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَشَاوِرْهُمْ فِی الْأَمْرِ» یا در جای دیگری گفته شده «وَالَّذِینَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَیٰ بَیْنَهُمْ» و همه اینها دلالت بر آن دارد که در منطق الهی، کسانی که قائم بر نظام شورایی و امر مشورت هستند، در زمره نیکان و صالحان قرار دارند.

آیت‌الله منتظری با تأکید بر ضرورت پدیدآمدن تحول در دوران فعالیت شوراها خاطرنشان کرد: من نمی‌دانم هرکدام از شما برادران و خواهران، چه مدت عهده‌دار نمایندگی از مردم بوده‌اید اما باید روال ثابت شما این باشد که در برهه‌های زمانی مختلف، بسنجید که تلاش ما چه تغییر و تحولی در زندگی مردم ایجاد کرده است. هر روز شما باید فعال‌تر و مؤثرتر از روز قبل باشد تا این سبقت در خدمت به فرهنگ غالب در نظام شورایی کشور تبدیل شود.

وی ادامه داد: حقیقت امروز نظام حکمرانی کشور آن است که گاهی اوقات، نمایندگان شوراهای شهر و روستا به‌عنوان تصمیم‌گیرندگان محلی، اشراف و آگاهی بسیار دقیق‌تری بر مشکلات و چالش‌های مردم دارند. این شناخت و اطلاعات می‌تواند کمک بزرگی به قانون‌گذاران ملی و مسئولان اجرایی و قضائی کند بنابراین درخواست من از نمایندگان شورای عالی استان‌ها آن است که زمینه این ارتباط بی‌واسطه را فراهم کنند تا منتخبان ملت، انعکاس‌دهنده مستقیم اراده مردم به مسئولان باشند.

ضرورت تطبیق مصوبات محلی با شرع و قانون

رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: امروزه کارشکنی‌هایی در بخش‌های میانی دولت وجود دارد که باعث می‌شود مصلحان، خیراندیشان و سرمایه‌گذاران در بخش‌های مختلف از ادامه کنش‌گری به نفع مردم دلسرد شوند. ما در قوه قضائیه تأکید بر رسیدگی به این گزارش‌ها داریم تا ظرف حداکثر دوماه، به پرونده‌های شکایت با این مضمون به قید اولویت رسیدگی شود.

وی با تأکید بر ضرورت تطبیق مصوبات شوراهای محلی با قانون اساسی و شرع گفت: این قابل قبول نیست که نهادی همچون شورای نگهبان در مسیر اجرای مصوبات شوراهای محلی وجود نداشته باشد و این نبود نهاد نظارتی باعث شود تا مصوبات خلاف شرع و قانون به مرحله اجرا برسند و مشکل ساز شوند. طبق آخرین آمار، سال گذشته بیش از ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی کشور به ثبت رسیده که ۱۶۶ مورد از آن به ابطال مصوبه ختم شده است. این نشان از نبود پشتوانه قانونی و شرعی در برخی از این مصوبات دارد و این موضوع قابل قبول نیست.

کد خبر 750206

دیگر خبرها

  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • حاجی‌بگلو: قانون شوراها باید اصلاح شود
  • دستور رئیسی برای برخورد قاطع با متخلفین در محیط زیست
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند
  • مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور
  • شورای اسلامی بازوی مشورتی برای مدیران کشور
  • فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • سردار شکارچی: رسانه یکی از مهمترین عناصر نقش‌آفرین در تقویت قدرت نرم و امنیت است
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند.