Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری از امضای تفاهم‌نامه‌ای به منظور ایجاد ۵۰۰۰ شغل در حوزه تاکسیرانی با کمیته امداد خبر داد. آفتاب‌‌نیوز : مرتضی ضامنی با بیان اینکه امسال بنا به فرموده مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال است، اظهار کرد: اشتغال دغدغه جدی کشور است و هر دستگاهی به نوبه خودش وظیفه دارد در صورت وجود ظرفیت در این حوزه آن را به کار ببندد تا بتواند سهمی از جبران بیکاری در کشور داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل سامانه تاکسیرانی شهری کشور به عنوان شغلی مطمئن که افراد می‌توانند در آن فعال شوند، این ظرفیت را دارد که سهمی از حوزه اشتغال را به خود اختصاص دهد.
وی با اشاره به اینکه با کمیته امداد امام خمینی در این راستا صحبت هایی کردیم، گفت: افراد تحت پوشش کمیته امداد تمکن مالی ندارند به همین سبب قصد داریم ضمن ایجاد اشتغال برای این افراد، کمک کنیم تا این افراد بتوانند معاش خود و حداقل‌های زندگی خود را تامین کنند و از پوشش کمیته امداد خارج شوند. بنابراین دو هدف مهم اینجا تحقق پیدا می‌کند.
سرپرست اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور اضافه کرد: برای ایجاد ۵۰۰۰ شغل در حوزه تاکسیرانی صحبت‌هایی با کمیته امداد داشتیم مقرر شد از صندوق مالی کمیته امداد تسهیلات طرح  به صورت قرض الحسنه برای افراد تحت پوشش کمیته امداد که دارای شرایط قانونی  دریافت تاکسی هستند، فراهم شود تا در شهرهایی که ظرفیت توسعه ناوگان را داریم بتوانیم با اولویت به این افراد تاکسی واگذار کنیم و کمیته امداد نیز تسهیلاتش را بدهد.
وی تصریح کرد: در شهرهایی که طرح توسعه وجود ندارد مقرر شد از ناوگان تاکسیرانی موجود که قاعدتا مالکین آنها قصد دارند تاکسی خودشان را واگذار کنند، کمیته امداد در آن حوزه هم تسهیلات را تامین کند و کمک کنیم که این تاکسی‌ها به افراد مشمول دارای شرایط واگذار شود تا طی دو سال‌ آینده ایجاد این ۵۰۰۰ شغل تحقق پیدا کند و در صورت موفقیت در آن، طرح را ادامه دهیم.
ضامنی با بیان اینکه شهرهای تحت پوشش اتحادیه تاکسیرانی‌ های شهری کشور شهرهایی با جمعیت بیش از ۱۰۰هزار نفر هستند، گفت: کمیته امداد امام خمینی اعلام کرده است که تا ۹۰ درصد قیمت خودرو را تامین‌ می ‌کند و حتی در صورت نیاز کمیته امداد تسهیلاتی را به صورت قرض الحسنه برای تامین ۱۰۰ درصد قیمت خودرو به افراد تحت پوشش با شرایط خاص خواهد داد. این افراد در سامانه فعال شده و کسب درآمد می‌کنند و اقساطش طبق قواعد صندوق کمیته امداد بازپرداخت خواهد شد.
به گفته وی این تفاهم نامه فردا امضا و به محض امضای آن این طرح آغاز خواهد شد. کمیته امداد نیز باید لیست افرادی که مشمول این طرح می‌شوند را به اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور اعلام کند. همچنین در حوزه تامین خودرو هم تمهیدات لازم اندیشیده شده و تفاهم نامه‌ای نیز با  شرکت خودروساز بسته شده است.
سرپرست اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور اضافه کرد: در صورت تامین مالی از سوی کمیته آمادگی اجرای طرح را داریم. در حقیقت در بهمن‌ماه طرح را اجرایی کرده و خودروها را به افراد مشمول تحویل خواهیم داد. همچنین اتحادیه تاکسیرانی وظیفه تامین خودرو و وظیفه فعال سازی این افراد را در سامانه حمل و نقل دارد و کمیته امداد نیز بایستی به بررسی افراد واجد شرایط و تامین تسهیلات برای آنان بپردازد.ایسنا 

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۲۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی

جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی را درباره طرح جدید انسدد در مرزهای شرقی کشور ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرز‌های شرقی گفت: مسئولیت مرز‌های کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرز‌ها را دارد. در بعضی از مرز‌ها مانند مرز‌های شمال غربی و مرز‌های شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرز‌ها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست‌ها ممکن است از این مرز‌ها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسداد‌های فیزیکی در این مرز‌ها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آن‌ها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوار‌ها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرز‌های کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرز‌ها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی
  • امدادرسانی‌ هلال‌احمر به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی اخیر
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۲۳ استان