Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان گفت: ۷۳ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح‌های بیابان‌زدایی و ‌مبارزه با ریزگردها در استان گلستان اختصاص یافت. ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۴ استانها گلستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، ابوطالب قزلسفلو عصر امروز در حاشیه بوته کاری در بیابانهای پشه‌لر گنبدکاووس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اگر بیابان‌های شمال گنبدکاووس بوته‌کاری نشود، شاهد حضور ریزگردهای کشور ترکمنستان و گرد و غبار بیابان‌ها در شهرهای گلستان خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مراتع کم‌بازده و بیابان‌های استان گلستان امسال با اعتبار ملی و استانی 73 میلیارد ریالی، بوته‌کاری می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان گلستان تصریح کرد: امسال از محل اعتبارات استانی و ملی مبلغ 7 میلیارد و 300 میلیون تومان به اجرای طرح‌های بیابان زدایی و‌ مبارزه با ریزگردها در نظر گرفته شده که بخش زیادی از آن تخصیص داده شده است.

وی افزود: انجام 2 هزار و 100 هکتار بوته کاری، طرح ذخیره نزولات، بذرپاشی در سطح 3 هزار و 600 هکتار و اجرای مدیریت هرز آب‌ها در سطح 850 هکتار از جمله طرح‌های پیش‌بینی شده و در حال اجراست.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان همچنین گفت: از 800 هزار هکتار مرتعی که در استان وجود دارد، 350 هزار هکتار مربوط به شهرستان گنبدکاووس است و برای مبارزه با کانون ریزگردها امسال بوته‌کاری در این شهرستان در سطح یک‌هزار و200 هکتار انجام می‌شود.

وی گفت: امسال 830 هزار بوته شامل گونه‌های آتریپلکس، لنتی فورمیس، کانی‌سنس، هالیموس، لئوکوکلا دا، آگروپایرون، النگاتوم و قره‌داغ در ایستگاه تولید بذر چپرقویمه شهرستان گنبدکاووس آماده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان گلستان اظهار کرد: امسال 2 هزار و 100 هکتار از بیابان‌های استان گلستان در شهرستان‌های گنبد کاووس ،آق قلا و مراوه تپه بوته‌کاری می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41471/P1377/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۳۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام ظهر روز پنجشنبه در دیدار با معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، گفت: سازمان‌های امدادرسان نظیر؛ سازمان مدیریت بحران و هلال احمر همواره در مواقع بحران در کمک‌رسانی به مردم نقش‌آفرین بودند.

وی افزود: استان ایلام ۶۳ درصد کوهپایه و کوهستانی و ۳۷ درصد دشت است که در مقایسه با سایر استان‌های کشور شرایط خاص خود را دارد. امسال از نظر میزان نزولات جوی با سال ۹۸ برابر و حتی میزان بارش بیشتر بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد اما امسال با نگاه فنی و کارشناسی و با تدابیر پیش‌گیرانه، پاک‌سازی و لایروبی و گابیون‌بندی امسال با وجود افزایش نزولات جوی، تلفات و خسارت نداشتیم و وزیر کشور اخیراً در نشست شورای راهبردی تصادفات و ستاد سفرهای نوروزی که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد از مدیریت سیل در استان ایلام قدردانی کرد.

نماینده عالی دولت در استان ایلام با اشاره به فرسودگی شبکه آب و فاضلاب و مسیل‌ها در استان ایلام، عنوان کرد: در نشستی مشترک با حضور دکتر مخبر معاون اول رییس‌جمهور و وزیر نیرو مصوب شد که ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل‌ها و شبکه آب و فاضلاب استان ایلام اختصاص یابد که این اعتبار به‌صورت مشترک و برابر بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو تامین می‌شود.

بهرام‌نیا با اشاره به صدای توأم با لرزش زمین در شهرستان چرداول، گفت: این صداها ناشی از حرکت و فعل و انفعالات صفحات و لایه‌های زیرین زمین است که تحقیقات این موضوع توسط دو تیم زمین‌شناسی و لرزه نگاری درحال بررسی است که امیدواریم اعتبارات این موضوع تامین شود.

وی از رییس سازمان مدیریت بحران کشور خواست تا تجهیزات و امکانات خاص و ماشین‌آلات مورد نیاز استان، در اختیار هلال احمر و نهادهای خدمات‌رسان قرار گیرد.

استاندار ایلام ادامه داد: انتظار داریم که خسارت‌های ناشی از سیل و دیگر بحران‌ها در موعد مقرر پرداخت شود.

بهرام‌نیا تاکید کرد: ضرورت دارد خسارات ناشی از سیل سال ۹۸، به خسارت‌دیدگان پرداخت شود.

وی با اشاره به نزولات جوی و خسارت به محصولات کشاورزی در شهرستان دهلران، یادآورشد: ۱۰ هزار و ۸۰ هکتار از اراضی بخش مرکزی، موسیان و دشت‌عباس در شهرستان دهلران در بارندگی‌های اخیر دچار خسارت شد که انتظار می‌رود در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه و به شیوه‌های دیگری به این کشاورزان کمک شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: برای ایجاد ۱۰۰ سازه سنگی و ملاتی آبخیزداری، بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که درخواست تامین این مبلغ اعتبار داریم.

کد خبر 6088403

دیگر خبرها

  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • پیش بینی کشت ۲۰ هزار هکتار پنبه در گلستان
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • اختصاص ۴۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه‌های سفر رئیس‌جمهور به خراسان‌جنوبی
  • تعیین و اختصاص ردیف اعتبار ملی برای طرح جامع آبرسانی البرز