Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@02:26:00 GMT

چگونه ترک پاشنه پا را درمان کنیم؟

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۷۸۹۷۲

یکی از مشکلاتی که در ناحیه پا رخ می دهد و بر زیبایی آن تاثیر می گذارد، ترک پاشنه پاست. این مسئله در خانم ها بیش از آقایان شیوع دارد. ناطقان: یکی از مشکلاتی که در ناحیه پا رخ می‌دهد و بر زیبایی آن تاثیر می‌گذارد، ترک پاشنه پا است. این مساله در خانم‌ها نسبت به آقایان شیوع بیشتری دارد. اگر شما هم جزو کسانی هستید که از ترک پا رنج می‌برید و تا حالا هر چه کرده اید، نتوانسته اید از شرش خلاص شوید، حتما این مطلب را بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پا‌ها جزو اعضای زحمتکش و پرکار بدن هستند. وظیفه آن‌ها قبل از هر چیزی تحمل وزن بدن و حرکت دادن آن است. پا‌ها در اغلب موارد در جوراب و کفش پنهان هستند، بنابراین در خیلی مواقع از زیبایی و سلامتی شان غافل می‌شویم. این غفلت نیز باعث خشک شدن پوست پا‌ها و ترک برداشتن پاشنه‌ها می‌شود.
زمانی که ترک‌ها عمیق می‌شوند دردناک شده و جلوه نازیبایی پیدا می‌کنند. البته ترک پاشنه‌ها در اثر کمبود زینک و اسید‌های چرب امگا ۳ نیز بروز می‌کند و لازم است علاوه بر تامین این مواد، به فکر چرب کردن و مراقبت از پوست پا‌ها نیز باشید.
شب‌ها پا‌ها را حمام کنید
قبل از هر چیز کفش پاشنه باز نپوشید و چه پاشنه هایتان ترک داشته باشد و چه نداشته باشد، از کرم مرطوب کننده غافل نشوید. در صورت خشکی و ترک پوست پا بهتر است قبل از خواب پا‌ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب گرم قرار دهید تا پوستشان خیس شود.
سپس با ملاطفت پاشنه‌ها را به آرامی سنگ پا بزنید. با این کار سلول‌های پوست مرده جدا شده و پوست نرم‌تر می‌شود. در نهایت پا‌ها را خشک کرده و کرم مرطوب کننده بزنید و جوراب به پا کنید. این کار را هر شب تکرار کنید.
روغن‌های گیاهی را دریابید
در اکثر موارد خشکی و مرطوب نکردن پوست باعث ترک خوردن پاشنه‌ها می‌شود. اینجاست که نقش روغن‌های گیاهی به عنوان یک درمان خانگی برای این مشکل پررنگ می‌شود، چون به سادگی باعث مرطوب و نرم شدن پوست می‌شود.
روغن نارگیل یا روغن زیتون به راحتی پوست پا‌ها را نرم و مرطوب می‌کنند. شب‌ها قبل از خواب پاشنه‌ها و پا‌ها را روغن مالی کنید و جوراب نخی بپوشید تا همه چیز چرب نشود. یک شب را جوراب بخوابید و بگذارید روغن تا صبح روی پاشنه‌ها بماند.
وازلین و آب لیموترش بمالید
آب لیموترش و وازلین روی پوست تاثیر دارد، به نرم شدن پینه‌ها کمک می‌کنند و ترک پاشنه‌ها را کاهش می‌دهند. کافیست به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پاهایتان را در محلول آب گرم و اندکی نمک قرار دهید تا پوست شان نرم شود. سپس آن‌ها را با دقت خشک کنید و پاشنه‌ها را به ترکیب آب لیموترش و وازلین آغشته کنید. جوراب نخی بپوشید و با خیال راحت بخوابید.
عسل فوق العاده است
یکی از علت‌های شایع ترک پاشنه، راه رفتن مداوم روی فرش، موکت و سطح‌های زبر است. افرادی که پا برهنه راه می‌روند، بر اثر سایش کف پا بیشتر دچار این مشکل می‌شوند
عسل یک ماده غذایی عالی است. این ماده غذایی حاوی ترکیبات مفیدی است که پوست را نرم و مرطوب می‌کند. کافیست داخل تشتی مقداری عسل و آب گرم را مخلوط کرده و پا‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آن قرار دهید. همچنین می‌توانید مقداری عسل را به پوست پاشنه‌ها زده و روی آن کیسه فریزر بگذارید. در نهایت بعد از ۲۰ دقیقه پا‌ها را شستشو دهید و کرم بزنید.
پارافین درمانی کنید
اگر ترک پاشنه‌ها دردناک و آزاردهنده شده، پارافین را دریابید. باید موم پارافین را با روغن نارگیل ترکیب کنید. این دو ماده را داغ کنید و اجازه دهید به دمای قابل تحمل برسد و آن را روی پاشنه‌های ترک خورده بزنید. باز هم جوراب بپوشید و اجازه دهید یک شب تمام ترکیب روی پاهایتان بماند.
با آرد برنج لایه برداری کنید
برای داشتن پا‌هایی زیبا لازم است کمی دردسر بکشید. دو تا سه قاشق غذاخوری آرد برنج را با سرکه سیب و عسل مخلوط کنید. ابتدا پا‌ها را در تشت آب گرم قرار دهید تا پوستشان نرم شود. سپس پوست را خمیری که تهیه کرده اید لایه برداری کنید. خمیر را به پوست پاشنه‌ها و پا‌ها بزنید و با ماساژ دورانی لایه برداری کنید.
جوی دو سر پوست را نرم می‌کند
جوی دوسر یک ماده خوراکی طبیعی است که پوست پاشنه‌ها را نرم و لطیف می‌کند. علاوه بر این برای خلاص شدن از شر پینه‌ها نیز می‌توانید به این ماده اعتماد کنید. کافیست چند قاشق پودر جوی دوسر را با روغن جوجوبا یا روغن نارگیل ترکیب کنید. سپس آن را روی پاشنه‌ها زده و با حرکات دورانی ماساژ دهید. بگذارید ترکیب به مدت ۱۰ دقیقه روی پوست بماند و در نهایت شستشو دهید.
ترکیب ماست و عسل را دریابید
یکی دیگر از بهترین درمان‌های خانگی برای ترک پاشنه ها، ترکیب ماست و عسل است. یک فنجان ماست را با یک قاشق عسل مخلوط کنید و ترکیب را روی پاشنه‌ها بمالید. رویشان را با کیسه فریزر و جوراب بپوشانید و اگر می‌توانید تحمل کنید بگذارید یک شب کامل بماند. برای رسیدن به نتیجه بهتر هر شب این کار را تکرار کنید.
از روغن کرچک بدتان نیاید
خیلی‌ها از روغن کرچک بدشان می‌آید. اگر شما نیز چنین احساسی دارید زمان آن رسیده این روغن را به عنوان دوست سلامت پوست به رسمیت بشناسید، چون تاثیر خوبی در بهبود ترک‌های پوستی دارد، البته به شرطی که پای زخم باز در میان نباشد.
یک تکه پارچه تمیز یا گاز استریل را به روغن کرچک آغشته کرده و روی پوست خشک و ترک خورده پا‌ها و پاشنه‌ها قرار دهید. بهتر است با باند ناحیه مورد نظر را ببندید تا پوست خشک مدت طولانی در تماس با روغن باقی بماند.
پابرهنه راه نروید
یکی از علت‌های شایع ترک پاشنه، راه رفتن مداوم روی فرش، موکت و سطح‌های زبر است. افرادی که پا برهنه راه می‌روند، بر اثر سایش کف پا بیشتر دچار این مشکل می‌شوند. همچنین با پای برهنه در محل‌هایی که گرد و خاک وجود دارد راه نروید. ترک‌های پاشنه پا محل ورود انواع و اقسام مواد از محیط هستند که هم باعث تشدید ترک پاشنه پا و هم خارش و التهاب و درد در این ناحیه می‌شوند. منبع:صداو سیما
برچسب ها: درمان ترک پاشنه پا ، حمام کردن پا ، روغن‌های گیاهی

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۸۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روغن حیوانی یا گی (Ghee) در واقع شکلی از کره است که برای پخت‌وپز، طعم‌ دادن به غذا و همچنین به‌عنوان منبع چربی استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: کدام نوع کره ضد سرطان است؟

این روغن قرن‌ها است که وجود دارد و در کشورهای مختلف از جمله ایران استفاده می‌شود. در طب سنتی هند هم به نام آیورودا ریشه دارد. در این سیستم پزشکی سنتی، روغن حیوانی ماده‌ای ارزشمند برای تقویت و ایجاد تعادل میان اجزای مختلف بدن به شمار می‌رود. با این حال برای اثبات فواید این ماده غذایی برای قلب، روده یا کنترل وزن، چنانچه امروز ادعا می‌شود، تحقیقات بالینی محدودی انجام شده است.

روغن حیوانی چیست؟

روغن حیوانی یا گی، نوعی کره تصفیه‌شده است که برای تهیه آن، کره را مدت زمان طولانی‌ حرارت می‌دهند تا مواد جامد شیر (پروتئین‌ و لاکتوز) از آن جدا و ته‌نشین شود و عطروطعمی شبیه آجیل بوداده پیدا کند.

گرما پروتئین‌های شیر مانند کازئین و نیز لاکتوز آن را تجزیه می‌کند و بر این اساس روغن مشخصه تغذیه‌ای منحصربه‌فرد به دست می‌آورد: کسانی که با تحمل لاکتوز مشکل دارند و نمی‌توانند کره بخورند، می‌توانند روغن حیوانی را بدون مشکل مصرف کنند.

این روغن در هند نیز یک عنصر کلیدی در آشپزی به شمار می‌رود. هندی‌ها روغن حیوانی را خالص و ناب می‌دانند و هرچیزی که با این روغن پخته شود هم خالص و ناب محسوب می‌شود.

در طب آیورودا، بر فواید درمانی روغن حیوانی یا گی، چه به صورت مجزا و چه همراه با سایر ترکیب‌های دارویی تاکید و حتی گفته می‌شود که مصرف روزانه و همیشگی این روغن ضرری ندارد.

ارزش غذایی روغن حیوان یا گی

مشخصات تغذیه‌ای این روغن شبیه کره است و هر یک قاشق چای‌خوری از آن ۱۲۳ کالری، ۱۴ گرم چربی، ۱۱۸ میکروگرم ویتامین آ و ۰.۴ میلی‌گرم ویتامین ئی دارد. روغن حیوانی تقریبا تماما چربی است (۹۵ درصد) و رطوبت آن به کمتر از ۰.۵ درصد می‌رسد.

این روغن منبع مهم اسید لینولئیک مزدوج یا سی‌ال‌ای (conjugated linoleic acid)، نوعی اسید چرب غیراشباع امگا ۶، است. سی‌ال‌ای به طور طبیعی در محصولات لبنی یافت می‌شود و برای سلامتی مزیت‌هایی دارد، از جمله در زمینه‌هایی مانند چاقی، سرطان، فشار خون (کاهنده فشار خون)، دیابت (تعدیل‌کننده قند خون) و تقویت‌کننده سیستم ایمنی.

در روغن حیوانی یا گی ویتامین‌های محلول در چربی مانند ویتامین آ وهمچنین بسته به نشان تجاری این روغن، ویتامین‌های دی، ئی و کا وجود دارند. مصرف ویتامین‌های محلول در چربی همراه با منبع چربی مانند روغن حیوانی در جذب مواد مغذی موثر است.

تاثیر روغن گی بر سلامتی؛ مزایا و مضرات

تحقیقات اولیه روی موش‌ها نشان می‌دهد که روغن حیوانی یا گی با کاهش کلسترول و تری‌گلیسیرید و افزایش سطح کلسترول خوب (اچ‌دی‌ال) خطر ابتلا به بیمارهای قلبی‌عروقی را کاهش می‌دهد. با این حال به منظور اثبات فواید این روغن‌ برای سلامتی انسان‌ها به تحقیقات بیشتری نیاز است.

یک مطالعه در پاکستان‌ نشان داد که این نوع روغن برخلاف تصور عمومی، بیماری عروق کرونر را در مصرف‌کنندگان کاهش داد نه افزایش. با این حال توصیه انجمن قلب آمریکا این است که پنج تا شش درصد کالری‌ مصرفی روزانه از چربی‌های اشباع‌شده باشد. زیرا ارتباط میان مصرف چربی اشباع‌شده با کلسترول بد (ال‌دی‌ال) و افزایش خطر بیماری قلبی پیش‌تر اثبات شده است.

از آنجا که روغن حیوانی یا گی، کره تصفیه‌ شده و فاقد کازئین یا لاکتوز است، افرادی که به بیماری عدم تحمل لاکتوز دچارند، می‌توانند این روغن را بدون مشکل مصرف کنند.

این روغن حاوی نوعی تری گلیسیرید با زنجیره متوسط ام‌سی‌تی (MCT) است؛ نوعی چربی که با سرعت بیشتری در بدن تجزیه و جذب می‌شود. طبق برخی پژوهش‌ها، ام‌تی‌سی‌ها مصرف انرژی را افزایش می‌دهند و بر احساس سیری تاثیر می‌گذارند و می‌تواند در کاهش وزن موثر باشد.

به رغم فواید فراوان روغن حیوانی یا گی، افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی به دلیل اینکه روغن یک چربی‌اشباع‌شده‌ محسوب می‌شود، باید در مصرف آن احتیاط کنند اما می‌توان از این روغن حیوانی به عنوان یکی از عناصر رژیم غذایی سالم بهره‌مند شد.

منبع: سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1228665 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • کوتاه قدترین سلبریتی های زن هالیوود چه کسانی هستند؟
  • ماهی کبابی را با این روش خاص بپزید و لذت ببرید
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • پرسپولیس و پارادوکس مدافعان میانی؛ ستاره‌های منجی یا پاشنه آشیل؟
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش