Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور گفت: انسانی که می‌خواهد توسعه دهد باید مدیر باشد و سعه‌ی صدر داشته باشد و همچنین ظرفیت نقد دیگران و بد شنیدن توسط دیگران را داشته باشد و اگر نداشته باشد نمی‌تواند عامل توسعه باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خاورستان، سید ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور عصر ظهر امروز در شورای ادارای خراسان جنوبی با بیان این‌که تعریف خودم را از توسعه بیان می‌کنم که مبانی این تعریف از تعریف عبادت است گفت: توسعه امری است برنامه‌ای، هدف‌دار و بدون توقف و عملی است با اراده جمعی به منظور بهبود کمی و کیفی مستمر فرد و اجتماع.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با طرح این سوال که عامل و هدف توسعه مانع توسعه چیست؟ اظهار کرد: هدف و عامل توسعه انسان است.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور افزود: اگر عامل توسعه انسان باشد، این انسان چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد تا بتواند هم خودش و هم جامعه را توسعه دهد؟

 

رضوی تصریح کرد: انسانی که می‌خواهد توسعه دهد باید مدیر باشد و سعه‌ی صدر داشته باشد و همچنین ظرفیت نقد دیگران و بد شنیدن توسط دیگران را داشته باشد و اگر نداشته باشد نمی‌تواند عامل توسعه باشد.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور  اظهار کرد: علم و آگاهی یکی دیگر از نشانه‌های انسان توسعه‌یافته است چراکه علم و آگاهی ابزارش است و اگر علم و آگاهی نداشته باشیم نمیتوانیم باعث توسعه شویم.

 

وی اظهار کرد: امروز برای توسعه، 64 درصد تسهیلات اداری،20 درصد احترام و تکریم ارباب رجوع و 16 درصد تسهیلات مالی نیاز است.

 

رضوی گفت: چرا وقتی دنبال عقب افتادگی میگردیم به دنبال انداختن توپ در زمین دیگران هستیم؟ چرا به خودمان رجوع نمی‌کنیم که ما خودمان چقدر مانع توسعه شدیم؟

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور  عنوان کرد:  انسان توسعه یافته از بخل و حسد به دور است از انسان توسعه یافته به دنبال هدایت و در راهنمایی دیگرانم حریص ایت.

 

وی عنوان کرد: مسئولان در منصبی که دارند و بر صندلی که نشسته اند قرار است کار کنند؛ نشسته اند که کاری انجام شود نه اینکه کاری انجام نشود.

 

رضوی یاد آور شد: مدیریعنی تدبیر  و تدبی یعنی گره گشایی و باز کردن گرهها نه اینگه گره ای اضافه شود.

 

 معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور اظهار کرد: چند درصد از علل محرومیت و توسعه نیافتگی را  به عنوان مسئولان کشوری خودمان قبول می‌کنیم؟

 

وی گفت: مدیران، قانون و دستورالعمل اجرایی را به خوبی بخوانند تا بتوانند به خوبی راهنمایی کنند.

 

رضوی با اشاره به وثیقه گذاشتن برای گرفتن تسهیلات گفت: بانک‌های کشاورزی، پست‌بانک و بانک توسعه‌تعاون به عنوان بانک عامل مشخص شده و رئیس شعبه موظف است دستورالعمل را به خوبی مطالعه کرده باشد چراکه وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، وزیر کشور و رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور آن را امضا کردند و بانک مرکزی نیز به صورت جداگانه آن را ابلاغ کرده است.

 

وی افزود: محل اجرای پروژه و ماشین‌آلات در این قانون باید جزو وثایق بانکی باشد و هیچ بانکی نمی‌تواند بگویید نیست و اگر بانک قبول نکرد، خلاف است و باید با ان برخورد شود ؛ نمی‌شود بگوید من قبول ندارم.

 

 معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور اظهار کرد: سند ملکی روستایی و مسکونی در قانون آمده است و اگر مسئولی بگوید که قبول نیست یا جهل دارد و یا اینکه نسبت به وظیفه اش آگاه نیست و نمیخواهد کاری انجام دهد.

 

رضوی گفت: در طرح‌های دانش‌بنیان در روستاها تخفیف دادیم و به جای 20 درصدف سهم آورده را 15 درصد و کامزد را کمتر کردیم.

 

وی افزود: کارمزدِ وامی که در روستاهای خراسان جنوبی یعنی روستاهای مرزی پرداخت می شود 4 درصد و در روستاهای غیر مرزی 6 درصد است و همچنین سه سال برای آن دوره تنفس قرار دادیم که بعد از این سه سال، تا 6 سال زمان دارد تا وام را بازپرداخت کند.

 

 معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور خاطرنشان کرد: روز گذشته در بازدید از روستای هریوند، دو جوان تحصیل کرده دانشگاهی را دیدیم که در چه وضعیتی زندگی و تولید کار می‌کنند که لازم است این جوانان را الگو قرار داد.

 

رضوی تصریح کرد: سقف وام 2.5 میلیارد تومان در اختیار استان است اما تا 5 میلیارد تومان را به عهده استاندار می گذاریم چراکه می‌خواهیم سرعت عمل بالا رود.

 

وی اظهار کرد: از محل قانون روستایی و عشایری 337 میلیارد تومان سهم خراسان جنوبی است که می‌تواند بیشتر یا کمتر شود.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور گفت: آقای ولی‌پورمطلق خبر خوبی داد اما باید .... کاری کرد که برای مردم یادگاری بماند نه این‌که اقدامات ده روزه یا دوساله باشد بلکه باید به نسل‌های بعد برسد.

 

رضوی اظهار کرد: بانک موظف است بعد از این‌که کمیته فنی استانداری که در آن مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، مدیرکل روستایی استانداری و دستگاه مجوزدهنده‌ی فعالیت حضور دارند پروژه را به بانک معرفی کند.

 

وی یادآور شد: در زمان سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی، از طرف رئیس جمهور مأمور به حضور در نهبندان شدم اما از بیرجند تا نهبندان حتی دو چای‌خانه نبود که رانندگان در آن استحراحت کنند که لازم است در این زیمنه برنامه در نظر گرفته شود و این کار باعث کاهش تصادفات نیز خواهد شد.

 

 معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور  تصریح کرد: بانک موظف است یک ماه نسبت به قبول پروژه از نظر مالی اظهارنظر کند و اگر نیرو کم دارد باید کارشناس اضافه کند از طرفی  متقاضی باید تا سه ماه نسبت به آوردن وثیقه اقدام کند چراکه پول بدون وثیقه و توجیه مالی، نباید داده شود و پول باید از محل درآمدی که از پروژه انجام می‌شود برگردد نه‌این‌که زندگی فرد فروخته شود.

 

رضوی گفت: بنا بر این است توان وام گیرنده را افزایش داده و باعث اشتغالزایی شویم.

 

وی تصریح کرد: سرعت عمل و دقت باید باشد و نظارت نیز مهم است و اگر پیشرفت کار عقب بود، کار را قطع کنند.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور  تأکید کرد: محل پروژه‌ها باید روستاها و مناطق عشایرنشین باشد  که در غیر اینصورت تخلف است.

 

رضویی با بیان این‌که نرخ کارمزد سرمایه درگردش 10 درصد است گفت: قانون‌گذار موظف کرده معدل نرخ وام 6 درصد باشد.

 

وی اظهار کرد: وام را از صندوق توسعه ملی 1.5 میلارد دلار گرفته ایم که معادل 6 هزار میلیارد تومان است  6 هزار میلیارد تومان دیگر را نیز بانک می آورد و تسهیلات پرداخت شده به روستاهای مرزی 4 درصد و ساییر روستاها 4 درصد است.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور  اظهار کرد: سه بسته همراه دستورالعمل است که عبارتند از بسته مشورت‌دادن، بسته بازاریابی محصول و بسته آموزش است.

 

رضوی عنوان کرد: مجوزی باید داده شود تا بازاریابی داشته باشد چراکه باید فروخت و تولیدکرد تا ضرر نکند.

 

وی تصریح کرد: باید آموزش داده شود و یکی از آموزش‌های خوب، بسته‌بندیِ خوبِ زعفران و زرشک است.

 

 معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور گفت: کف اعتباراتی که پرداخت می‌کنیم جز در صنایع دستی که قبول کردند 10 درصد سود آنها زیر 100 میلییون تومان باشد  در جهادکشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و پایانه‌ها، بالای 100 میلیون تومان است.

 

رضوی در خصوص اولویت‌ها در پرداخت وام گفت: اگر در روستا شرکت‌های مشارکتی  چه تعاونی و چه سهامی خاص وجود دارد اگر مردم با هم به صورت مشترک اقدام برای دریافت وام کنند پرداخت وام به آن گروه در اولویت است و اگر فردی از خارج از روستا بود، فرد روستایی بر فرد غیرروستایی برای گرفتن وام اولویت دارد.

 

وی اضافه کرد: اگر روستا ازخودش سرمایه‌گذار نداشت اما یک نفر حتی خارج از استان پیدا شد، حق جلوگیری نداریم چراکه می‌خواهیم در روسستا اشتغالزایی شود و مردم در روستا کارکنند.

 

 معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور تصریح کرد: شروع توسعه برای هر کشوری از کوچک‌ترین مکان شروع می‌شود و یکی از اشتباهات ما این است که از بزرگترین ها آغاز کرده ایم و از دیگر دلایل عدم توسعه آب‌گریزی، مرکزگرایی، بزرگ‌گرایی و کوچک‌ستیزی بوده است.

 

رضوی  تأکید کرد: مکانِ شروع توسعه، روستاست چراکه روستائیان و عشایر تولیدکننده هستند و روستا را با یک تولید و محصول نمی‌شناسند بلکه محصولات متنوع دارد روستا را باید مانند چاه نفت دانست که نفت را به پالایشگاه می‌بریم و از آن محصولات دیگری استخراج می‌کنیم مواد خام روستا را باید مانند برخی محصولات  فرآوری کرد.

 

وی تصریح کرد: یکی از خصوصیات انسان توسعه‌طلب این است که پشت دیوار را می‌بیند و انسان آینده‌نگر است لحظه نگر نیست.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور  اظهار کرد: زمانِ توسعه زمانی است که آگاهی را به دیگران منتقل  و اراده دیگران را بخودت جلب کنیم.

 

رضوی اظهار کرد: در خصوص عدالت آموزشی در روستاها، درحال اجرای کار هستیم و در هر دهستان یک مجتمع آموزشی ایجاد کنیم و دانش‌آموزان توسط سرویس رایگان آموزش و پروش به مدرسه بروند، ناحیه صنعتی در هر دهستان برای داشتن بر ق صنعتی ایجاد می کنیم مجتمع‌های درمانی، مجتمع امداد و نجات و خدمت، مجتمع فرهنگی، هنری، کتابخانه و مجتمع ورزشیاز دیگر اقداماتی است که می‌خواهیم انجام دهیم.

 

وی گفت: خراسان جنوبی در کشور در زمینه جذب سرمایه از بانک سینا اول است و به دلیل اول‌شدن، 5 میلیارد تومان به عنوان تشویق به خراسان جنوبی خواهیم داد.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۳۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، رئیس‌جمهور در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشورهای آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشورهای آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا پیام مهمی را به جهان داد

آیت الله رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: به رغم تهدیدها و تحریم‌ها جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های خوبی داشته و می‌توان ایران اسلامی را کشوری پیشرفته و فناور نامید. شناخت پیشرفت‌ها و دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری‌های نوین اهمیت بسیاری دارد.

وی با اشاره به تفاوت نگاه ایران به آفریقا به نسبت کشور های غربی اظهار کرد: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دیدگاه حائز اهمیت است. تاریخ آفریقا نشان دهنده این است که بسیاری از کشورهای غربی چگونه ذخایر آفریقا را چپاول کرده‌اند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه نیروی انسانی کارآمدی در آفریقا وجود دارد، بیان کرد: این باور ماست اگرچه غربی‌ها تبلیغ می‌کنند که خودشان می‌توانند دستیابی به فناوری نوین و خلاقیت دارند اما ما باور داریم که استعداد،‌ دانش و توانایی آفریقا از مغرب زمین چیزی کم ندارد و توان دستیابی به بسیاری از عرصه‌ها را دارد.

شکل‌گیری اقتصاد مکمل در گرو همکاری همه طرف‌هاست

آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه پیگیری مجدانه برای تحقق اهداف لازم است، تصریح کرد: اگر پیگیری مجدانه صورت نگیرد اهداف فقط بر روی کاغذ و به عنوان آرمان دست نیافتنی باقی خواهد ماند.پیشینیان کارهای بسیاری می‌خواستند انجام دهند اما فرصت‌ها از دست رفت و نشد آنچه باید اتفاق افتد.امیدوارم نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران و هم این نشست بتواند اقتصاد مکمل ایران و آفریقا را شکل دهد.

وی با اشاره به توانمندی های ایران در صدور خدمات فنی مهندسی اظهار کرد: ما توانمندی‌هایی داریم تحت عنوان صدور خدمات فنی و مهندسی، ظرفیت‌هایی نیز در آفریقا وجود دارد که اگر این ظرفیت‌ها به هم ضمیمه شود اقتصاد مکمل شکل می‌گیرد.شکل‌گیری اقتصاد مکمل در گرو همکاری و فعالیت همه طرف‌هاست و اگر همه دست به دست هم دهند این اتفاق خواهد افتاد.

اراده،شناخت ظرفیت ها و رفع موانع از مسائل مهم بین ایران و آفریقاست

رییس جمهوربیان کرد: فراوری معادن در آفریقا از موضوعات مهمی است که با توجه به دانشی که جمهوری در این زمینه دارد ومی تواند به فرآوری معادن آفریقا کمک‌کند.کشت فراسرزمینی از دیگر ظرفیت های مهم است.تامین مواد اولیه با قیمت مناسب می‌تواند برای همه فعالان اقتصادی ومراکز تولیدی از سوی آفریقا صورت گیرد.

وی با اشاره به شاهکار مهندسان ایرانی در ساخت سد در سریلانکا تاکید کرد: خدمات فنی ومهندسی در ایران به برکت انقلاب اسلامی جایگاه قابل قبولی دارد که مورد قبول همگان است سدی که در کشور سریلانکا ساخته شد متخصصان ایرانی تکنولوژی و فناوری که در آن بکار برده بودند کم نظیر و در بخشی بی نظیر بود.امکان ساخت پالایشگاه ونیروگاه از سوی جمهوری اسلامی وجود دارد و می توانیم در این زمینه با کشور های آفریقای همکاری داشته باشیم.

آیت الله رئیسی اراده و شناخت ظرفیت ها و رفع موانع پیش رو را از مسائل مهم بین ایران و آفریقا برشمرد و گفت: رفع مشکل نقل وانتقال مالی وپولی از زیرساخت های ضروری است. در قاره آفریقا ارتباط با کشور ها نسخه مختص خود را می طلبد و باید برنامه های متفاوت برای هر کشور و اقلیم داشت‌.

پیگیری مجدانه شرط موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی است

رئیس‌جمهور در ادامه پیگیری مجدانه را شرط موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی دانست وبیان کرد: برای انجام کارها باید هدفگذاری داشته باشیم. کار را باید به روز دنبال کرد و این ظرفیت‌های برای قاره آفریقا و ما مهم است. باید زمان‌بندی انجام کارها را محدود کنیم.برنامه کار با زمانبندی دقیق انجام شود. پیگیری مجدانه شرط موفقیت در کار اقتصادی است. به همکاران در وزارت‌خانه‌های مختلف به ویژه وزارت امور خارجه و وزارت صمت اعلام کرده‌ام که شرط موفقیت در شناخت، انعقاد قرارداد، حل مسائل زیرساختی و دستیابی به اهداف اقتصادی پیگیری مجدانه موضوع به صورت روزانه است.

گفتنی است، دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا امروز جمعه هفتم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور نمایندگانی در سطح مقامات عالی کشورهای آفریقایی از جمله وزرای اقتصادی بیش از ۳۰ کشور آفریقایی برگزار شد.

منبع: ایرنا

ادامه دارد...

کد خبر: 1228462 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • افغانستان ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای با همسایگان را دارد
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • اشتراک‌پذیری بیش از ۱۰۰۰۰ مشترک جدید گاز در مناطق شهری و روستایی ایلام
  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان
  • اختصاص ۴۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه‌های سفر رئیس‌جمهور به خراسان‌جنوبی
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند