Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@23:57:06 GMT

کميسيون شوراي عالي اشتغال 8 تصميم مهم گرفت

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۹۴۱۴۱

کميسيون شوراي عالي اشتغال 8 تصميم مهم گرفت

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- در راستاي بررسي و پيگيري مفاد آيين نامه ايجاد اشتغال پايدار در مناطق روستايي، جلسه کميسيون تخصصي شوراي عالي اشتغال در پايان نشست خود هشت تصميم مهم اتخاذ کرد.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا، جلسه کميسيون تخصصي شوراي عالي اشتغال با حضور علي ربيعي وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي و با موضوع بررسي و پيگيري مفاد آيين نامه اجرايي قانون حمايت از توسعه و ايجاد اشتغال پايدار در مناطق روستايي و عشايري با استفاده از منابع صندوق توسعه ملي و دستور کار ارائه گزارش اقدامات، برنامه‌ها و راهکارهاي رفع موانع اجرايي توسط صندوق توسعه ملي، بانک مرکزي جمهوري اسلامي و موسسات عامل شامل بانک کشاورزي، بانک توسعه تعاون، پست بانک و صندوق کار آفريني اميد با حضور نمايندگان صندوق‌ها، بانک‌هاي عامل پرداخت تسهيلات و همچنين ساير دستگاه‌هاي اجرايي روز گذشته (سه شنبه) در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اين جلسه با تاکيد وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي هشت تصميم مهم اتخاذ و اعلام شد 50 هزار ثبت نام صورت گرفته براي سرمايه‌گذاري کارا، حدود 8 هزار طرح براي بررسي به سامانه مربوط ارجاع شده است.
تصميم‌ها به شرح زير است:
1- پرداخت تسهيلات نبايد با هدف پول پاشي انجام شود و منجر به مهاجرت نگردد.
2- برنامه هاي مداخله براي توسعه اشتغال مقدم بر پرداخت تسهيلات باشد.
3- مشاوران و نيروهاي محلي محور سرمايه‌گذاري، مديريت کسب و کار و توسعه بازار باشند.
4- تسهيلات حتما بايد در چارچوب رسته‌هاي در اولويت و حلقه‌هاي پر ارزش و با توجه به زنجيره ارزش و بازار پرکشش پايدار پرداخت شود. تمامي دستگاه‌هاي اجرائي متولي پرداخت تسهيلات با دقت بالا نسبت به انتخاب طرح‌ها، بهره گيري از مشاورين مورد اعتماد و متخصص و راهنمايي متقاضيان اقدام کنند.
5 - به منظور اجرايي‌تر شدن و رصد برنامه و ايجاد حساسيت حداکثري، جلسات کميسيون تخصصي اشتغال بطور متناوب در دستگاه‌هاي اجرائي و سازمانهاي اصلي اثرگذار تشکيل شود.
6- براي استفاده از ظرفيت صندوق‌هاي ضمانت سرمايه‌گذاري، صندوق‌هاي ضمانت منتخب بصورت تعهدي افزايش يابد و صندوق‌هاي ضمانت در کنار روستايبان قرار گيرند و براي افزايش سرمايه صندوق‌هاي ضمانت اقدام کنند.
7- سازمان فني و حرفه‌اي موظف است تا طي زمان مقرر براي انجام فرايند پرداخت تسهيلات آموزش هاي عمومي، کارافريني و فني و تخصصي براي رسته مشخص شده را براي متقاضيان دريافت تسهيلات اجرا کند.
8- کميته‌هاي فني و کارگروه اشتغال استان در کمترين زمان طرح‌ها را مصوب کنند و موسسه‌هاي عامل متولي پرداخت تسهيلات روستايي داراي وحدت رويه باشند.
به گزارش ايرنا، برنامه حمايت و توسعه اشتغال روستايي براي سه گروه از اقشار جامعه در نظر گرفته شده است؛ گروه نخست شهرهاي زير 10 هزار نفر و نواحي صنعتي خواهند بود که مشمول سود 10 درصدي پرداخت اين تسهيلات هستند. گروه دوم نيز مناطق روستايي و عشايري معمولي خواهند بود که نرخ سود تسهيلات براي اهالي اين مناطق 6 درصد در نظر گرفته شده است؛ همچنين گروه سوم اهالي مناطق روستايي و عشايري در مناطق روستايي هستند که مشمول تسهيلات با نرخ 4 درصدي خواهند بود.
وزير تعاون کار و رفاه اجتماعي امروز نيز در حاشيه جلسه هيات دولت گفت که از فردا (جمعه) همزمان اين طرح در 5 استان کشور آغاز مي شود که تا پايان سال جاري 2 هزار ميليارد تومان تسهيلات به طرح هاي اشتغال روستايي پرداخت خواهد شد.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام**٩١٢٣ * خبرنگار:زهره دريغ گفتار*انتشاردهنده:فرهاد راستي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۴۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک رضازاده در نشست با مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: رویکرد توانمندسازی و خودکفایی مددجویان، رویکرد مطلوب و شایسته نهاد عزت آفرین کمیته امداد است و باید با اشتغال و تولید ثروت وابستگی‌ها را به این نهاد کاهش داد.

وی افزود: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی را با نگاه توانمندسازی و خودکفایی جامعه هدف کمیته امداد شاهد بودیم که امسال نیز با نگاهی از سر خیرخواهی، باید موانع و مشکلات را رفع و به اشتغال فراگیر مددجویان و پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌های عامل کمر همت بست.

رضازاده گفت: در شان نظام اسلامی نیست که هر سال بر تعداد جمعیت تحت حمایت خود بیفزاییم بلکه بهتر است با راهکارهای منطقی و درست در حذف فقر از چرخه زندگی مردم همت کنیم.

منتخب مردم مشگین‌شهر در مجلس دوازدهم شورای اسلامی بیان کرد: عمده مطالبات مردم، امروز در مباحث اقتصادی و معیشتی خلاصه می‌شود و بهتر است با کنار گذاشتن روش‌های غلط گذشته سیاست بهبود معیشت مردم را با حفظ شان و عزت آنها مورد توجه و تمرکز قرار دهیم.

وی تصریح کرد: در کنار بانک‌های عامل در صدور مجوزهای اشتغال و کارآفرینی، باید تسهیل‌گری کرد تا موانع و مشکلات یکی پس از دیگری برطرف و به بهبود معیشت مردم به ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر کمک کنیم.

کد خبر 6088840

دیگر خبرها

  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی