Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سید رحمان دانیالی عصر امروز در همایش صنعت بازیافت اظهار کرد: اصفهان اقدامات خوبی را در حوزه بازیافت آغاز کرده و قانون مدیریت پسماند یکی از بهترین قوانین کشور است که نخواستیم یا نتوانستیم آن را درست اجرا کنیم، اگر قانون مدیریت پسماند درست اجرا شود وضعیت پسماند بهتر از این خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که از همه واحدهای بازیافتی حمایت می‌کند، بیان کرد: در دنیا به راحتی روی تفکیک زباله از مبدأ به خوبی کار می‌شود اما دوسوم اکوسیستم‌ها تحت تأثیر ضایعات مختلف هستند البته کارخانه‌های کمپوست در بسیاری از نقاط استان فعال هستند اما همین کود کمپوست که قرار بود در کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد به دلیل عدم رعایت موارد اولیه، اجازه استفاده آن داده نمی‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان اصفهان با بیان این‌که در خصوص پسماندهای بیمارستانی با یک هیأت ژاپنی صحبت شده است، عنوان کرد: این پسماندهای بیمارستانی تنها کم خطر می‌شوند و حتی بی‌خطر هم نمی‌شوند، البته ژاپنی‌ها طی فرایندهایی از این پسماندهای بیمارستانی در سرامیک استفاده می‌کنند و این نشان می‌دهد راهکار بازیافت آن وجود دارد اما باید تلاش کنیم به آن دست یابیم.

وی با بیان این‌که 35 درصد محصولات کشاورزی به هدر می‌رود، مطرح کرد: 40 درصد این هدررفت در مرحله برداشت محصول است و 11 درصد از نان تولیدی نیز به هدر می‌رود، در بازیافت باید به این ظرافت‌ها توجه شود و این یعنی میلیاردها مترمکعب آب دورریز می‌شود، البته موضوع کوهرنگ 3 در حال پیگیری است تا بخشی از مشکل آب اصفهان حل شود اما این‌ها مقطعی است و باید فکر اساسی به حال آب شود.

دانیالی در پایان با بیان این‌که اگر هر ایرانی در هر وعده غذایی، 10 عدد برنج را هدر دهد حدود 80 تن برنج دورریز می‌شود، تصریح کرد: در بودجه 97 سرانه هر ایرانی برای بحث‌های زیست محیطی 293 تومان است در حالی که برای موارد درمانی بیش از 40 هزار تومان است و اگر به بحث‌های زیست محیطی بیشتر توجه کرده بودیم نیازی نبود تا این همه هزینه صرف درمان افراد جامعه شود.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۹۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار

معاون اقتصادی استانداری کرمان گفت: مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال محقق شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حسن زاده معاون اقتصادی استانداری کرمان در جریان بازدید از شهرک صنعتی زرند گفت: شهرک صنعتی شماره ۲ زرند در سال ۱۳۸۶ تملک، ولی متاسفانه به دلایل مختلفی مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشد.

او افزود: سرانجام در ۲۷ فروردین ماه امسال پس از چهار بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی مجوز شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، پس از ۱۷ سال وقفه با همت تیم اقتصادی استان دریافت شد.

وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت و سرمایه گذاری شاهد راه اندازی صنایع مختلف و ایجاد اشتغال در این شهرک باشیم.

سپس حسین میجانی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان هم با اشاره به زیرساخت‌های موجود آب، برق و گاز افزود: از هم اکنون این شهرک آماده واگذاری به سرمایه گذاران واحد‌های مختلف تولیدی است.

شایان ذکر است طبق اعلام شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان، سند تک برگ شهرک صنعتی زرند ۲ در چند سال اخیر آماده بوده، اما به دلیل مخالفت حفاظت محیط زیست مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشده بود که اواخر فروردین ماه امسال پس از ٤ بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، مجوز احداث و بهره برداری پس از ۱۲ سال کسب کرد.

همچنین بنا بر گزارش ها، به دلیل مخالفت سازمان غذا و دارو امکان استقرار واحد‌های صنعتی غذایی حتی تا رده سه نیز در شهرک مذکور و نیز ناحیه صنعتی بهشت وحدت، میسر نیست و شهرک فاقد زون غذایی است. 
موقعیت ۳۰ هکتاری دارای مجوز، در ضلع جنوب شرقی ناحیه صنعتی بهشت وحدت قرار دارد، همچنین مطالعات هیدرولوژی شهرک نیز برای کنترل سیلاب در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری
  • حساسیت ایرانی‌ها به مسائل اخلاقی قابل تحسین است
  • تجلیل از معلمان حامی محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند