Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر بنت گفت: با توجه به اینکه بخش بنت تمامی قابلیت های یک شهرستان را داراست از مسئولان وزارت کشور و دولت درخواست داریم تا بر اساس ضوابط و تعاریف تقسیمات کشوری همچنین ضرورت های منطقه‌ای با ارتقای بخش بنت به شهرستان موافقت کرده تا برخی مشکلات پیش رو حل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرویز کدخدایی در گفت و گو با پاپایا، با گلایه از توقف اجرای قانون تقسیمات کشوری، اظهار کرد: در حال حاضر طرح ارتقای روستاها و شهرهای کشور به بخش و شهرستان های جدید متوقف شده که با توجه به برخی نیازهای پیش رو وزارت کشور باید تکلیف شهرها و روستاهایی  که قابلیت ارتقا را دارا هستند، مشخص کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بخش بنت از توابع شهرستان نیکشهر یکی از بخش های قدیمی و تاریخی سیستان و بلوچستان بوده که تمامی شاخصه های ارتقا به شهرستان را داراست، و در همین راستا نیز مردم این منطقه از دولت انتظار اجرای صریح قانون مجلس شورای اسلامی مبنی بر تبدیل هرچه سریعتر روستاها و بخش های واجد شرایط به شهرستان را خواستار هستند.

عضو شورای شهر بنت با اشاره به ماده 13 قانون تعاریف و ضوابط کشوری مصوب سال 1362، تاکید کرد: باتوجه به این مواد قانونی و با عنایت به اینکه بافت جغرافیایی منطقه بنت برای توزیع بهینه و عادلانه خدمات به ساکنین محروم‌ترین مناطق ایران یعنی روستاهای محرومی چون توتان، مهمدان، سفیدکوه و سرگوست نیازمند تبدیل شدن از بخش به شهرستان است، از دولت درخواست سرعت بخشیدن به روند کاری و توجه به این مهم را داریم.

وی ادامه داد: بر اساس قانون تقسیمات کشوری دولت باید شهرها و روستاهای واجد شرایط را به بخش و شهرستان تبدیل کند اما متاسفانه دولت با نادیده گرفتن این موضوع تمامی این موارد را موکول به طرح تقسیمات کشوری و آینده ای نامعلوم کرده است.

کدخدایی با بیان این مطلب که بخش بنت بیش از 30هزار نفر جمعیت دارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بخش بنت 30 هزار نفر جمعیت را درخود جای داده است که این تعداد در کنار جمعیت برخی از روستاهای بخش مرکزی نیکشهر که به دلایل مختلفی خواهان الحاق به بخش بنت هستند خود می تواند فاکتور جمعیتی این بخش را برای تبدیل شدن به شهرستان تقویت کرده و از نکات مثبت برای تبدیل شدن این بخش باشد.

وی اذعان داشت: بخش بنت دارای بیش از 100 پارچه آبادی و مساحتی در حدود 4هزار و 400 کیلومتر مربع است که از این تعداد 26 روستای آن دارای دهیاری بوده و با توجه به اینکه در حال حاضر روستاهایی چون دهان ،دسک ودستگرد قابلیت ارتقا به شهر را دارند باید هرچه زودتر برای تبدیل شدن آن اقدام شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۰۸۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد

ایسنا/هرمزگان عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان گفت: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری و اشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود.

احمد مرادی در حاشیه یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی‌ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت و جایگاه استان هرمزگان در اقتصاد دریامحور، اظهار کرد: استان هرمزگان پایه اقتصاد دریامحور محسوب می‌شود و بیش از ۶۰ درصد از فعالیت‌های مرتبط با اقتصاد دریا محور در استان هرمزگان شکل می‌گیرد. به همین جهت باید با یک نگاه ویژه به این فرصت‌ها برای توسعه متوازن اقدام شود.

وی، با اشاره به ارزش افزوده عظیم فعالیت‌های اقتصادی دریا از جمله صید و صیادی، گردشگری، حمل ونقل و ...، عنوان کرد: تنها نباید مسائل امنیتی و استراتژیک دریا را در نظر داشته باشیم بلکه می‌توان بهره‌های عظیم اقتصادی از آن برد.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان، بیان کرد: در اغلب برنامه‌های توسعه، درآمدهای حاصل از فعالیت‌های دریایی پیش‌بینی شده است که اگر بتوانیم آن را محقق کنیم، به راحتی می‌توان برای ایجاد پالایشگاه‌های مختلف در راستای جبران ناترازی انرژی در کشور گام برداشت که اقدامی بسیار مهم و توسعه‌ای محسوب می‌شود.

مرادی خاطرنشان کرد: مجلس به دولت تکلیف کرده بود که ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس پرورش داده شود. با بررسی‌های بنده در بهترین حال ۲۰ هزار تن حاصل شد که نشان دهنده فاصله عظیم و گسترده عمل تا هدفگذاری است. وقتی این موضوع از وزیر جهاد کشاورزی سوال شد، مسائلی مانند وابستگی صنعت شیلاتی کشور از جمله قفس، تور و بچه‌ماهی به کشورهای خارجی را از جمله این مطرح شد.اعلام کردم که شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های جوان کشور توانایی ساخت قفس و تور را در داخل کشور را دارند که مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

وی، با ذکر این نکته که نباید اقتصاد کشور را دولتی مدیریت کرد، گفت: دلیل بروز این چالش‌ها، مدیریت دولتی اقتصاد است. مقام معظم رهبری در شعار سال به جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی اشاره کردند و اگر می‌خواهیم این چالش‌ها در حوزه اقتصاد برطرف شود باید با عمل فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت‌ها از تصدی‌گری در اقتصاد فاصله بگیرند.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان بیان کرد: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری واشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود. در چندین برنامه توسعه‌ای، رشد اقتصادی ۸ درصد هدفگذاری شد که این رشد اقتصادی صرفا با برگزاری جلسه و کنفرانس محقق نمی‌شود بلکه باید این باور را در سطوح مختلف جامعه بگسترانیم.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • ضرورت حفظ یکپارچگی شهر ری در تقسیمات کشوری
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • تعیین حریم مشهد با طرقبه شاندیز در انتظار ابلاغ وزارت کشور
  • نقشِ پُررنگ سازمان اوقاف در توجه به دانش‌بنیان‌ها
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • عملیات اجرای پانسیون پزشکان دالکی شهرستان دشتستان آغاز شد