Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@05:54:33 GMT

کمیته رصد فضای مجازی درشهرستان گرمی تشکیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۱۲۳۵۵

کمیته رصد فضای مجازی درشهرستان گرمی تشکیل می‌شود

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان گرمی گفت: رصد فضای مجازی به منظورتقویت شبکه‌های اجتماعی در چارچوب قانون تشکیل می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیفار، امام جمعه گرمی  امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان از تشکیل کمیته فضای مجازی در این شهرستان خبر داد.

 

وی افزود: این کمیته به منظور رصد فضای مجازی و تقویت شبکه‌های اجتماعی در چارچوب قانون تشکیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت الاسلام و المسلمین صفری با اشاره به عصر انفجار اطلاعات، بر لزوم انعکاس واقعی و به موقع وقایع و اخبار تاکید کرد و افزود: شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها باید در این  زمینه نقش مهم، مثبت و موثر ایفا کنند.

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان گرمی با تاکید بر لزوم تولید محتوا توسط کمیته فضای مجازی، ادارات فرهنگی و شبکه های اجتماعی شهرستان و خودداری از انتشار موارد تفرقه افکن و نا امید کننده و ایجاد وحدت در راستای رشد و توسعه شهرستان و همکاری همه جانبه دستگاههای اجرایی، رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به منظور شناسایی مشکلات  عدیده  فرهنگی شهرستان ولزوم ارائه راهکارهای مبارزه با آن را خواستار شد.

 

وی ضمن تاکید بربرنامه ریزی جهت برپایی باشکوه دهه مبارک فجرو ایام فاطمیه در شهرستان گفت: دشمن درصدد کم رنگ کردن برنامه های فرهنگی در سطح جامعه است و در دهه فجر باید دستاوردهای انقلاب اسلامی به بهترین شکل بر مردم بازگو شود.

 

امام جمعه گرمی با توصیه به مدیران دستگاهای اداری شهرستان نسبت به اجرای دقیق طرح تکریم ارباب رجوع در ادارات گفت: باید تمام اقدامات انجام شده در حوزه فرهنگی و خدماتی در ادارات اطلاع‌رسانی شود تا مردم درجریان برنامه ها قرار گیرند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۱۲۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،کتاب «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» تالیف هژیر فتحی و با همکاری فائزه تقی‌پور منتشر شد.

روندهای طی شده دهه‌های اخیر نشان داده که میزان مصرف رسانه‌های سنتی که روزگاری رسانه‌های جریان اصلی جامعه بوده‌اند رو به افول نهاده و شبکه‌های اجتماعی مجازی منبع اصلی دریافت اطلاعات شده‌اند. تبدیل این شبکه های اجتماعی به عنوان منابع اصلی تولید و توزیع خبر، فضایی را شکل داده است که این روزها می توان ادعا کرد رسانه‌های سنتی دیگر مثل گذشته قادر نیستند دستورکار برای افکار عمومی تعیین کنند. در این وضعیت، رسانه‌های اجتماعی کارکرد تعیین دستورکارها و برجسته سازی موضوعات را بر عهده گرفته اند از این منظر متخصصان حوزه رسانه در خصوص ادامه این روند و آینده مواجه ای که شبکه های اجتماعی با رسانه های سنتی دارند، نگران باشند.

منظر آینده پژوهی در حوزه رسانه هم برای تحریریه رسانه ها و هم برای سیاستگذاران حوزه رسانه مفید و اثر بخش خواهد بود. در این کتاب کوشیده شد که سناریوهای محتمل آینده که در مواجهه شبکه های اجتماعی مجازی با رسانه های سنتی ایران رخ خواهد داد، با روش علمی شناسایی و تبیین شود تا هم فعالان حوزه رسانه به خصوص مطبوعات از آن بهره ببرند و هم متولیان رسانه ای کشور درک بهتری از جایگاه آینده شبکه های اجتماعی در فضای رسانه ای کشور داشته باشند.

کتاب حاضر حاصل پژوهشی است با روش آینده‌پژوهی در مقطع دکترا، با عنوان «آینده پژوهی شبکه های اجتماعی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران از منظر روابط قدرت» که در آن سعی شده آینده های محتملی که شبکه های اجتماعی مجازی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران دارند، شناسایی و تبیین شود. در این پژوهش، خبرگان رسانه ای، دانشگاهی و فضای مجازی به شناسایی مولفه های اثربخش در این مواجهه رسانه ای پرداختند که در نهایت به ترسیم سناریوهای آینده منجر شد. همچنین در فصل آخر نیز به موضوع روزنامه نگاری رباتی به عنوان روشی برای برون رفت رسانه های سنتی از منجلاب کمبود مخاطب و بهبود وضعیت این وسایل ارتباط جمعی در حوزه محتوا و مخاطب پرداخته شده است.

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» در ۱۸۰ و به قیمت ۱۸۰ هزار تومان در سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899353

دیگر خبرها

  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • نشست کمیته فضای مجازی و فرهنگی کنگره شهدای استان فارس برگزار شد