Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،​ مهدی امیری اصفهانی در گردهمایی روسای کل، دادستان‌ها، معاونین اجتماعی و معاونین راهبردی دادگستری‌های سراسر کشور افزود​: اگر در یک جامعه شناخت درستی از شرایط نداشته باشیم نمی‌توانیم بدرستی عمل کنیم و در حال حاضر با همه فرصت‌ها و تهدید‌هایی که در دنیای مجازی وجود دارد، ما به این دنیا وارد شده ایم و لازم است که نگاه خاص و ویژه‌ای به این مقوله داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت​: بر اساس آمار‌های سال ۹۵ جمعیت جوان کشور بخش بزرگی از جمعیت ما را تشکیل می‌دهندو مفهوم این موضوع این است که این عده از جمعیت کشور ما درک کامل و درستی از مباحث اول انقلاب و وضعیت آن زمان مثل گروهک‌ها، ترورها، مبانی ارزشی انقلاب و دفاع مقدس ندارند که این جوان بودن جمعیت، درعین حال که یک نقطه قوت است، اما اگر از نگاه آسیب‌شناسانه مورد توجه قرار نگیرد، ممکن است یک تهدید باشد.
معاون امنیتی و سیاسی دادستانی کل کشور افزود : با توجه به این آمار باید بدانیم که دارای یک کشور جوان هستیم. یکی از ویژگی‌های جوان بودن یک جامعه این است که بسیار با فناوری‌های نوین مثل فضای مجازی انس دارد.
امیری اصفهانی به موضوع سرمایه‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: در خصوص سرمایه اجتماعی انصافا ما نیازمند یک تجدید نظر و بازسازی هستیم. چون سرمایه اجتماعی ما محتاج تقویت شدن است. مشکلات اداری که ما در دستگاه‌های مختلف داریم، گاهی مواقع ناکارآمد بودن را القاء می‌کند و همه جریانات معاند هم در حال گسترش این القاء هستند که نظام ما ناکارآمد است.
امیری اصفهانی بیان کرد : با این حال نباید در گذشته ماند ، بلکه باید با نگاه به آینده اقدامات خود را برنامه‌ریزی کنیم. وظیفه ما اکنون در دستگاه قضایی افزایش همین سرمایه‌های اجتماعی است. هم در قوه قضاییه هم در بیرون از آن باید همت کنیم و منویات مقام معظم رهبری را پیاده کنیم.
وی گفت: مثلا در قوه قضاییه از دادسرا‌ها در شهر‌های مختلف کشور باید شروع کنیم و سرمایه‌های اجتماعی را افزایش دهیم ، مثلا مجموع اقداماتی که در راستای احقاق حقوق عامه صورت می‌گیرد، به شدت می‌تواند این سرمایه‌های اجتماعی را افزایش دهد و مردم را دلگرم کند.
معاون امنیتی و سیاسی دادستانی کل کشور افزود : باید به شکل مستمر اوضاع و احوال کشور و مجموعه خود را رصد کنیم ، باید دغدغه‌های جامعه را بشناسیم و به آن‌ها توجه کنیم. باید به تمامی مشکلات، دغدغه‌ها و نیاز‌ها و امکانات خود اشراف داشته باشیم.
وی در پایان بیان کرد : یک موضوع دیگر که باید به آن توجه شود، تمرکز در اقدامات پیشگیرانه است که طبیعتا توجه به این موضوع را باید بیشتر در دستور کار خود قرار داد.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۱۳۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی

سردار وحید مجید دراین‌باره گفت: همزمان با آغاز سال ۱۴۰۳ و در راستای پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: در این راستا  ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص  رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند. بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچگونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... را به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی؛ از کاربران خواست تا ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • اصفهان موفق‌ترین استان در اجرای مأموریت ساماندهی اتباع خارجی است
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟