Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@05:29:21 GMT

کسب و کار موبايل ال جي هنوز هم ضرر مي دهد

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۱۴۸۴۰

کسب و کار موبايل ال جي هنوز هم ضرر مي دهد

خبرگزاري آريا - بخش تلفن هاي همراه شرکت ال جي با نرخ بالايي هنوز هم در حال ضرر دادن است.
در گزارش فصل چهارم سال 2017 ميلادي، ال جي ضرر خود را 192.33 ميليون دلار اعلام کرد که نسبت به 331.37 ميليون دلار سال گذشته رقم کمتري است اما هيچ علائمي مبني بر بهبود شرايط وجود ندارد.
طي دو سال گذشته، ال جي موبايل فقط در يک فصل (دوره سه ماهه) گزارشي از عملکرد مثبت خود ارائه داده و آن هم سه ماهه ابتدايي 2017 با 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 ميليون دلار سود بود. به جز اين، بايد به سه سال قبل و سه ماهه ابتدايي 2015 بازگرديد تا دوباره سوددهي بخش موبايل ال جي را ببينيد.
فروش بخش موبايل در دوره سه ماهه گذشته 10.52 ميليارد دلار بوده که نسبت به 11.71 ميليارد دلار سال 2016 کمتر است. اين در حالي است که 2016 شاهد رشد 10.8 درصدي نسبت به 2015 بود.
ال جي دليل اين اتفاقات را بازار چالشي و قدرتمند برندهاي چيني اعلام کرده. اوپو، ويوو، هوآوي، شيائومي و بسياري ديگر طي سال هاي گذشته بخش بزرگي از بازار را تصاحب کرده اند و از سهم ال جي و شرکت هاي ديگر کاسته اند.
با اين حال، ال جي مي گويد که V30 فروش خوبي را در کنار تلفن هاي همراه پريميوم ديگر تجربه کرده. ماه آينده کنگره جهاني موبايل برگزار خواهد شد و بايد ديد که بخش موبايل شرکت ال جي چه فعاليتي را در پيش خواهد گرفت.

هوانگ جئونگ-هوان مديرعامل جديد بخش موبايل ال جي است و زمان زيادي را در بخش تحقيق و توسعه فعاليت داشته. شايد تجربه او بتواند به کمک ال جي آمده و سبب احياي دوباره شرکت شود.
به جز بخش موبايل اما ال جي عملکردي بسيار عالي داشته.
سود کلي 2.23 ميليارد دلاري ال جي در اين سه ماهه، بيشترين ميزان سودي است که ال جي به صورت سالانه از 2009 تاکنون کسب کرده. لوازم خانگي و بخش تلويزيون اين شرکت بسيار قدرتمند عمل کرده.
موفقيت بخش هاي ديگر سبب مي شود که فکر کنيد ال جي تا چه زماني ضرردهي بخش موبايل را تحمل خواهد کرد ولي مشخص نيست اين شرکت چه رويه اي در پيش مي گيرد.
سوني هم مثل ال جي بخش هاي سودده بسياري دارد و از اين جهت تمرکز را از روي بخش موبايل برداشت و جلوي ضرر را گرفت ولي اچ تي سي که بخش سودده ديگري ندارد مجبور شد تا قسمت بزرگي از کسب و کار موبايل خود را به گوگل بفروشد تا به مشکلات بزرگتري نرسد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۱۴۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست

ارزش بازار آلفابت روز جمعه در پی انتشار گزارش مالی این شرکت که سرمایه‌گذاران را مطمئن کرد شرکت مادر گوگل، یک بازیگر بزرگ در هوش مصنوعی خواهد بود، از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد.

به گزارش ایسنا، سهام آلفابت روز جمعه ۱۰ درصد افزایش یافت و به ۱۷۱.۹۵ دلار رسید که بزرگترین افزایش یک روزه از ژوئیه سال ۲۰۱۵ بود و ارزش بازار این شرکت را به ۲.۱۵ تریلیون دلار رساند. این رشد، تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار به ارزش بازار آلفابت افزود و یکی از بزرگترین افزایش‌های روزانه را در تاریخ بازار سهام رقم زد. سهام این شرکت امسال ۲۳ درصد رشد کرده است در حالی که رشد شاخص نزدک ۱۰۰، حدود ۵.۳ درصد بوده است.

نقطه عطف ۲ تریلیون دلاری، پس از انتشار نتایج مالی این شرکت حاصل شد. درآمد آلفابت تحت تاثیر عملکرد قوی واحد رایانش ابری این شرکت، فراتر از انتظارات بود. تقاضای ابری، تحت تاثیر رشد هوش مصنوعی بوده است و همزمان، آلفابت با اعلام سود نقدی و برنامه بازخرید ۷۰ میلیارد دلاری سهام، سرمایه‌گذاران را تشویق کرد.

وین کوفمان، تحلیلگر شرکت «فونیکس فایننشیال سرویس» گفت: آلفابت به شکل فوق‌العاده‌ای مدیریت می‌شود. جریان نقدی آزاد آن، فوق العاده مبهوت‌کننده است و یک بودجه عظیم برای تحقیقات و توسعه دارد. از این رو، هر چند هیچ کس نمی‌داند کدام شرکت، بهترین محصولات هوش مصنوعی را دارد اما مشکل بتوان علیه آلفابت، شرط بست.

اگرچه ارزش بازار آلفابت در سال ۲۰۲۱، در یک روز معاملات، از سطح ۲ تریلیون دلار عبور کرد و اوایل ماه میلادی جاری، بار دیگر از این سطح توانست عبور کند اما برای نخستین بار است که در بالای ۲ تریلیون دلار بسته شد. شرکت انویدیا تحت تاثیر تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی، اوایل امسال از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد در حالی که آمازون، فاصله زیادی با این رکورد ندارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مسیر رسیدن به این نقطه عطف، هموار نبوده است. ارزش سهام آلفابت در بحبوحه انتقادهای جدی نسبت به محصولات هوش مصنوعی این شرکت، نوسان داشته است و قبل از گزارش درآمد، برخی از سرمایه‌گذاران، توانایی آلفابت برای رقابت با شرکتهایی مانند OpenAI در این حوزه را زیر سوال برده بودند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • فیلم/حزب الله چند میلیون دلار پهپاد اسرائیلی را سرنگون کرده است؟
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست