Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران در بازدید از بلوار کشاورز گفت: تابلوی مشخصات بلوار کشاورز به درخواست طراح این بلوار، زنده یاد دکتر سرفراز غزنی در قلب تهران و میدان ولیعصر(عج) نصب می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، حجت نظری در بازدیدی که به همراه معاون امور شهری و محیط زیست و شهردار ناحیه ۲ منطقه از این بلوار داشت، گفت: بلوار کشاورز از فضاهای سرزنده و پویای شهری بوده که ریشه در تهران قدیم دارد و حفظ این بلوار برای تهران کاری ارزنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نظری با بیان اینکه پیش از این در یکی از جلسات شورای شهر تهران پیشنهاد نصب تابلوی شناسنامه بلوار کشاورز مطرح شده بود، اضافه کرد: هم اکنون به همت سازمان زیباسازی و شهرداری منطقه ۶ مراحل ساخت و نصب تابلو به سر انجام رسیده است.

وی با اشاره به اینکه برای زنده نگاه داشتن هویت شهر باید به المان‌های تاریخی ان توجه ویژه داشت، گفت: بلوار کشاورز یکی از نمادهای تهران بوده و آب تهران به واسطه این بلوار به نقاط مختلف شهر می‌رسیده است.

عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: هم اکنون نیز بلوار کشاورز به عنوان یکی از تفرجگاه‌های شهروندانی که در قلب تهران تردد می‌کنند، شناخته می‌شود.

خدامی، معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۶ نیز در این بازدید با بیان اینکه شناسنامه بلوار کشاورز شنبه هفتم بهمن ماه در ضلع جنوبی میدان ولیعصر (عج) نصب می شود، افزود: این بلوار توسط «دکتر سرفراز غزنی» طراحی و از سوی سازمان میراث فرهنگی به شماره ثبت 31321 در فهرست آثار میراث ملی قرار گرفته است.

خدامی توضیح داد: آخرین درخواست طراح بلوار کشاورز الصاق شناسنامه این بلوار بود که بر همین اساس تابلوی مشخصات بلوار نصب می‌شود. طول بلوار کشاورز 1700 متر بوده و شروع کار ساخت بلوار 1336 و پایان کار آن 1338 بوده و در طول دو سال معادل 60 میلیون ریال برای ساخت بلوار هزینه شده است.

معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری منطثه ۶ تصریح کرد: شهردار وقت ساخت بلوار کشاورز مهندس توسلی بوده و طراح و نظارت ساخت بلوار بر عهده مهندس سرفراز غزنی قرار داشته است. طراحی فضای سبز این بلوار نیز به همت مهندس شیبانی صورت گرفته است و برای تهیه سنگ‌های نهر نیز از سنگ هرسیون معادن شمال البرز بهره برداری شده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۲۰۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت به کجا رسید؟
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصار‌های پارک لاله را بردارد
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصارهای پارک لاله را بردارد
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • ساخت ۴۰ میدان تره بار در پایتخت