Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گفته معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وضعیت بیمه و تسهیلات ویژه صندوق هنر برای روزنامه‌نگاران بهبود می‌یابد.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از روابط عمومی معاونت مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی، نشست هم اندیشی معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با مدیر عامل صندوق اعتباری هنر به میزبانی صندوق برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست که علاوه بر معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد، مشاوران و مدیران مطبوعات داخلی، نماینده اصناف مدیریتی مطبوعات نیز او را همراهی می‌کردند، موضوع بیمه خبرنگاران و اصحاب رسانه و افزایش ظرفیت بهره برداری از خدمات صندوق اعتباری هنر مطرح شد.

محمدسلطانی فر در این نشست ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بیمه خبرنگاران، حل مبنایی و اصولی بیمه روزنامه نگاران و استفاده از تسهیلات بیمه بیکاری، بازنشستگی و خدمات درمانی را از مهمترین دغدغه‌های خود دانست و گفت: باید روند استفاده از تسهیلات بیمه‌ای صندوق اعتباری هنر را به گونه‌ای تسهیل کنیم تا بیشترین خدمات با کمترین بروکراسی برای اصحاب رسانه صورت پذیرد.

وی با اشاره به ظرفیت و مدیریت خوب صندوق اعتباری هنر، بر استفاده از سامانه جامع رسانه‌ها برای تسهیل در شناسایی و معرفی روزنامه‌نگاران به صندوق تاکید کرد و خواستار پیوند الکترونیکی زیرساخت‌های دو مجموعه برای بهبود وضعیت معرفی اصحاب رسانه به صندوق شد.

بنا بر این گزارش، سیدحسین سیدزاده، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های صندوق برای گروه‌های سه گانه هنرمندان، نویسندگان و روزنامه‌نگاران، اظهار داشت: تمام تلاش ما استفاده درست از منابع در اختیار برای تکریم اعضای صندوق است. ‌

وی با اشاره به خدمات صندوق در حوزه‌هایی مانند «بیمه مشاغل، کمک هزینه درمانی، مستمری بگیران، کمک‌ها و وام‌های مختلف» افزود: در صورت اتصال بانک‌های اطلاعاتی دو مجموعه، سرعت در تایید عضویت و استفاده از تسهیلات بسیار بالا می‌رود و می‌توان از تمام ظرفیت‌های حمایتی صندوق برای روزنامه‌نگاران استفاده کرد.

در پایان این نشست که با حضور تنی چند از معاونان و مشاوران مدیرعامل صندوق اعتباری هنر و ارائه نظرات مختلف همراه بود، مقرر شد در روزهای آتی، نشست تخصصی میان کارشناسان معاونت مطبوعاتی و صندوق اعتباری هنر برگزار و جداول پیشنهادی همکاری در موضوعات «بیمه خبرنگاران و افزایش سقف حمایتی تا ۳۰۰۰ نفر، وام‌های مختلف با سود ۴ درصد، افزایش سقف افراد مشمول بیمه تکمیلی و بهره برداری از خدمات رفاهی» تهیه، تنظیم و اجرایی شود.

true برچسب ها : روزنامه نگاری سیدحسین سیدزاده محمد سلطانی فر true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۲۱۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک

تین نیوز

 اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک روز دهم اردیبهشت ماه با دستور وزیر راه و شهرسازی و به همت مرکز توسعه و سیاست های راهبردی این وزارتخانه با حضور اعضا و نمایندگان شرکت ها و سازمان های تابعه برگزار شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، روز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه، اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک با حضور محمدحسین سروش، سرپرست مرکز توسعه سیاست های راهبردی وزارت راه و شهرسازی و اعضا و نمایندگان شرکت ها و سازمان های تابعه در این وزارتخانه برگزار شد.

در ابتدای این نشست برنامه عملیاتی کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI) که به همت مرکز توسعه و سیاست های راهبردی وزارت راه و شهرسازی تهیه شده است تشریح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بر اساس این برنامه، وظایف کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI) به ترتیب؛ امور سیاست گذاری کلان لجستیک کشور، راهبری و هماهنگی توسعه لجستیک کشور، رصد مستمر وضعیت لجستیکی کشور، تدوین و به روز رسانی و اجرای اسناد راهبردی حوزه لجستیک و نظارت بر این موارد، اظهار نظر و پیشنهادات مرتبط با مفاد لجستیک در اسناد بالادستی و برنامه های توسعه، دریافت نظرات اعضا و تصمیم گیری نهایی در خصوص مسائل کمیته، گزارش مستمر عملکرد حوزه لجستیک به وزیر و رئیس جمهوری معرفی شدند.

همچنین؛ برگزاری جلسات هر دو ماه یک بار، رصد مستمر شاخص های لجستیک و ارسال خروجی گزارش به دستگاه های مرتبط به عنوان نقشه راه کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص لجستیکی کشور LPI اعلام شد.

در ادامه کیفیت خدمات لجستیکی، تحویل به موقع محموله های لجستیکی، امکانات پیگیری و رهگیری محموله، حمل و نقل بین المللی، ظرفیت و کیفیت زیرساخت و رویه های گمرکی به عنوان شاخص های شش گانه سنجش عملکرد لجستیکی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و این موضوع مطرح شد که اجرای اقدامات و برنامه های ذیل ابتکار «ایران راه» و همکاری سایر وزارتخانه ها و دستگاه ها با وزارت راه و شهرسازی کمک شایانی به بهبود وضعیت شاخص ها می کند.

سپس، در خصوص چگونگی ارتقا رتبه LPI بین المللی ایران ۶ موضوع شامل خصوصی سازی، واقعی سازی قیمت سوخت، فناوری، مشارکت عمومی و خصوصی، تقویت دیپلماسی اقتصادی و فرماندهی حمل و نقل بین المللی مطرح شد که اعضا و نمایندگان در هر یک زمینه ها به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

شایان ذکر است؛ رصد مستمر وضعیت لجستیکی ایران، شناسایی آسیب ها و چالش ها، ارائه تسهیلات عملیاتی به منظور بهبود وضعیت لجستیکی به عنوان مهم ترین اهداف کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI)؛ مطرح شد.

در ادامه این نشست، محمدحسین سروش سرپرست مرکز توسعه سیاست های راهبردی وزارت راه و شهرسازی پس از ارائه نظرات اعضا و نمایندگان حاضر در جلسه، بیان کرد که باید سرعت خدمت رسانی در این حوزه افزایش یابد و برای شاخص های LPI پروژه هایی تعریف شود تا در سال ۲۰۲۵ منتج به ارتقا رتبه لجستیک ایران در سطح بین المللی شود.

سروش در پایان جلسه به بیان جمع بندی حاصل از مباحث مورد بحث و بررسی توسط اعضا و نمایندگان پرداخت و گفت: با توجه به شکل گیری کمیته پایش، ارزیابی عملکرد و شاخص های لجستیک کشور (LPI) با دستور وزیر راه و شهرسازی زین پس جلسات این کمیته به صورت مستمر برگزار می شود. همچنین این کمیته با توجه به نقش تسهیل گری خود راهکارهای عملیاتی، زیرشاخص ها و راهکارهای نرم افزاری را احصا می کند. ضمناً دعوت از سایر دستگاه ها در جلسات این کمیته از ظرفیت صندوق توسعه حمل ونقل و نیز معاون اول رئیس جمهوری برای همسو کردن و همگرایی سایر دستگاه ها با هدف بهبود وضعیت سنجه های لجستیک کشور استفاده خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • فراخوان چهارمین گروه هنرمندان واجد شرایط مسکن هنرمندان ساکن استان تهران
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • کودتا در کاخ سفید/ تلاش‌های نافرجام برای برکناری سخنگوی دولت بایدن
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • علم گرفتار سانسور و تبعیض رسانه‌ای/ وقتی اسمی از دانشمندان آسیایی و آفریقایی به میان نمی‌آید
  • تشریح نشست کمیسیون اصل نود توسط خضریان