Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست تخصصی هم‌اندیشی فعالان صنعت یادگیری الکترونیکی ایران بر افزایش تعامل تولیدکنندگان محتوا با شبکه خدمات الکترونیکی آموزشی و پرورشی تاکید شد.

به گزارش ایسنا، ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نشستی تخصصی با حضور فعالان صنعت یادگیری الکترونیکی ایران در راستای افزایش تولید و سهم خدمات و محصولات فرهنگی در اقتصاد ملی و بهبود زیرساخت‌های نهادی توسعه و تجاری‌سازی فناوری‌های فرهنگی در حوزه‌ آموزش مجازی و یادگیری الکترونیکی برگزار کرد که در این جلسه با توجه به نزدیک شدن به زمان رونمایی از «شبکه جامع خدمات الکترونیکی آموزشی و پرورشی»، موضوع تعامل هرچه بیشتر تولیدکنندگان محتوا و ارائه‌دهندگان خدمات آموزشی با این شبکه‌ ملی در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاضران در این جلسه ضمن آشنایی با روند پیشرفت راه‌اندازی «شبکه جامع خدمات الکترونیکی آموزشی و پرورشی»، در جریان مشوق‌های اقتصادی و اجرایی در نظر گرفته شده برای شرکت‌های پیشرو در اتصال به این شبکه‌ آموزشی قرار گرفتند و در همین راستا در خصوص فرصت‌ها و چالش‌های حضور شرکت‌ها در شبکه جامع خدمات الکترونیکی آموزشی و پرورشی به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.

از جمله مطالب طرح شده در این جلسه می‌توان به کاهش تعرفه‌ دسترسی دانش‌آموزان به خدمات برخط شبکه جامع، برگزاری جشنواره‌ها و رویدادهای ترویجی برای معرفی شبکه به مخاطبان، شریک کردن معلمان و دانش‌آموزان در تولید و عرضه محتوا در شبکه و تبلیغات حضوری در استان‌ها برای معرفی بهتر خدمات به فرهنگیان اشاره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۲۲۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، احمد محمودزاده در سفر به خوزستان و نشست با مدیران و مسئولان آموزش و پرورش استان، کیفیت بخشی به مقوله آموزش را از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: معاونت‌های آموزشی آموزش و پرورش باید مهندسی کیفیت آموزشی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   وی افزود: پارسال عملکرد آموزش و پرورش برای کیفیت بخشی به آموزش مناسب نبود و سیمای آموزشی خوبی را در سال‌های گذشته شاهد نبودیم.   محمودزاده ادامه داد: بخشی از کار آموزش و پرورش کیفیت بخشی به جریان علمی مدارس است که در این‌مسیر مسئولان آموزش و پرورش در استان‌ها باید با قدرت ورود کنند.   معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر توجه داشتن به حوزه پرورشی، اضافه کرد: ۴۳ شاخص آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تعیین شده که بیشتر این شاخص‌ها مربوط به حوزه پرورشی است.   وی با تاکید بر اهتمام معاونت‌های پرورشی به اجرای برنامه‌های تربیتی و دینی در مدارس، گفت: توانمندسازی معلم‌ها به لحاظ معیشتی و علمی از دیگر اقدامات مهم در حوزه آموزش و پرورش است.

دیگر خبرها

  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند
  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • فعالان طلا و جواهر به ثبت صورتحساب الکترونیکی در 2 سامانه الزامی ندارند