Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@17:05:47 GMT

منابع اشتغال فراگیر به زودی دست وزارت کار می‌رسد

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۳۱۹۰۷

منابع اشتغال فراگیر به زودی دست وزارت کار می‌رسد

مدیرکل دفتر سیاستگذاری اشتغال وزارت کار با بیان اینکه کمیته های فنی، بررسی طرح های اشتغالی در سراسر استان ها را آغاز کرده اند گفت: طبق آخرین اخبار به زودی منابع اشتغال فراگیر به وزارت کار می رسد.

به گزارش مشرق، علاءالدین ازوجی،مدیرکل دفتر سیاستگذاری اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره آغاز پرداخت وام اشتغال روستایی گفت:کمیته های فنی در سراسر کشور بررسی طرح های سرمایه گذاری ثبت نام شده در کارا را آغاز کرده اند اما آقای ربیعی در قالب افتتاحیه در ۵استان این کار را شروع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه فرآیند پرداخت وام‌ها زمانبر است اظهار داشت:در بحث اشتغال فراگیر رسته هایی انتخاب شده است که از لحاظ محدودیت منابع پایه  مشکلی ندارند. به طور مثال اکثرا در  استان های کشور مشکل کم آبی وجود دارد. اما در طرح های اشتغالی  بحث گیاهان دارویی و گلخانه ای را مطرح کردیم که نیازمند به میزان منابع آبی بسیار محدود هستند که این, یک استراتژی در سیاست های اشتغالی است.

ازوجی با اشاره به اینکه در راستای دستورالعمل اشتغال فراگیر طرح ها در صورتی که قابلیت اجرایی داشته باشند محقق می شود گفت:در بخش اشتغال حوزه‌های فناوری اطلاعات (IT) و فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)، جهت گیری اصلی و اساسی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای اشتغالزایی باید در حوزه تولید محتوا باشد؛ به این دلیل که بر اساس مطالعات انجام شده در این حوزه تولید محتوا  اشتغالزا است .

 وی گفت: در بخش تولید محتوا  برای اشتغالزایی باید تغییراتی صورت گیرد. چرا که تولید کنندگان محتوا و ایجاد اشتغال بخش خصوصی هستند و نمی توانیم مانند یک پیمانکار و مشاوره با آنها عقد قرارداد کنیم. بلکه نیازمند تغییراتی در اصلاح قوانین و مقررات جدید هستیم.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از زمینه های اشتغالزایی را  مداخلات توسعه‌ای وزارت کار برای اشتغالزایی دانست و گفت: در این زمینه به میزانی که منابع در اختیار داشتیم نهادسازی و الگوسازی صورت گرفت به طوریکه در حوزه IT و ICT انستیتو گیم در استان کردستان را راه ندازی کردیم. طرح های مشوق بیمه ای و استارت آپ ها نیازمند منابع هست که طبق آخرین اطلاعاتی که دارم منابع اشتغالی  به زودی به وزارت کار می رسد. سازمان برنامه و بودجه اقدامات نهایی را برای واریز منابع برای طرح های اشتغالی انجام داده است.

 ازوجی با بیان اینکه مجلس و سازمان برنامه و بودجه برای سال آینده قول همکاری بیشتری در زمینه تأمین اعتبار برای طرح های اشتغالی داده اند افزود:در حال حاضر طرح های کارورزی، مشوق های کارفرمایی،‌آموزش حین کار،مشاغل خرد،‌رسته های پُر اشتغال در حال انجام شود اما نیازمند تأمین منابع هستیم.

وی در پاسخ به اینکه روزی که آقای جهانگیری طرح اشتغال فراگیر را ابلاغ کردند هدفگذاری برای ایجاد ۹۷۰ هزار شغل درسال ۹۶ بود؛ آیا این میزان شغل تاپایان سال محقق می شود؟ گفت: برآورد دشواری است. بحثی که می توانم مطرح کنم این است که با فرض اینکه سازمان برنامه و بودجه و خزانه داری کل کشور منابع را تا قبل از عید ۹۷ در اختیار وزارت کار بگذارد، اشتغال هایی که ایجاد می شود نسبت به سنوات قبل رسمی هستند. یعنی از اشتغال غیر رسمی دور می شویم. اگر از الان بگویم هدفگذاری محقق می شود یا نمی شود؛ پیش بینی غیر فنی  کرده ام.

 مدیرکل دفتر سیاستگذاری اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ماندگاری مشاغل رسمی بسیار زیاد است افزود:هر برنامه ای  که قرار است اجرا شود نیازمند الزاماتی است، در برنامه اشتغال فراگیر الزاماتی به دستگاه های مختلف تکلیف شده است. تکلیف وزارت کار ساز و کار اولیه طرح ها و ابلاغ آنها بود که انجام شده است. طبق گزارش گیری‌هایی که از استان ها داریم تحرک خوبی در استان ها برای ایجاد اشتغال انجام شده است. تمام استان ها در کارگروه اشتغال شرکت می کنند و موانع برای ایجاد اشتغال را برطرف می کنند،  از این لحاظ سیاست گذاری ها نسبت به سنوات قبل موفقیت آمیز بوده است.

وی بیان کرد: اگر سالیانه به صورت رسمی ۷۰۰هزار شغل رسمی در کشور ایجاد شود گام بلندی در بحث اشتغال کشور برداشته شده است. در صورتی که شغل پایدار باشد جابه جایی کمتر اتفاق می افتد و این به نفع بازار کار کشور است.

منبع: تسنیم ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۱۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار هواشناسی به این استان ها بارش‌های اردیبهشتی / سامانه فراگیر بارشی کی از کشور خارج می شود؟

گزارش‌های هواشناسی نشان می‌دهد بارش‌ها تا روز پنجشنبه در کشور ادامه دارد و سامانه بارشی فعلی از بعداز ظهر پنجشنبه، ۶ اردیبهشت از کشور خارج می‌شود.

کارشناس هواشناسی با بیان اینکه امروز، چهارشنبه، از سمت غرب با کاهش ابر روبه‌رو می‌شویم به همشهری آنلابن گفت: «در این روز شمال شرق، شرق، جنوب شرق و برخی نقاط جنوب و مرکز بارندگی دارند و همچنین سواحل خزر وخلیج فارس هم مواج است.» به گفته فریبا گودرزی، روز پنجشنبه بارش‌ها در نیمه جنوبی کرمان، شرق هرمزگان و یزد ادامه خواهد داشت و سامانه بارشی بعداز ظهر این روز از کشور خارج می‌شود.

او همچنین از بارش‌های پراکنده در روز شنبه بعدازظهر در ارتفاعات زاگرس خبر داد و افزود: «تا روز جعه نیمه شرقی وزش باد را خواهد داشت که گاهی شدید می‌شود. از پنجشنبه تا اواسطه هفته آینده نیز روند تدریجی افزایش دما را خواهیم داشت.»

سازمان هواشناسی روزهای ابتدایی هفته یک هشدار نارنجی صادر کرد که برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه بود، اما هشدار جدیدی که روز گذشته صادر شد تا پنجشنبه ۶ اردیبهشت اعتبار دارد امروز، چهارشنبه‌ گلستان، سیستان و بلوچستان، فارس و فردا، پنج‌شنبه کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی تحت‌تاثیر این بارش‌ها خواهند بود.

نوع مخاطره در این هشدار رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک در نقاط مستعد بارش تگرگ ذکر شده است.

اثر مخاطره لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ ذکر شده است و توصیه هواشناسی، احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • بازنگری تعهدات وزارت نفت نسبت به طرح‌های درمانی بوشهر
  • ببینید | جنبش ضداسرائیلی چگونه در دانشگاه‌های بزرگ آمریکا فراگیر و گسترده شد؟
  • ورود جدی ساترا به فرایندهای اقتصادی شبکه نمایش خانگی
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • جریان مقاومت در مقیاس منطقه‌ای و جهانی فراگیر شده است
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • هشدار هواشناسی به این استان ها بارش‌های اردیبهشتی / سامانه فراگیر بارشی کی از کشور خارج می شود؟
  • دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است
  • «زیرخاکی» پدیده‌ای فراگیر در اصفهان/ قانون بازدارنده نیست!