Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-04@03:14:48 GMT

واكنش بيمارستان بقیه‌الله(عج) به يك گزارش

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۳۴۲۴۱

پیرو درج گزارشی در آن روزنامه محترم مورخ: ٢١/١٠/٩٦ در صفحه ١٣ با عنوان «آرایشت را پاک کن بعد وارد شو» در ادامه توضیحات این دانشگاه به حضور ارسال می‌گردد. خواهشمند است برابر قانون مطبوعات با همان شیوه نگارش تیتر صفحه اول و دنباله مطلب، در اولین شماره اقدام فرمایید.


١- بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی بقیه‌الله(عج) یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین بیمارستان‌های کشور می‌باشد که پس از ارزیابی‌های اعتبار‌بخشی سالانه توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی موفق به کسب رتبه درجه یک عالی برای نهمین سال متوالی در سال ١٣٩٦ گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان‌‌طور که مستحضر هستید، قرارگرفتن در امتداد پنج بیمارستان کشور از میان ٨٥٠ بیمارستان در ارزیابی جدی و سخت‌گیرانه وزارت بهداشت با مقایسه شاخص‌های پیشرفت و استانداردهای موجود و حفظ این رتبه طی سال‌های متمادی هرگز تصادف و یا یک شانس نیست.

همچنین کسب گواهی بیمارستان برتر در زمینه استانداردهای بیمار در منطقه EMRO با ارزیابی کارشناسان سازمان بهداشت جهانی (WHO)، کسب رتبه اول کشور در دو جشنواره حاکمیت بالینی و استانداردهای کیفیت در ارزیابی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دریافت لوح کیفیت آزمایشگاه مرجع سلامت از وزارت بهداشت، معرفی به‌عنوان بیمارستان الگوی اعتباربخشی و مرجع، دریافت لوح ٢٠٠٠:ISO٩٠٠١ در مدیریت درمانگاهی، کسب لوح دوستدار کودک و مادر تنها بخشی از افتخارات این بیمارستان می‌باشد.


٢- متوسط بیماران مراجعه‌کننده به این بیمارستان حدود پنج‌هزار نفر در روز می‌باشد که از طریق نوبت‌دهی اینترنتی، سامانه تلفنی و به‌صورت حضوری انجام می‌شود. این استقبال به‌دلیل ارائه خدمات جامع علمی و محترمانه‌ای است که در این مرکز به آحاد هم‌وطنان ارائه می‌شود.


٣- با وجود اینکه این مرکز در ابتدا جهت ارائه خدمات به پاسداران و نیروهای مسلح و خانواده آنان تأسیس شده بود، براساس نیاز کلان‌شهر تهران، اکنون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بنا بر اصول و قوانین خود و همچنین رسالت خویش خدمت‌رسانی به ملت شریف ایران را از هر قشری وظیفه و مایه افتخار و مباهات خود می‌داند و این بیمارستان به عموم هم‌وطنان عزیزمان خدمات ارائه ‌می‌نماید.


٤- همان‌طور که مستحضر هستید تمامی نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌های کشور جمهوری اسلامی ایران علاوه‌ بر رعایت قوانین موجود در کشور ملزم به رعایت قوانین داخلی خود نیز هستند. دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) نیز به‌عنوان نهاد زیرمجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران علاوه بر رعایت قوانین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی باید در اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی سپاه پاسداران انقلای اسلامی ایران نیز تعهد لازم و کافی را داشته باشند. ازجمله رعایت پوشش چادر و حجاب اسلامی به‌عنوان یک فریضه ارزشی و دینی ضروری است که رعایت آن برای همراهان بیمار و بیمارانی که دارای حال وخیم نیستند، الزامی است.


٥- بدیهی است کلیه عزیزانی که قصد ورود به درمانگاه تخصصی یا بیمارستان را دارند (غیر از اورژانس) بیمار بدحال و اورژانسی نبوده و هدف از مراجعه این عزیزان نیز امور غیر از مسائل درمانی اضطراری است.


٦- متأسفانه تیتر، روتیتر و پاراگراف اول گزارش کاملا سوگیرانه و مغرضانه بوده و امری تحریف‌شده می‌باشد. نویسنده محترم متأسفانه انطباق بین تیتر و متن را رعایت نکرده است. شاهد مثال؛ ارجاع به بخشی از متن است که به‌صورت واضح اعلام می‌دارد که پوشش چادر برای همه افراد مانتویی الزامی نبوده است. در پاراگراف دوم به‌نقل از مسئول انتظامات نویسنده گفته: «این قانون بیمارستان است. به ما گفته‌اند بدون چادر کسی حق ندارد وارد بیمارستان شود؛ اما کسانی که عمل کرده‌اند، عصا دارند یا شکستگی دارند، مجبور نیستند چادر سرشان کنند».


٧- لازم به ذکر است رسالت اصلی نشریات و روزنامه‌های مجوز‌گرفته در ایران ترویج و تقویت فرهنگ دینی است. از جمله مهم‌ترین مسائل فرهنگ دینی در نظام جمهوری اسلامی ایران حجاب می‌باشد و اگر نشریات مکتوب و چاپی نمی‌خواهند درباره بهبود وضعیت حجاب مطلبی در نشریات درج کنند، حداقل علیه نهادها و ارگان‌هایی که به بحث فرهنگ دینی حجاب اهتمام و پایبندی دارند، مطلبی غیرواقع‌بینانه درج نکنند.

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۴۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت

صدایم می‌زنند که به حسابداری برو. راستش دست و پایم می‌لرزد. مگر یک خبرنگار، کارمند، کارگر یا هر قشری چقدر درآمد دارد...

به گزارش مشرق، ایمان ملکوتی کارشناس امور خانواده در یادداشتی در روزنامه ایران نوشت:

آدم تا پدر و مادر نشده نمی‌داند استرس و اضطراب چه طعمی دارد. روزگار هم بالا و پایین زیاد دارد، مثلاً در عصر یک روز بهاری همچنان که مشغول کاری و در فکر و خیال، خنده بچه‌ها در گوش‌هایت زمزمه می‌کند، ناگهان با صدای زنگ تلفن به خود می‌آیی که خودت را برسان، پسر کوچکی که هنوز یک سالش هم نشده، حالش خوب نیست و باید به بیمارستان برویم. نام بیمارستان که می‌آید ناخودآگاه در ذهن تمامی مردم کلید واژه‌های بستری، هزینه، دارو و ... نیز امتداد پیدا می‌کند.

حال شما فکر کن که دکتر شیفت دستور بستری هم بدهد، انگار آسمان به زمین آمده و همانجا می‌نشینی و مبهوت، رفت‌وآمدهای همراهان دیگر بیماران را تماشا می‌کنی. شما را نمی‌دانم ولی این لحظات برای همه پدرها سخت است، استرس و حرف‌های مادر بچه، صحبت‌های دکتر، نگرانی از نوع بیماری و دودوتا چهارتا کردن ذهنی از میزان پول مورد نیاز در کنار هم، تشکیل‌دهنده یک سناریوی غم‌انگیز پدر فرزندی است.

روی تابلوی اورژانس بیمارستان دولتی مفید برگه‌ای نظرم را جلب می‌کند: «به دستور مقام عالی وزارت، تمام هزینه‌های بیماران زیر ۷ سال رایگان است.» زیر لب می‌گویم چه باحال و بدون توجه خاصی از کنارش می‌گذرم، چون هم دل و دماغ فکر کردن به این را ندارم هم خیلی هضمش آسان نیست؛ مگر می‌شود؟! با خودم فکر می‌کنم چند نفر دیگر روزانه به این برگه نگاه می‌کنند و جرقه امید و اطمینان در ذهنشان می‌آید؟ آیا واقعاً این کار شدنی است؟ هزینه بیمارستان رایگان؟ گرفتاری و شلوغی روزهای بیمارستان خیلی مجال فکر کردن به این موضوع را نمی‌دهد و سلامتی خود فرزند اینقدر مهم است که تو حاضری هرچقدر هم لازم باشد هزینه بپردازی ولی او دوباره مثل روز اول بخندد.

روز اول، روز دوم، روز سوم و... همراه با نگرانی، آزمایش‌ها و انجام مراحل درمان کودک طی می‌شود و تو این روزها بدون اعتنا به آن برگه دستور وزیر بهداشت در ذهن خودت مشغول حساب و کتاب هزینه‌های بیمارستان هستی. روز پنجم، دکتر برگه ترخیص را امضا می‌کند. صدایم می‌زنند که به حسابداری برو. راستش دست و پایم می‌لرزد. مگر یک خبرنگار، کارمند، کارگر یا هر قشری چقدر درآمد دارد که بتواند این هزینه‌ها را دوباره جبران کند. با این فکر و خیال جلوی حسابداری می‌رسم.

- پدر بچه شمایید؟

- بله.

- این برگه را ببرید صندوق و بیاورید تا برگه ترخیص را بدهم.

به برگه نگاه می‌کنم. یک کد با یک شماره که انگار رقم پرداختی است. چندبار می‌خوانم: ۳ میلیون؟! با خودم می‌گویم برای ۵ روز خوب است. دوباره یاد برگه روی اورژانس که دستور وزیر رویش بود می‌افتم؛ پس آن چه بود؟ به راهم ادامه می‌دهم و به صندوق پرداخت می‌رسم.

- آقا کارت بکشید، ۳۰۰ هزار تومان.

چشمانم برق می‌زند. یحتمل این هم برای همان یک شب اتاق اختصاصی مادر و بچه است که باید بپردازم. برگه روی شیشه اورژانس راست می‌گفت: «به دستور مقام عالی وزارت، تمام هزینه‌های بیماران زیر ۷ سال رایگان است.»

نفس راحتی می‌کشم و می‌خندم. یاد جمله رهبری می‌افتم که چند سال قبل فرمودند، همراهان بیمار جز دغدغه مریضداری نباید دغدغه دیگری داشته باشند. «دم وزارت بهداشت گرم» می‌گویم و لبخند می‌زنم. آسمان چقدر آبی است. حال فرزندم رو به بهبود است. دوباره می‌خندد و من خوشحالم از آرامشی که بخشی از آن را مدیون تدبیر متولیان درمان کشورم هستم.

حالا چند روزی گذشته است و سرگرم کارم که خبری نظرم را جلب می‌کند: «از امروز تمامی بیمارستان‌های دولتی و واحدهای تابعه دانشگاه مکلف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیصی – درمانی و ترخیص کودکان زیر هفت سال بیمه‌شده را به صورت رایگان انجام دهند.» یاد روزهای بستری فرزندم می‌افتم و لبخند می‌زنم؛ لبخندی از سر آرامش. راستی روزانه چه تعداد پدر ایرانی درگیر با این موضوع لبخند بر لبانشان می‌آید؟ کار خوب را باید گفت و تبلیغ کرد.

دیگر خبرها

  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • آیت‌الله حسینی بوشهری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در منطقه درخشان است
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر