Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@11:31:20 GMT

تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی به رسمی آزمایشی

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۴۱۴۹۱

تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی به رسمی آزمایشی

تین‌نیوز | 

مدیرکل آموزش و توسعه منابع انسانی درباره بخشنامه مربوط به تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی به رسمی آزمایشی، گفت: سازمان اداری و استخدامی کشور در حال تدوین راهکار قانونی لازم در این باره است و ما نیز در این اداره کل پیگیر تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی هستیم.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه ‎ ها و ناوبری هوایی ایران، علی اکبر دلوریان ‎ زاده در این باره اظهار کرد: با توجه به به پرسش‎های مکرر همکاران پیمانی در مورد نحوه تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی به رسمی آزمایشی، به اطلاع می ‎ رساند همانگونه که در بخشنامه 56758 به تاریخ 1396/5/23معاون توسعه مدیریت و منابع شرکت ذکر شده است، بر اساس مفاد بخشنامه 1316055 مورخ 1396/5/15معاون رئیس ‎ جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور مبنی بر نحوه تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی به رسمی آزمایشی، با توجه به اینکه در سنوات اجرای قانون برنامه پنجم توسعه تبدیل وضعیت کارکنان، با ساز و کار پیش ‎ بینی شده در تبصره 2 ماده 57 آن قانون صورت می ‎ پذیرفت، لذا با پایان یافتن مهلت اجرای قانون مذکور از ابتدای سال 1396 و عدم تعیین ساز و کار خاصی برای این موضوع در برنامه ششم توسعه، معاونت سرمایه انسانی سازمان مذکور برای تبدیل وضع استخدامی کارکنان پیمانی واجد شرایط به رسمی در حال تدوین راهکار قانونی لازم مطابق با احکام مواد 45 و 46 قانون مدیریت خدمات کشوری است که مراتب در اسرع وقت پس از حصول نتیجه نهایی به اطلاع دستگاه ‎ های اجرایی از جمله این شرکت خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در ضمن، در بخشنامه مذکور از دستگاه ‎ های اجرایی خواسته شده تا حصول نتیجه نهایی و طی مراحل قانونی و اعلام آن به دستگاه ‎ ها، از مکاتبه در این خصوص و یا قرار دادن اطلاعات و مدارک افراد مورد نظر در سامانه کارمند ایران خودداری کنند.

دلوریان ‎ زاده توضیح داد: البته شایان ذکر است با توجه به بند "ذ" ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه در ارتباط با تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران مشمول ماده 21 قانون جامع خدمت ‎ رسانی به ایثارگران، موضوع در حال انجام است.

مدیرکل آموزش و توسعه منابع انسانی در پایان گفت: به همکاران ذی ‎ نفع این اطمینان خاطر داده می ‎ شود که اداره کل آموزش و توسعه نیروی انسانی به طور مستمر پیگیر موضوع بوده، به محض حصول نتیجه آن را به اطلاع عموم همکاران خواهد رساند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۴۱۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • بارسلونا فقط به یک بازیکن در خط حمله‌ خود اعتماد دارد
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • «سقف‌گذاری برای اجاره‌بها» به قانون تبدیل شد
  • اسناد مالکیت دفترچه‌ای به سند تک‌برگی تبدیل می‌شود
  • تبدیل اسناد مالکیت دفترچه‌ای به سندتک‌ برگی در زابل
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد