Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، به نقل از خانه ملت، «مرتضی بانک» دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، گفت: تعاملات خوبی با نمایندگان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس صورت گرفته و یک تفاهم منطقی، اصولی و تخصصی درباره ایجاد 8 منطقه آزاد تجاری و صنعتی بین دولت و مجلس وجود دارد البته کارگروهی نیز برای رفع برخی از نواقص درباره بخشی از مناطق آزاد اقتصادی که در لایحه دولت آمده، ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ادامه داد:باید امکانات مناسبی در مناطق آزاد اقتصادی ایجاد شود تا سرمایه‌گذاران با تکیه بر منابع مالی در این مناطق فعالیت کنند البته منظور از امکانات مالی تخصیص اعتبارات دولتی نیست بلکه باید شرایط مناسب برای سرمایه‌گذاری فراهم شود.

استراتژی شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی توجه به بازارهای پولی و مالی خارجی است

بانک افزود: استراتژی شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور توجه به بازارهای پولی و مالی خارجی با استفاده از مکانیزم‌های مختلف است که می‌توان به استفاده از ظرفیت فاینانس یا ایجاد بورس بین‌المللی اشاره کرد.

وی ادامه داد:ایجاد بورس بین المللی در مناطق آزاد اقتصادی جزو اهداف اصلی شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور محسوب می‌شود.

توسعه از طریق ایجاد صنعت و بکارگیری صحیح منابع پولی و مالی ممکن می شود

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تصریح کرد: توسعه در کشور از طریق ایجاد صنعت و فعالیت‌های تولیدی و همچنین با بکارگیری صحیح منابع پولی و مالی ممکن می‌شود که بدیهی است استفاده از دو راهکار مذکور مسئله‌ای در دستیابی به هدف ایجاد نمی‌کند.

بانک افزود: شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مقدماتی را فراهم کرده و هماهنگی‌هایی نیز با وزیر اقتصاد و سازمان بورس صورت گرفته تا از امکانات پولی و مالی خارجی بیشتر استفاده شود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۴۱۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا در نشست خانه گفتگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیادهای معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

کد خبر 6091165

دیگر خبرها

  • کسب رتبه برتر در حوزه عمران و زیربنایی توسط منطقه آزاد چابهار
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • بازدید دبیر شورای‌ عالی مناطق آزاد کشور ازغرفه منطقه آزاد اروند در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور