Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-08@03:08:53 GMT

استیضاح حجتی راهکار جلوگیری از واردات برنج

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۵۸۸۴۱

استیضاح حجتی راهکار جلوگیری از واردات برنج

به گزارش جهان نيوز،2 هفته پیس و در روز یکشنبه 24 دی ماه محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی نامه ای به محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت نوشت و خواستار ثبت سفارش برای واردات برنج از اول بهمن ماه امسال تا آخر تیر سال آینده شد. به گزارش افکارنیوز، نمایندگان مجلس معتقدند که مصرف سالانه برنج در کشور سه میلیون تن است که 2 میلیون و 300 هزار تن برنج در داخل تولید می شود و در طول سال تنها به واردات 700 هزار تن نیاز داریم این درحالی است که از ابتدای سال تا کنون بیش از یک میلیون تن برنج وارد کشور شد و دیگر نیازی به وردات برنج نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان تاکید دارند که مشکلات عدیده ای در وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد و حجتی نمی تواند این مشکلات را حل و فصل کند. به همین دلیل طرح استیضاح وی را تهیه کردند.
  واردات بیش از حد محصولات، بی توجهی به تولیدات داخلی، نخریدن محصولات کشاورزان، بی انگیزه کردن کشاورزان و باغداران، نداشتن برنامه برای صادرات و مصرف داخلی محصولات کشاورزی تولیدات داخل، وضعیت نامناسب باغداران و کشاورزان بخصوص در آذربایجان غربی، عدم پاسخگویی مسئولان وزارت کشاورزی، عدم برنامه ریزی برای صادرات سیب‌های تولیدی و همچنین نبود برنامه برای مصرف داخلی و تبدیل این محصولات به کنسانتره و آبمیوه از محورهای این استیضاح ذکر شد.

استیضاح این وزیر 89 امضاء داشت که ظاهرا تعداد کمی از نمایندگان امضاهای خود را پس گرفتند اما این طرح هم اکنون حدود 60 امضا دارد.
برای استیضاح یک وزیر 10 امضای نمایندگان کافی است.

خبرنگار افکار نیوز به سراغ نمایندگان مجلس رفت و نظر آنها را در خصوص عملکرد این وزیر جویا شد.

علی اکبری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس می گوید نمایندگان از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی راضی نیستند.

وی افزود: سه شنبه گذشته وزیر به کمیسیون کشاورزی مجلس آمد تا به 10 سوال نمایندگان پاسخ دهد که پاسخ های وزیر برای بیشتر نمایندگان قانع کننده نبود و سوالات برای بررسی بیشتر به صحن مجلس ارجاع شد.

به گفته وی محور این سوالات در خصوص موضوعات مختلف از جمله واردات برنج و محصولات کشاورزی بود.
محمدعلی شاعری سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس هم معتقد است که هیچ نیازی به واردات برنج نداریم و هر گونه واردات به معنای نادیده گرفتن اقتصاد مقاومتی و ضربه زدن به تولیدات داخلی و بیکار کردن کشاورزان است.

نماینده نکاء و بهشهر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: وزیر باید در خصوص واردات بیش از اندازه برنج به مجلس پاسخگو باشد و قطعا نمایندگان از این تصمیم جدید وزیر برای واردات برنج سوال خواهند کرد.

جبار کوچکی نژاد نماینده رشت هم معتقد است که حجتی باید استیضاح و عزل شود.
وی افزود: طرح استیضاح این وزیر در روزهای گذشته در مجلس تهیه شده و به امضای جمع زیادی از نمایندگان مجلس رسید.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: از آنجا که از امروز لایحه بودجه در دستور کار مجلس قرار دارد بعد از بررسی این لایحه طرح استیضاح وزیر را در صحن مجلس پیگیری خواهیم کرد.

سید محمد صادق حسنی جوریابی دیگر نماینده رشت و از طراحان اصلی استیضاح این وزیر گفت: نمایندگان امضاء کننده استیضاح حجتی همچنان بر استیضاح تاکید دارند و خواستار اعلام وصول استیضاح در صحن مجلس هستند.

وی اضافه کرد: استیضاح 38 محور دارد که هر محور بر یکسری از مشکلات اشاره دارد و متاسفانه مشکلات همچنان باقی است.
این طراح استیضاح حجتی تصریح کرد: تا کنون هیئت رئیسه مجلس این استیضاح را اعلام وصول نکرده است.

منبع:افکار

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۵۸۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رمضانی رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندران گفت: با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی تاکنون ۹۶ هزار هکتار اراضی شالیزاری مازندران شخم و شیار اولیه، آب تخت اولیه هم در سطح ۷۰ هزار هکتار و ۱۰۹ هزار هکتار خزانه‌گیری انجام شد. 

رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به کشت برنج در حدود ۱۰۶ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان، افزود: کشت برنج در ۷۴ هزار هکتار شالیزار استان به صورت مکانیزه و نزدیک به ۳۲ هزار هکتار به روش سنتی انجام شد.

رمضانی تصریح کرد: تاکنون ارقام محلی برنج در ۹۵ هزار هکتار و ارقام پرمحصول در ۱۲هزار هکتار شالیزار استان کشت شد.




دیگر خبرها

  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد