Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از ممنوعیت درباره قرار داد کرسنت، صبحت کردن درباره واقعیت برجام سبب تشویش اذهان عمومی می‌شود و فعالان رسانه‌ای و رسانه‌های فعال تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، کلمه تشویش اذهان عمومی این روزها زیاد شنیده می‌شود.


هر جا که رسانه یا فعالان رسانه‌ای حقایق را مطرح کردند، مسببان تشویش اذهان عمومی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به نظر می‌رسد باید یک درنگ ملی برای رسیدن به اجماع بین دولت و ملت بر روی مفهوم و مصداق "تشویش اذهان عمومی" بوجود آید تا این واژه مثل نقل و نبات از سوی دولت حواله رسانه‌ها نشود و هم این‌که رسانه‌ها هم بدانند که حد و حریم تشویش کجاست و نباید به آن حریم نزدیک شوند.

دامنه تشویش عمومی چه وسیع است؟!

مهم نیست که مسئولان و متولیان چه اقداماتی انجام می‌دهند، اگر هر موضوع و مشکلی توسط فعالان رسانه‌ای ولو حقیت مطرح شود،اذهان عمومی را مشوش کردند.

در حادثه پلاسکو به مردم قول دادند که تسهیلات مناسبی در اختیار آسیب‌دیدگان قرار می‌دهند، بعد از یک سال آب از آب تکان نخورد، وقتی رسانه‌ها مطرح کردند، اذهان عمومی را مشوش می‌کنند.

یادآوری قول مسئولان که تشویش نیست!

در جریان انتخابات ریاست جمهوری به مردم قول دادند که یارانه هیچ یک از افراد قطع نمی‌شود، موقع بودجه نویسی اعلام کردند که یارانه 33 میلیون نفر قطع می‌شود؛ این وسط نقدی از سوی رسانه‌ها انجام نشد، تنها گفته‌های خودشان منعکس شد، دوباره رسانه‌ها محکوم به تشویش اذهان عمومی شدند.

وعده‌های برجام محقق نشد،درباره ابعاد برجام در رسانه ملی صحبت کردن و حرف زدن باعث تشویش اذهان عمومی می‌شود، بنابراین، یعنی لالمونی! تا متهم به تشویش اذهان عمومی نشوند.

تشویش چقدر پردامنه شده است!

چقدر اقداماتی که باعث تشویش اذهان عمومی در کشور می‌شود زیاد شده است، درباره کرسنت نباید صحبت کرد، در ارتباط با سکوت وزیر نفت درباره کشتی سانچی حرف نزنید، درباره تخلف فرماندار در جلسه امتحانی صحبت نکنید، درباره پل‌های عابر پیاده صحبت نباید کرد، درباره زمین خواری و جنگل خواری مازندران نیاز نیست که رسانه‌ها مطلب منتشر کنند، درباره طرح تحول صحبت کردن و مطلب نوشتن سبب تشویش اذهان عمومی می‌شود، اگر رسانه‌ای درباره اوضاع و احول بیکاری در استان صحبت کند، مسبب تشویش اذهان عمومی می‌شود.

تشویش یعنی هر بیان کاستی‌ها؟!

صحبت کردن درباره مشکل زباله مازندران، آلودگی آب استان، بیماری آنفولانزا، صحبت کردن درباره عدم تکریم ارباب رجوع در سطح ادارات دولتی، آمار بالای طلاق، وضعیت نامناسب صنایع،... همه و همه باعث تشویش اذهان عمومی می‌شوند، بحث گلایه‌های مردمی از بانک‌ها، افزایش آمار تلفات جاده‌ای، حتی به نظر می‌رسد که صحبت کردن درباره نبود رمپ مناسب برای عبور مغولان عزیز هم سبب تشویش اذهان عمومی می‌شود!.

نکته اینجاست که مسببان اصلی کم کاری، در حاشیه امن قرار دارند و فعالان رسانه‌ای اگر موضوعی را مطرح کنند، مسبب تشویش اذهان عمومی مردم می‌شوند.

ایستگاهی برای تجدیدنظر تشویش

حضرات انگ‌زنندگان! آیا بهتر نیست کمی درباره کرده خودتان تجدید نظر کنید تا تعداد اقداماتی که باعث تشویش اذهان عمومی می‌شود را منعکس نکنند؟

مسئولان زمانی که پیشت تریبون در برابر رسانه‌‎ها قرار می‌گیرند، آنها را رابط بین مردم و خودشان ذکر می‌کنند، این ارتباط زمانی به هم می‌ریزد که حرف حقی از مردم در رسانه‌ها بازتاب داده شود، آن موقع رسانه‌ها مسببان تشویش اذهان عمومی می‌شوند.

واقعاً آیا این هم تشویش است؟!

در دولت گذشته، دولت برای حدود چهار سال، دولت گذشته‌تر از خودش را نقد کرد، در حال حاضر چون دولت گذشته‌ای از نظر این دولت وجود ندارد، توپ کم کاری‌ها در زمین رسانه‌ها تحت عنوان تشویش اذهان عمومی قرار گرفته و هرجا حرف مردم انعکاس داده شود، اذهان عمومی مشوش می‌شود.

سئوال؛ جناب مسئول!  شما جای خبرنگاران باشید، درباره عملکرد خودتان در کشور چه طور قلم می‌زدید؟
بفرمایید این گوی و این میدان...     انتهای پیام/  

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۶۰۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام کارهای بی‌منت در گروه داشتن تفکر بسیجی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسن بیگدلی صبح سه‌شنبه در همایش حکمت مطهر که به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی سپاه برگزار شد، سپاه را مجموعه‌ای که بر پایه اعتقاد و دین بنا نهاده شده است، عنوان کرد و افزود: بی‌تردی همین ویژگی‌ها و ساختارها باعث شده است تا این مجموعه در همه عرصه‌ها با قدرت وارد میدان شود.

وی با یادآوری اینکه در مجموعه‌ای چون سپاه پاسداران که با مولفه‌های قدرت‌آفرین شکل گرفته، افرادی چون سردار سلیمانی و شهید حججی تربیت یافته‌اند، تصریح کرد: بی‌تردید هر آنچه که بر پایه دین، اعتقاد و عقیده بنا نهاده شده باشد، در همه عرصه‌ها با قدرت وارد شده و انسان‌های ارزشمندی را با معیارهای والای انسانی تربیت خواهد کرد.

این مسوول یکی از نمادهای بارز این قدرت‌مندی را وجود تشکل مردمی بسیج عنوان کرد و یادآور شد: بسیج نماد واقعی یک تفکر و فرهنگ است که بر پایه عقیده بنا نهاده شده و هر جا ورود پیدا کرده، خدمات خود را بدون هیچ چشم‌داشتی انجام داده است.

مسوول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در ادامه، به برخی از وظایف ذاتی حوزه نمایندگی در سپاه پاسداران اشاره کرد و گفت: حمایت و کمک با سایر مجموعه‌ها، ترویج معارف انقلابی و دینی و نیز تعمیق بصیرت و معرفت از جمله وظایف این حوزه به شمار می‌رود.

بیگدلی با اشاره به اینکه این حوزه در سال گذشته با کمک و همکاری هادیان سیاسی، روشنگران و روحانیون اقدام به برگزاری بیش از ۲۳ هزار جلسه بصیرتی کرده است، خاطرنشان کرد: هدف ما این است که بتوانیم پرچمی را که امروز در دستان ما قرار دارد را به دست صاحب اصلی آن حضرت حجت (عج) برسانیم.

کد خبر 6092850

دیگر خبرها

  • انجام کارهای بی‌منت در گرو داشتن تفکر بسیجی است
  • انجام کارهای بی‌منت در گروه داشتن تفکر بسیجی است
  • چمران: در شورایی که زنده است اختلاف‌نظر طبیعی است
  • بیش از ۱۰۰ همت سرمایه گذاری در گیلان اجرایی می شود
  • فیلم| دانشجویان آمریکایی در کدام دانشگاه‌ها تحصن کردند؟ -۲
  • اعزام ۱۴ هزار خوزستانی زائر اولی به مشهد در دولت سیزدهم
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • ده‌‌روسی: بازگشت رم به چمپیونزلیگ غیرممکن بود
  • کلوپ: بین دو نیمه کمی گرد و خاک کردم!‏
  • بورس و مرکز مبادله؛ ۲ نهاد با شرح وظایف کاملا متفاوت