Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی گفت: با ابلاغ دستورالعملی، شرکت‌های دانش‌بنیان از تسهیلات اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری بهره‌مند می‌شوند.  

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ، علیرضا دلیری با تاکید بر حمایت از تسهیلات اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری اظهار کرد: باهدف حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری و با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، پرداخت تسهیلات اشتغال‌زا به سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و متقاضیان بخش خصوصی و تعاونی انجام می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این تسهیلات از محل تلفیق منابع صندوق توسعه ملی با مؤسسات عامل شامل بانک‌های کشاورزی، توسعه تعاون، پست‌بانک و صندوق کارآفرینی امید اعطا می‌شود. 

دلیری خاطر نشان کرد: تسهیلات مذکور برای روستاها با اولویت مناطق مرزی، مناطق عشایری و محروم و همچنین سرمایه در گردش برای نواحی صنعتی روستایی و شهرهای زیر ده هزار نفر جمعیت اعطا می‌شود. 

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی، فعالیت‌های اقتصادی بخش غیردولتی را مشمول این طرح خواند و گفت: «رسته‌های اقتصادی پر اشتغال» شاملکشاورزی، معادن، فعالیت‌های خدماتی و صنایع‌دستی، فعالیت‌های فرش دستباف و کلیه فعالیت‌های مربوط به آن‌ها در مناطق  هدف اجرای طرح، اعم از ایجادی، تکمیلی و توسعه مشمول این آیین‌نامه می‌شوند.

وی افزود: همچنین «رسته‌های اقتصادی» مشمول این آیین‌نامه شامل کشاورزی از جمله زراعت، دام و طیور، باغداری، شیلات، گلخانه، گیاهان دارویی، خدمات تجاری، خدمات فنی و مهندسی بخش کشاورزی، خدمات ماشینی کردن ( مکانیزاسیون) کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی و منابع کشاورزی، خدمات ماشینی کردن ( مکانیزاسیون) کشاورزی، از دیگر مشاغل اقتصادی مشمول این طرح به شمار می‌روند.

دلیری خاطر نشان کرد :  صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی و منابع طبیعی شامل جنگل‌داری، پرورش نهال، معادن کوچک اعم از کلیه معادن به جزء معادن بزرگ و ملی، فعالیت‌های خدماتی شامل خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات، همچنین اصناف، آموزش، گردشگری، ورزشی فرهنگی و هنری، حمل‌ونقل انبارداری، بیمه ای، بهداشتی و درمانی، بازیافت و انرژی‌های تجدیدی پذیر و صنایع‌دستی و فعالیت‌های فرش دستباف و کلیه فعالیت‌های مربوط به آن و سایر صنایع‌دستی نیز از دیگر فعالیت‌های اقتصادی بخش غیردولتی با اولویت رسته‌های اقتصادی پر اشتغال  به شمار می‌روند. 

وی با بیان اینکه نرخ سود تسهیلات اعطایی برای مناطق مختلف به طرق گوناگون محاسبه می‌شود گفت: به عنوان مثال نرخ سود تسهیلات اعطایی، در مناطق  روستایی و عشایری مرزی«۴ درصد»، مناطق روستایی و عشایری غیر مرزی «۶ درصد» و همچنین برای تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مستر در نواحی صنعتی و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت، «۱۰ درصد» در نظر گرفته می‌شود. 

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی، با اشاره به میزان نرخ سود تسهیلات برای طرح‌های دانش بنیان گفت: سود تسهیلات برای طرح‌های دانش بنیان، در رشته فعالیت‌های مصوب، به میزان یک درصد، به صورت اعطای یارانه سود تسهیلات کاهش می یابد و دوره استفاده از تسهیلات طرح نیز حداکثر هجده ماه اعلام‌شده است. 

وی افزود: متقاضیان پس از دریافت تسهیلات، با دوره تنفس حداکثر یک ساله، تسهیلات اعطایی را حداکثر طی مدت ۶ سال باز پرداخت می‌کنند. 

دلیری گفت: طرح‌ها به ترتیب به تأیید دستگاه اجرایی ذی‌ربط، کارگروه اشتغال( کمیته فنی) استان و موسسه عامل می‌رسند. تمامی طرح‌های سرمایه‌گذاری در چارچوب نظام نظارت، مدیریت و کنترل طرح‌های سرمایه‌گذاری و با ابزارهای  مختلف نظارت می‌شوند. 

 در صورت هم‌راستا نبودن طرح با اولویت‌های اعلام‌شده و یا انحراف در استفاده از منابع در زمان اجرا، نرخ سود مورد محاسبه ۱۸ درصد خواهد بود. بنابراین متقاضیان می‌توانند قبل از درخواست تسهیلات و تصمیم‌گیری برای ارائه طرح، پیوست‌های ضمیمه به‌ویژه دستورالعمل اجرایی توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری مندرج در سامانه کارار را مطالعه کنند. 

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۳۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود