Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین رجائیان (رئیس انجمن صنفی کارگران پیمان‌کاری معدن چادرملو) با اشاره به معضل امنیت شغلی کارگران پیمانکاری بیان کرد: ما کارگران پیمانکاری همچنان مشکل عدم امنیت شغلی داریم. برای نمونه در همین معدن چادرملو، کارگران پیمانکاری همواره نگران آینده هستند. کارفرما به این دلیل که خود را پیمانکار می‌داند، تنها قراردادهای یک ماهه و دوماهه منعقد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رجائیان با بیان اینکه هیچ قاعده مشخصی برای پرداخت دستمزد به کارگران پیمانکاری وجود ندارد، افزود: اعمال سلیقه‌های شخصی در پرداخت حقوق ومزایا یکی از مشکلاتی است که ما با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم.

این فعال صنفی با یادآوری طرح طبقه‌بندی مشاغل، تصریح کرد: دستمزد کارگرانِ پیمانکاری این واحدِ معدنی واقعی نیست و اگر طرح طبقه‌بندی مشاغل بدون دخالت و اعمال سلیقه کارفرما و با حضور کارشناسان طرفین اجرا شود، دستمزد واقعی کارگران پرداخت خواهد شد. اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل براساس قانون کار حق مسلم کارگران است.

وی با اشاره به این نکته که اگر کارگران پیمانکاری در همه واحدها بتوانند تشکل صنفی داشته باشند، همانطور که ما در معدن چادرملو انتخابات برگزار کردیم و حالا دارای انجمن صنفی هستیم، آنها نیز قادر خواهند بود از مطالبات خود بهتر دفاع کنند، اظهار کرد: حق تشکل‌یابی نیز براساس قانون کار از حقوق مسلم و بلاتردید کارگران است.

وی در ادامه بحث به موضوع دستمزد پرداخت و گفت: ما کارگران از نمایندگان کارگری شورای عالی کار انتظار داریم با افزایش دستمزد مطابق با نرخ حقیقی تورم و هزینه‌های زندگی، به معیشت کارگران پیمانکاری که اکثریت آنها حداقل‌بگیر هستند، کمک کنند.

رئیس انجمن صنفی کارگران شرکت پیمانکاری معدن چادرملو در پایان با انتقاد از تبعیض موجود در محیط‌های کار گفت: در بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی ازجمله معدن چادرملو، بین مزایای دریافتی گروه‌های مختلف کاری تفاوت بسیار وجود دارد. نوع پرداخت‌ها بسته به نوع قرارداد است. کارگر رسمی بیش از قراردادی و قراردادی بیش از پیمانکاری دریافتی دارد و این معنایی جز تبعیض و بی‌عدالتی ندارد. 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۳۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واقعیت پیامک ذخیره سازی آب که تهرانی ها را نگران کرد چه بود؟

ارسال پیامک «ذخیره‌سازی آب» به مشترکان شرکت آب‌وفاضلاب استان تهران ارتباطی به قطعی و نوبت‌بندی آب در تهران ندارد.   به گزارش ایسنا، آن‌طور که وزارت نیرو اعلام کرده، واقعیت این است که این پیامک ارتباطی به قطعی و نوبت‌بندی آب در تهران ندارد. از آنجا که سال گذشته بروشور اطلاعیه فوق بین شهروندان توزیع شده بود، مجدداً با آغاز سال جدید، به وسیله پیامک به شهروندان اطلاع‌رسانی شده است.   ماجرا از این قرار است که همه ساختمان‌ها براساس ابلاغیه مبحث ۱۶ قانون مقررات ملی ساختمان باید نسبت به تجهیز پمپ و مخزن اقدام کنند.   ذکر این نکته ضروری است که برخی ساختمان‌ها به جهت افت فشار آب فقط از پمپ استفاده می‌کنند که این اقدام نه تنها باعث پایمال شدن حقوق دیگر همسایه‌ها می‌شود و بیشترین ظرفیت آب شبکه کوچه و محله را به سمت ساختمان خود هدایت می‌کنند، بلکه تخلف محسوب می‌شود. زیرا نصب و قرار دادن پمپ بعد از کنتور آب غیرقانونی است؛ بنابراین شهروندان ابتدا با نصب مخزن بعد از کنتور و سپس نصب پمپ، اقدام قانونی، فنی و تأسیساتی انجام داده و باعث پایداری فشار آب می‌شوند.   لازم به ذکر است با شروع تابستان و استفاده از کولر‌های آبی در روز‌های گرم، به جهت اینکه ساختمان‌ها دچار افت فشار آب نشوند، پیامک «ذخیره‌سازی آب» ارسال شده است، بحث کمبود و قطعی آب مطرح نیست و در صورت لزوم هرگونه برنامه درخصوص نوبت‌بندی و قطعی آب حتماً از سوی شرکت آبفای تهران اطلاع‌رسانی عمومی خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اجرای موسی عصمتی میلیونی شد+فیلم
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • حال کارگران خوب است!
  • پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد؛ چرا آب ذخیره کنیم؟
  • واقعیت پیامک ذخیره سازی آب که تهرانی ها را نگران کرد چه بود؟
  • واقعیت پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد چه بود؟
  • تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • تشکیل ۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • چرا طرح طبقه‌ بندی در شرکت واحد اجرا نمی‌ شود؟
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه