Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، دکتر پرویز بهرامی در حاشیه چهاردهمین کنگره بین المللی صرع در اصفهان، اظهار داشت: زنان مبتلا به صرع که قصد بارداری دارند باید برنامه‌ریزی‌های لازم را قبل از بارداری و شش ماه پیش از آن انجام دهند، این افراد نباید ترسی از مصرف داروهایشان در دوران بارداری داشته باشند اما مشورت با پزشک الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: هرچند که ممکن است این مشکل شایعی نباشد ولی حدود نیم درصد از زنان باردار احتمال دارد که مبتلا به صرع باشند. اگر پزشک معالج شناخت کافی از بیماری صرع داشته باشند در ۹۰ درصد موارد، هیچ مشکلی مادران باردار و نوزادشان را تهدید نمی‌کند.

 

این متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه علت های صرع مختلف است، گفت: فردی که تنها یک بار دچار تشنج شده را نمی توان گفت صرع دارد و نشانه ابتلا به این بیماری، به بیش از ۲ بار تشنج داشتن است.

 

 بهرامی با بیان اینکه زنان مبتلا به صرع که قصد بارداری دارند باید برنامه‌ریزی‌های لازم را قبل از بارداری و شش ماه پیش از آن انجام دهند تاکید کرد: این زنان باید دو ماه قبل از اقدام به بارداری مصرف اسید فولیک را به صورت روزانه مدنظر قرار دهند.

 

این فلوشیپ صرع و نوار مغزی ادامه داد: مصرف فولیک اسید قبل از بارداری باید شروع و در دوران بارداری ادامه یابد تا خطر نقص عصبی در نوزاد را کاهش دهد، همچنین خواب و تغذیه مناسب در این زمان بسیار حائز اهمیت بوده و بهتراست که استرس و اضطراب نداشته باشند.

 

بهرامی با بیان اینکه مادران باردار نباید ترسی از مصرف داروهایشان در دوران بارداری داشته باشند، گفت: مصرف نکردن کردن این داروها عوارض زیادی برای مادر باردار و جنین به همراه خواهد داشت که درصورت تشنج سبب کمبود اکسیژن در جنین و احتمال سقط، جدا شدن جفت و خونریزی داخل مغزی و حتی مرگ جنین می‌شود.

 

متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه مادران باردار مبتلا به صرع نباید به هیچ عنوان داروهایشان را قطع کنند، گفت: دوز موثر دارو توسط پزشک تعیین می‌شود و بیمار باید در این دوران حتما تحت نظر پزشک باشد تا خطری مادر و جنین را تهدید نکند همچنین انجام برخی از آزمایش‌ها و سونوگرافی‌های ویژه برای بررسی وضعیت جنین ضروری است.

 

وی خاطرنشان کرد: زنان باردار مبتلا به صرع اواخر بارداری بهتر است روزانه  ۱۰ میلی گرم مکمل ویتامین k مصرف کرده و نوزاد نیز هنگامی که متولد می‌شود یک میلی گرم از این ویتامین به صورت عضلانی برای آن تزریق شود.

 

این متخصص مغز و اعصاب خاطرنشان کرد: زنان باردار مبتلا به صرع در اکثر مواقع می‌توانند به صورت طبیعی زایمان کنند  اما اگر در ماه آخر دچار تشنج شده یا احتمال این مشکل هنگام زایمان برای آنها وجود دارد باید به صورت سزارین زایمان کنند.

 

بهرامی خاطرنشان کرد: این زنان بعد از زایمان تا ۲۴ ساعت باید تحت نظر پزشک باشند و در دوران شیردهی نیز از ترس عوارض دارو نباید داروهای شان را قطع کنند چرا که این مسئله عوارض زیادی برای آنها و نوزادشان دارد ‌و مصرف دارو نمیتواند مانعی برای شیردهی باشد و به طور کلی همه این موارد باید با مشاوره پزشک انجام شود.

 

خبرگزاری علم و فناوری

115

 

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۵۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۸۱ مادر باردار زنجانی از سقط جنین منصرف شدند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ تقی لو گفت: با اجرای طرح نفس ۴۳۳ نوزاد متولد شدند که موفقیت ۹۸ درصدی را به همراه داشته و این به دلیل برنامه ریزی خوب، منسجم و همکاری‌های بین بخشی بوده است.

وی به کسب رتبه یک کشوری زنجان در اجرای طرح نفس طی سال گذشته اشاره کرد و افزود: در حال حاضر طرح نفس یکی از طرح‌های موفق در کشور بوده و استان زنجان نیز در این زمینه پیشگام است.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان زنجان ادامه داد: با اجرای این طرح بیش از ۲۵ درصد مادران شناسایی شده، تحت حمایت مالی و معیشتی قرار گرفتند و حدود ۷۵ درصد مادران هم با مشاوره و دریافت آموزش‌های لازم از تصمیم خود مبنی بر سقط جنین منصرف شدند.

تقی لو گفت: با اقدامات انجام گرفته مرکز نیکوکاری طرح تخصصی نفس استان با هدف حمایت از مادرانی که به دلیل نیازمندی‌های آموزشی، تشخیصی و درمانی، پزشکی و معیشتی، قصد سقط جنین سالم خود را دارند آغاز به کار کرده و زمینه مشارکت همگان در این امر مهم و خداپسندانه فراهم شده است.

وی افزود: بر این اساس عموم مردم می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به نام موسسه نیکوکاری مرکز نفس استان به شماره حساب ۸۸۱۳۵۳۴۴۳ نزد بانک ملی ایران - شعبه امداد ولایت واریز کنند.

به گفته مسئول بسیج جامعه پزشکی استان متولی اجرای طرح نفس کشور سازمان بسیج جامعه پزشکی است که این کار نیز در استان‌ها توسط همین حوزه انجام می‌گیرد و دانشگاه‌های علوم پزشکی در قالب تفاهم نامه همکاری می‌کنند.

اجرای طرح نفس از مرداد سال ۱۴۰۱ در استان زنجان آغاز شد.

دیگر خبرها

  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • چرا میگن پنیر کاتیج یا کوتاژ مصرف کنید؟+ طرز تهیه کامل
  • نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • انتقال مادر باردار از ارتفاعات جیرفت با بالگردبه بیمارستان
  • مراقبت از هزار و ٣١٣ مورد مادر باردار در فریمان
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • ۹۸۱ مادر باردار زنجانی از سقط جنین منصرف شدند