Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل پروژه احیای سپاهان در رشتخوار در نشست با مسئولین این شهرستان گفت: فاز یک پروژه احیای سپاهان با تولید 600 هزار تن کنسانتره با ایجاد 200 شغل مستقیم و 600 شغل غیر مستقیم در کمتر از هشت ماه آینده در رشتخوار آغاز می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز؛ خالقداد عرب فرماندار شهرستان رشتخوار صبح امروز طی نشستی با مدیران پروژه احیای سپاهان در این شهرستان با اشاره به اینکه باید از سرمایه گذران بخش خصوصی استقبال کرد و در قبال اشتغال جوانان مسئول بود، گفت: مهاجرت یک پدیده شوم است که جوان ما به خاطر کار، باید شهرستان دیار، سنن و آداب خود را بالاجبار رها کند، امروز همه ما مسئولیت داریم برای امید به ماندگاری نسل جوان و مردم تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه با اشاره به اینکه ما در تحریم و جنگ تمام‌عیار با دشمن هستیم، افزود: امروز رشتخوار به فضل الهی در حوزه صنعت اوج گرفته است و این مرهون همدلی مسئولین و مردم در این شهرستان است، ما بر این باوریم که می‌توانیم، امروز سرداران قدرتمند حوزه اقتصادی ما سرمایه‌گذاران ما هستند.


فرماندار رشتخوار در ادامه با تأکید بر اینکه در بسیاری از صحنه‌ها منافع استکبار را به خطر انداخته‌ایم، گفت: چنانچه ایران را دوست داریم و خودمان را وامدار شهدا میدانیم، چنانچه عاشق این خاک پاک هستیم باید بدانیم که علاج این کشور تولید و اشتغال است، امروز آهنگ رونق و تولید در رشتخوار به صدا درآمده و این شهرستان در بخش تولید و صنعت خیز برداشته است.


عرب با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در رابطه با مسئله اقتصاد مقاومتی، گفت: باید اقتصادی مقاومتی را نهادینه کنیم، امید جوانان بیکار ما به دست توانا و فکر بلند سرمایه‌گذاران و کارآفرینان غیرتمند ماست، انشاءالله صنعت در این شهرستان یک تحول عظیمی را ایجاد خواهد کرد.


در ادامه گلزاری، مدیرعامل پروژه احیاء سپاهان در این نشست در رابطه با برنامه پروژه احیای سپاهان، گفت: به لطف و همکاری مدیران شهرستان، برنامه سرمایه‌گذاری روی بحث 600 هزار تن کنسانتره و انشاءلله 600 هزار تن گندله را در منطقه خواهیم داشت.

گلزاری در رابطه با روند اجرای این پروژه گفت: قراردادهای خارجی و سرمایه‌گذاری خارجی این پروژه انجام‌شده، تجهیزات خریداری و کارهای ارسال از کشورهای مختلفی که هست، طی دو ماه آینده شروع و اواخر اردیبهشت‌ماه به ایران می‌رسد، کل میزان زمان اجرای طرح هشت ماهه است که فاز یک تولید آن با تولید 600 هزار تن کنسانتره طی هشت ماه آینده در رشتخوار آغاز می‌شود.


مدیرعامل پروژه احیای سپاهان در ادامه اذعان داشت: اجرای این طرح بالغ‌بر دو هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در منطقه هست و حدود 200 نفر به‌طور مستقیم و 600 نفر به‌صورت غیرمستقیم اشتغال‌زایی در شهرستان انجام می‌شود.


وی در ادامه بیان داشت: رشتخوار یکی از بهترین راهکارها و بهترین جاهایی است که برای سرمایه‌گذار آماده است، هم به خاطر همدلی مسئولین و هم فراهم بودن شرایط زیرساخت‌ها، این شرایط مهیا است.


در ادامه این نشست مسئولین ادارات برق، گاز و محیط‌زیست شهرستان رشتخوار نیز جهت همکاری در اجرای این پروژه اعلام آمادگی کردند.

محمد چوپی، رئیس شورای شهر رشتخوار نیز ضمن تقدیر از حضور سرمایه‌گذاران احیای سپاهان در این شهرستان، با اشاره به اینکه امروز دشمن جنگ اقتصادی را با ما آغاز کرده است، افزود: می‌توانیم با ایجاد اشغال پایدار به جنگ اقتصادی با دشمن برویم و امید است بتوانیم این اشتغال را در سطح شهرستان رشتخوار به وجود بیاوریم به‌خصوص صنایع فولاد که به‌عنوان صنعت مادر و پایه کار سایر رشته‌ها است.

حسن میرسعیدی رئیس شورای شهرستان رشتخوار نیز در پایان با تأکید بر اینکه باید قدردان این همدلی مسئولین و مردم در شهرستان رشتخوار بود، گفت: با توجه به فراهم بودن شرایط زیرساخت‌ها و همکاری‌ها، برنامه‌ریزی به‌صورتی باشد که جذب نیرو  از منطقه انجام شود، چراکه این منطقه، منطقه کشاورزی و دام‌پروری است مردم وابسته به دامداری و کشاورزی هستند، تا وقتی‌که این فرهنگ را از مردم جدا کنیم و به سمت صنعت بکشانیم زمان زیادی صرف خواهد شد، مسئولین و سرمایه‌گذاران با مردم همکاری کنند و چنانچه مرتعی یا زمینی از کشاورزان در جهت اجرای این پروژه گرفته می‌شود حتماً این موضوع به طریقی برای کشاورزان شهرستان جبران شود.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۶۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استپ کیدز سرمایه‌گذاری برای آینده بهتر کودکانمان

با توجه به اینکه چالش‌ها و ریشه برخی مشکلات بزرگسالی به دوران کودکی برمی‌گردد، آموزش صحیح در این دوران ضروری است؛ همه‌ی کودکان ۳ تا ۶ سال نیازمند تقویت مهارت‌های متعدد در روند بازی و یادگیری عمیق و ماندگار با شیوه‌های نوین آموزشی هستند تا برای ورود به دبستان آماده و راحت‌تر وارد دوران بزرگسالی شده و فردی مستقل، توانمند و مفید در جامعه باشند.

زهره آرال، دکتری ریاضی و متخصص روانشناسی توسعه فردی معتقد است که برای خیلی از والدین فکر کردن به بزرگسالی فرزندشان، استرس آور است؛ این موضوع به صورت اضطراب پنهان بین همه‌ی پدر و مادر‌ها وجود دارد و به دنبال پاسخ برای سوال‌هایی هستند که ذهنشان را درگیر می‌کند، از جمله این سوال‌ها چه آموزش‌هایی برای آینده فرزندم مناسب است، چه چیز‌هایی برای فرزندم پس انداز یا سرمایه‌گذاری کنم، کدام رشته تحصیلی را انتخاب کند، شغل و درآمد خوب کجاست، چه کار کنم که به بی‌راهه نرود.

او با اشاره به اینکه، سال ۹۴ زمانی که دانشجوی دکتری بودم به این سوال فکر می‌کردم که چطور واکسنی برای آسیب‌های بزرگسالی پیدا کنم، گفت: می‌دانستم که قطعا این واکسن باید در کودکی تزریق شود، اما محتوای واکسن چه چیز‌هایی باید باشد را نمی‌دانستم.

این پژوهشگر حوزه کودک با بیان اینکه پژوهش‌ها نشان می‌دادند که ریشه بسیاری از آسیب‌های بزرگسالی از عدم مدیریت استرس، ترس از شکست و قضاوت شدن و در نتیجه اقدام نکردن‌های مداوم، کمبود اعتماد به نفس یکپارچه، عدم خودباوری و... از نارسایی‌های آموزشی و مهارتی دوران کودکی ناشی می‌شود، خاطرنشان کرد: بنابراین درمان شدن هریک از آنها در کودکی و تمرین‌های مکرر و منظم به صورت یکپارچه و هدفمند، می‌تواند بزرگسالی پربارتر همراه با رضایتمندی بیشتری برای افراد به همراه داشته باشد.

آرال افزود: از این رو بعد از چند سال مطالعه و انجام پژوهش‌های علمی و آسیب شناسی‌های اجتماعی و فردی به این نتیجه رسیدم که بهترین سن برای شروع خودباوری و مهارت حل مساله یکپارچه ۳ تا ۶ سالگی است؛ در این سن کودک آماده ورود به اجتماع و قرارگرفتن در کنار همسالان خود است. 

این روانشناس حوزه توسعه فردی تصریح کرد: اگر به شیوه‌های صحیح تلاش کنیم تا مفاهیم پایه در ذهن کودک شکل بگیرد، مفاهیم شخصیتی و اجتماعی به مرور بر آن مفاهیم پایه سوار می‌شود و شخصیت قوی‌تری در کودک برای ورود به مراحل بزرگسالی شکل می‌گیرد.

او با اشاره به اینکه یکی از ایرادات آموزشی پیش از دبستان، رهاشدگی مفاهیم آموزشی است، گفت: ما طوری برنامه‌ریزی کردیم که در قالب استپ کیدز مفاهیم از ساده به پیچیده به کودکان آموزش داده می‌شود. آموزش‌ها به صورت بازی فردی و گروهی با اسباب‌بازی‌های چوبی ارائه و هر مفهومی که آموزش داده شده با مفاهیم بعد ترکیب و تکرار می‌شود و به یک مفهوم جدید و چند سطحی تبدیل می‌شود. 

آرال ادامه داد: استپ کیدز با هدف ایجاد مهارت نترسیدن از شکست، تقویت اعتماد به نفس، حس مدیریت و رهبری، تقویت هوش‌های گاردنر در قالب آموزش مفاهیم پایه ریاضی طراحی شده و همه‌ی آموزش‌های استپ کیدز براساس بازی و به صورت غیرمستقیم انجام می‌شود، یعنی کودک آزادانه بازی می‌کند و متوجه نمی‌شود که مستقیم خطاب آموزش قرار گرفته است.

این متخصص روانشناسی توسعه فردی با بیان اینکه کودکان با استپ کیدز رشدی چند بعدی خواهند داشت که این رشد باعث افزایش اعتماد به نفس، پرجراتی، تقویت مهارت حل مسئله، خلاقیت، نترسیدن از شکست و خودباوری آنها در نوجوانی و بزرگسالی می‌شود، ابراز داشت: استپ کیدز کودکان را برای آینده‌ی بهتر آماده می‌کند و قطعاَ در آینده مدیریت زمان و مدیریت استرس اهمیت خواهد داشت و جز مهارت‌های ضروری و لاینفک هر فرد خواهد بود. 

او تصریح کرد: حال اگر فردی تازه بخواهد در بزرگسالی به دنبال این موضوعات برود تا بداند کجای کار می‌لنگد، چرا مهارت‌های لازم را ندارد یا ضعیف است، در مقایسه با فردی که نه تنها از کودکی همه این مهارت‌ها را آموخته بلکه بار‌ها و بار‌ها در کودکی، نوجوانی و جوانی تمرین کرده است، بسیار احساس ضعف خواهد کرد.

آرال افزود: این مقایسه می‌تواند باعث سرخوردگی و ایجاد خشم در وی شود، شاید بار‌ها آرزو کند کاش من هم از کودکی یاد گرفته بودم، کاش پدر و مادر من هم به نیاز‌های واقعی من در بزرگسالی واقف بودند.

این پژوهشگر حوزه کودک با اشاره به اینکه به ارث بردن یک تکه زمین وقتی فرد در میانسالی است دیگر نمی‌تواند تغییر چندانی در زندگی‌اش ایجاد کند، گفت: اما سوال اینجاست چرا همین فرد دورباره راه پدر و مادر خودش را ادامه می‌دهد و این چرخه معیوب را نمی‌شکند، چون به ریشه اصلی آگاه نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • استپ کیدز سرمایه‌گذاری برای آینده بهتر کودکانمان
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • کشف ۵ تن کنسانتره بدون مجوز در آشخانه
  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • دستگیری قاتل فراری در مهاباد در کمتر از ۱۲ ساعت
  • آینده بورس در چند پرده
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد