Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، با اشاره به تنوع بسیار خوب در حوزه ایده‌پردازی قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی، خواستار مشارکت کارشناسان قرآنی دانشگاه‌ها در تدوین طرح و برنامه سال ۹۷ این مرکز شد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدمهدی بحرالعلوم، در نخستین روز چهارمین دوره توسعه مهارت‌ها و توانمندسازی مدیران فرهنگی و کارشناسان قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی، فعالیت های قرآنی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در سال جاری را مناسب ارزیابی کرد و گفت: بخشی بزرگی از کسب رتبه نخست قرانی در بین دستگاه‌های آموزش عالی کشور توسط وزارت بهداشت مرهون تلاش کارشناسان قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان نقل قولی از رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها مبنی بر الگو قرارگرفتن فعالیت های قرآنی وزارت بهداشت توسط سایر دستگاه‌های آموزش عالی گفت: در دانشگاه‌های علوم پزشکی تنوع خوبی در حوزه ایده‌پردازی قرآنی وجود دارد اما در اجرای ایده‌ها کار فراوانی در پیش رو داریم.

بحرالعلوم با اشاره به اینکه طرح و برنامه سال آینده مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در حال نهایی شدن است، دوره توانمندسازی مدیران فرهنگی و کارشناسان قرآنی دانشگاه های علوم پزشکی را فرصت مناسبی برای ارائه پیشنهادات و بررسی این برنامه دانست.

رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود به برخی تغییرات اخیر در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز پرداخت و گفت: بر اساس توافقات انجام شده با اداره کل فرهنگی این معاونت از این پس«ستاد اقامه نماز»، «شورای امر به معروف و نهی از منکر»، «شورای عفاف و حجاب» و «کانون‌های مذهبی» زیر نظر مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اداره خواهد شد.

به گزارش مفدا،وی همچنین با اشاره به نحوه پاسخگویی دانشگاهها به مکاتبات ستاد خواستار توجه و سرعت بیشتر در این خصوص شد و بر مشارکت کارشناسان قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی در طراحی برنامه‌های قرآنی وزارت بهداشت تاکید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۶۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ماده واحده «انتخاب نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدیدنظر وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ 8 اسفند 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ شد:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دانشگاه آزاد اسلامی

«ماده واحده- در اجرای بند ۵ ماده ۲ مصوبه تجمیعی- تکمیلی «خروج تصمیمات و آرای صادره از هیأت‌ها و کمیته‌های تخصصی وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان سنجش آموزش کشور و سایر مراکز آموزشی و پژوهشی در خصوص امور و شئون علمی، آموزشی و پژوهشی از شمول صلاحیت دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضائی و تشکیل هیئ‌های عالی تجدیدنظر» (مصوب جلسه ۸۹۵ مورخ 10 بهمن 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی) و با استناد به تبصره ۲ این مصوبه؛ محمدرضا مخبر دزفولی به‌عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت‌های عالی تجدیدنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی، ابقا و سید سعیدرضا عاملی به عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت عالی تجدیدنظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انتخاب می‌شوند».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی