Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: سیدمحمدجواد ابطحی عضو کمیته بررسی مدرک تحصیلی حسین فریدون دستیار ویژه سابق و برادر حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور، آخرین وضعیت گزارش این کمیته  را اعلام کرد. 

به گزارش فارس وی گفت: قرار شده است خود آقای محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شد متنی را با تلفیق دو گزارش ارائه شده از سوی بنده و آقایان محمد قمی و کارن خانلری دیگر اعضای کمیته تهیه کرده و اعضا آن را امضا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: گزارش کمیته در کمیسیون بررسی مدرک تحصیلی دستیار ویژه سابق آقای روحانی سپس به اعضای کمیسیون آموزش ارائه خواهد شد.

یادآور می‌شود، سه عضو کمیته مذکور در نهایت بر روی گزارش واحدی توافق نکردند و قمی و خانلری یک گزارش و ابطحی گزارش دیگری را به رئیس کمیسیون آموزش ارائه دادند.

محمد قمی رئیس کمیته بررسی مدرک برادر حسن روحانی درباره گزارش ارائه شده از سوی خود و خانلری به فارس گفته بود: چون خط فکری آقای زاهدی به خط فکری آقای ابطحی نزدیک‌تر است، عنوان کرده است که گزارش ایشان هم مورد بررسی قرار گیرد.

قمی در ادامه تصریح کرده بود: طبق نتیجه بررسی‌های ما مدرک تحصیلی آقای حسین فریدون تأیید می‌شود، چراکه یک ایراد به مدرک ایشان موضوع معدلش بود که به‌واسطه درصد جانبازی‌اش حل می‌شود و یک ایراد دیگر هم نحوه انتقالش از دانشگاه گیلان به تهران بود که آن هم چون دستیار آقای رئیس‌جمهور بوده است، مشکلی ندارد.

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سؤال که آیا در قانون، بندی درباره اضافه شدن به معدل جانبازان و انتقال مدیران دولتی دانشجو از شهری به شهر دیگر وجود دارد؟ گفته بود: قانون که همه جا اجرا نمی‌شود، بالاخره یک استثنائاتی هم دارد؛ چون سمت دولتی آقای فریدون مهم بوده است، پس بنابراین انتقال او از دانشگاه گیلان به دانشگاه شهید بهشتی مجاز بوده است.

اما ابطحی پیشتر در این باره به فارس اعلام کرده بود که بعد از مکاتبات و مصاحبه‌هایی که با دست‌اندرکاران دانشگاه شهید بهشتی، وزارت علوم و سازمان سنجش داشتیم و رؤیت مدارک درباره نحوه جذب حسین فریدون در رشته روابط بین‌الملل پردیس دانشگاه شهید بهشتی گزارش خود را مبنی بر تخلفات سازمان سنجش و دانشگاه شهید بهشتی در جریان پرونده تحصیلی وی تهیه و تقدیم زاهدی کرده است.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه روال جذب حسین فریدون، طبیعی و قانونی نبوده است از ثبت‌نام غیرقانونی، فقدان مدارک لازم و عدم تأیید از سوی گروه مربوطه در دانشگاه شهید بهشتی سخن گفته و تأکید کرده بود: از نظر من تخلف در پرونده تحصیلی حسین فریدون محرز است.

 

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۸۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی گفت: ۱۷هزار و ۷۴۵ پرونده سالمندان تحت حمایت کمیته امداد استان به ۶۹ مرکز نیکوکاری واگذار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی گفت: 17هزار و 745 پرونده سالمندان تحت حمایت کمیته امداد استان به 69 مرکز نیکوکاری واگذار شد.
سیدرضا حسینی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کمیته امداد در راستای تحقق احکام برنامه ششم و به‌منظور بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود در بدنه مردمی،کوتاه کردن فرایند‌ها، تسهیل در ارائه خدمات، ارتقای کیفیت خدمات مددکاری، ارتقای کیفیت زندگی، بهبود خدمت‌رسانی به مددجویان سالمند (فقط حمایتی) در جهت استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری در ارائه خدمت به محرومین، هم‌افزایی و برون‌سپاری پرونده‌های مددجویی سالمندان را نیز به مراکز نیکوکاری مددکاری واگذار کرده است.

وی هدف از این اقدام را بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی خیریه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد برشمرد و تصریح کرد: خدمت‌رسانی بهتر و مطلوب‌تر، رفع مشکلات نیازمندان و تأمین نیازهای آنها و کوچک‌سازی و چابک‌سازی سازمان از دیگر اهداف واگذاری پرونده‌ها به مراکز نیکوکاری است.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی ادامه داد: ارائه آموزش‌های چهره به چهره و مؤثر در سبک زندگی، ارائه خدمات مطلوبتر به سالمندان، توانمندسازی خانواده‌های مستعد و افزایش رضایتمندی عمومی از برنامه‌های حوزه حمایت است. 4 هزار و 341 نفر معلم و استاد دانشگاه با ثبت‌نام در طرح اکرام، حامی 7 هزار و 39 فرزند ایتام و محسنین هستند. جامعه فرهنگی و معلمان در برابر پدیده‌های اجتماعی بی‌تفاوت نبوده و همواره در هدایت جامعه به‌سمت فعالیت‌های خیرخواهانه، نقش خود را به‌خوبی ایفا کرده‌اند.

به‌گفته وی بیش از 50 درصد حامیان معلم و استاد دانشگاه بیش از 5 سال حامی هستند که با کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود می‌کوشند آینده‌ای روشن را برای فرزندان تحت‌تکفل رقم بزنند.

حسینی با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های مهم کمیته امداد ترویج فرهنگ خیر و احسان در جامعه است گفت: معلمان تربیت‌کننده نسل آینده هستند که به‌عنوان یک فرد نیکوکار می‌توانند در تربیت نسل آینده به‌عنوان انسان‌هایی نوع‌دوست و خیرخواه، کمک‌حال و یاریگر کمیته امداد در رسیدگی به امور نیازمندان باشند.

وی از معلمان و فرهنگیان به‌عنوان سفیران مهربانی یاد کرد و با قدردانی از آنان افزود: با تشویق و ترغیب معلمان هم‌اکنون یک‌هزار و 304 دانش‌آموز استان نیز در طرح اکرام ایتام مشارکت دارند.

انتهای پیام/252+

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • جزئیات برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست /۳۴ ماه از عمر دولت تان گذشته و شما هنوز دارید می گویید: باید فلان شود و نباید بهمان شود!
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده