Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس تبلیغات اسلامی ساوه گفت: با ترویج فرهنگ قرآنی در بین اقشار مختلف جامعه به‌ویژه نسل جوان می‌توانیم در برابر تهدیدات و معضلات اجتماعی ایمن باشیم. ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۱ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، حجت‌الاسلام حسینعلی یزدان‌دوست پیش از ظهر امروز در اختتامیه جشنواره قرآنی کودک و نوجوان موسسه قرآنی حضرت صاحب‌الزمان(عج) مدرسه قرآنی شمیم بهشت که با همکاری و مشارکت اداره تبلیغات اسلامی و اداره فرهنگ و ارشاد ساوه در سالن سلمان ساوجی ساوه برگزار شد، با اشاره به جایگاه شهرستان ساوه در برنامه‌های قرآنی اظهار داشت: خوشبختانه شهرستان ساوه در بحث برنامه‌های قرآنی در سطح استان مرکزی جایگاه مناسبی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس تبلیغات ساوه گفت: این جشنواره با هدف نشر و توسعه فرهنگ قرآنی در بین آحاد جامعه به‌ویژه قشر کودک و نوجوان با شرکت در رقابتی سالم و ارزشمند، ترغیب نوجوانان به منظور روی آوردن به تعلیم و تربیت قرآن، شناسایی، رشد و هدایت استعدادهای نوجوانان به سمت و سوی انس با قرآن، تعمق باورهای دینی و تحکیم سلامت فرهنگی جامعه و همچنین ایجاد فضای قرآنی در جامعه برگزار شده است.

وی افزود: راه‌های مختلفی برای شناخت این کتاب بزرگ و راه‌یابی به فهم معارف آن وجود دارد که نزدیک‌ترین و بهترین راه بهره‌گیری از بیانات نورانی خود قرآن است زیرا با ترویج فرهنگ قرآنی در بین اقشار مختلف جامعه به‌ویژه نسل جوان می‌توانیم در برابر تهدیدات و معضلات اجتماعی ایمن باشیم و  کتاب قرآن دارای آثار و برکات فراوان است که به این فریضه مهم باید توجه شود.

رئیس تبلیغات اسلامی ساوه تصریح کرد: ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه اسلامی امری ضروری است و برگزاری این برنامه‌ها می‌تواند زمینه‌های آشنایی و انس بیشتر با قرآن و آموزه‌های انسان‌ساز آن را در جامعه فراهم کند.

 یزدان‌دوست بیان کرد: این جشنواره با 300 نفر شرکت‌کننده با همکاری داوران متخصص و با موضوعات حفظ قرآن کریم در سطح یک، دو، سه و چهار، حفظ جزء 30، حفظ 15 سوره، حفظ 3 جزء و حفظ 5 جزء برای کودکان، نوجوانان و جوانان در قالب ترتیل، تحقیق، نقاشی، روزنامه دیواری با مضامین قرآنی برگزار شده است که به‌ سبب بالا بودن سطح مسابقه حدود 100 نفر به‌عنوان برنده جشنواره قرآنی انتخاب و با اهدا لوح از آنها تجلیل شد. 

وی ادامه داد: ایام‌الله دهه مبارک فجر را در پیش داریم، امنیت امروز جامعه را مدیون رشادت‌های امام(ره) و شهدا هستیم که در این مسیر تبیین دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی برای نسل امروز ضروری است، انقلاب ما یک انقلاب  فاطمی است و می‌طلبد که شئونات دینی را حفظ کنیم و با توجه به هم‌زمان بودن این دهه با ایام فاطمیه، حرمت این ایام در جشن‌های دهه فجر حفظ شود.

انتهای پیام/ح

R41371/P1357/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۸۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، فرزاد مخلص‌الائمه در همایش زائران حج تمتع استان مرکزی با اشاره به لزوم توجه به شاخصه‌های وحدت بخش در مراسم معنوی حج، اظهار داشت: تقویت وحدت، توحید، ایمان و تقوا از مهم‌ترین دستاوردهای آئین معنوی حج است که مسلمین باید به آنها توجه ویژه داشته باشند.

وی رمز پیروزی و موفقیت هر ملت، مذهب و دینی را در اتحاد و یکپارچگی دانست و افزود: همانطور که رمز پیروزی ما در انقلاب اسلامی نیز همین بود، امروز نیز آنچه می‌تواند اسلام را از گزند دشمنان مصون بدارد، وحدت و یکپارچگی مسلمین است.

استاندار مرکزی، سفر معنوی حج را فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی توصیف کرد و گفت: حج یک عمل عبادی سیاسی و جز خدا کسی را ندیدن است، دولت همه مقدمات و برنامه‌ریزی‌ها را برای مناسک حج انجام داده و لذا حاجیان بدون نگرانی در این مراسم معنوی حضور می‌یابند و در ایران و عربستان شرایط لازم مهیا شده است.

وی ابراز کرد: جمهوری اسلامی ایران با توجه به نگاه ویژه خود معتقد است حج یک عمل عبادی سیاسی است و دین از سیاست جدا نیست، در این سفر معنوی هیچ امتیاز خاصی برای افراد وجود ندارد بلکه همه با یک پوشش به گرد کعبه طواف می‌کنند و اعمال خود را انجام می‌دهند. ‌

حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی امام جمعه موقت اراک نیز با بیان اینکه پیام حج با حضور و همبستگی حاجیان به جهان اسلام و خارج از اسلام مخابره می‌شود، گفت: حجاج بیت‌الله الحرام سفیران کشور، استان و شهر خود هستند، بنابراین باید تلاش کنند همه اعمال را به درستی و شایسته انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه برگزار کنندگان مراسم حج در کشور زحمات بسیاری به منظور برگزاری هر چه بهتر این مراسم انجام داده‌اند، اظهار کرد: ضروری است ضمن رعایت فرامین اخلاقی، حلالیت گرفته شود که حج مورد قبول حق واقع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • مد خوب، مد بد!
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • دشمن با ترویج بی حجابی قصد ضربه زدن به اسلام را دارد