Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@02:41:59 GMT

◄ خرید کشنده به قیمت کنونی توجیه اقتصادی دارد؟

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۸۸۹۱۰

◄ خرید کشنده به قیمت کنونی توجیه اقتصادی دارد؟

تین‌نیوز | 

یک فعال بخش ناوگان بار جاده‌ای معتقد است اگرچه در ایران حقوق و دستمزد و قیمت سوخت پایین‌تر از اروپا و امریکاست اما قیمت کشنده و کامیون به عنوان سرمایه‌گذاری اولیه بین ۳۷/۵ تا ۵۵ درصد در مدل‌های مشابه گران‌تر از قیمت در اروپا، امریکا، شرق آسیا است.

مالک نخعی در پیامی که در بخش نظرات کاربران تین‌نیوز منتشر کرد، افزود:  قیمت لاستیک و قطعات یدکی نیز در ایران از ۹۵ تا ۱۳۵ درصد گران‌تر از اروپا و امریکا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کاربر تین‌نیوز خاطرنشان کرد: همچنین اگر با توجه به کلاس‌بندی بارگیر، نرخ های حمل را بررسی کنیم می‌بینیم که متوسط نرخ حمل انواع کشنده حدود ۷۰ تومان در تن کیلومتر ماست و این به معنی تامین هزینه فارغ از در آمد است.

وی با طرح این پرسش که آیا خرید کشنده با ارزش 511 میلیون تومان توجیه اقتصادی دارد، اظهار داشت: متوسط ارزش کشنده در اروپا 73 هزار یورو و هزینه گمرک و واردات ( تعرفه گمرک، ارزش افزوده، سهم هلال احمر، سهم استاندارد، حق بندرگاه، کرایه حمل ) 40 درصد  برابر 29 هزار و 200 یورو می‌شود.

این فعال بخش بار جاده‌ای افزود: متوسط قیمت بارگیر در کشور 19هزار یورو، ارزش هر یورو 4.213تومان(3/11/95)، ارزش متوسط کشنده با بارگیر 511 میلیون تومان، سود سالانه بانکی91میلیون و 980  هزار تومان، حقوق راننده سالانه36 میلیون تومان تومان، بیمه‌ها 14 میلیون تومان، لاستیک سالانه 17 میلیون تومان، تعمیر و نگهداری سالانه 20 میلیون تومان، سوخت 30 برای برای 120هزار کارکرد 11 میلیون تومان،  اگر بارگیر 15 ساله از رده خارج شود سالانه 35 میلیون تومان از ارزش کاسته می‌شود که بر اساس این محاسبات جمع درآمد لازم برای پوشش هزینه‌ها سالانه 224 میلیون و 980 تومان بر 12 ماه خواهد بود و جمع درآمد ماهانه 18میلیون و 750 هزار تومان! 

نخعی گفت: هم‌اکنون یک کشنده در ماه با متوسط کارکرد دوسر بار 10 هزار کیلومتر چقدر درآمد دارد؟ مسئولان امر قبل از به‌وجود آوردن توجیه اقتصادی از رانندگان توقع سرمایه‌گذاری دارند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۸۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، گزارش‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد که سازمان حفاظت محیط زیست از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ صرفاً نسبت به ارزش گذاری ۲۰ منطقه از ۳۰۹ منطقه تحت مدیریت خود و از سال ۱۴۰۰ به بعد نسبت به ارزش گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستم ۵ استان کشور (کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، لرستان و کرمان) اقدام کرده است.

این در حالی است که این سازمان مکلف بوده ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوطه را محاسبه و در حساب‌های ملی لحاظ کند.

در ماده ۱۹۲ قانون برنامه پنجم، دولت (سازمان حفاظت محیط زیست) مکلف شده بود ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوط را در حساب‌های ملی محاسبه و لحاظ کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • گزارش بورس امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • کشف محموله ۱۰ میلیاردی تنباکوی قاچاق از انباری در جنوب تهران
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • روزگار سپری شده اسکناس ایرانی