Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین کلاس دوره آموزشی ایده‌پردازان با معرفی ایده‌پردازان برگزیده مرحله اول رویداد ملی فناوری سلامت، در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد. 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، این کلاس‌های یک روزه، سه هفته متوالی ادامه دارد. در این دوره آموزشی 35 ایده‌پرداز، نحوه ارائه ایده در روز نهایی رویداد را که با حضور استادان صنعت و دانشگاه و همچنین سرمایه‌گذاران دولتی و بخش خصوصی برگزار خواهد شد، آموزش می‌بینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسامی ایده‌پردازان برگزیده مرحله اول داوری رویداد در سایت www.Health.ideasbazaar.ir قابل مشاهده است.

دبیرخانه رویداد ملی فناوری سلامت اعلام کرد 144 ایده برای این رویداد دریافت کرده است که با داوری اولیه ایده‌ها، صاحبان 35 ایده، امتیاز شرکت در این دوره آموزشی را کسب کردند. در پایان این دوره آموزشی با رای داوران و استادان دوره آموزشی، 18 ایده برای روز نهایی رویداد ملی فناوری سلامت انتخاب می‌شوند.

رویداد ملی ایده‌بازار فناوری سلامت 24 بهمن با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دفتر ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیر کبیر در تالار اجتماعات مرکزی این دانشگاه برگزار خواهد شد.

دکتر وطن‌پور رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه شورای سیاستگذاری ایده بازار فناوری سلامت با اعلام حمایت از رویدادهایی که منجر به پرورش ایده‌های خلاق می‌شود، از ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان بهترین و حرفه‌ای‌ترین گروه‌ها در این زمینه یاد کرد و خواستار کمک مادی و معنوی به این نهاد شد.

پژوهشگران و ایده‌پردازان می‌توانند آخرین اطلاعات و اخبار مربوط به نخستین رویداد ملی فناوری سلامت را در سایت www.Health.ideasbazaar.ir پیگیری و طبق برنامه‌های اعلام شده، در کلاس‌های دوره آموزشی شرکت کنند.

از پژوهشگران و ایده‌پردازان خواسته شده بود ایده‌های خود را برای رویداد ملی ایده بازار سلامت در سه حوزه دارو، فناوری اطلاعات و رباتیک ارسال کنند.

در حوزه دارو؛ فناوری‌های نوین در داروسازی و دارو رسانی، ژن تراپی و نانو داروها در حوزه فناوری اطلاعات؛ بیو انفورماتیک، سامانه‌های تشخیصی و درمانی در حوزه سلامت، اپلیکیشن‌های سلامت به ویژه در حوزه آموزش، پیشگیری و بهداشت، هوش مصنوعی در حوزه سلامت و سامانه‌های هوشمند در حوزه سلامت و در حوزه رباتیک؛ تجهیزات پزشکی رباتیک، میکرو روبات‌ها، نانو ربات\‌ها و داروهای بیوالکترونیک، شبیه‌سازهای آموزشی، چاپگرهای سه بُعدی و بیوسنسورها و نانو بیوسنسورها موضوعاتی است که مشخص شده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۴۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال که توسعه پوشش فیبرنوری را به عنوان یکی از مهمترین پروژه‌های درحال پیش‌برد خود دارد، به تازگی و با هدف توانمندسازی پیمانکاران و  پرورش کارشناسان متخصص و ماهر در حوزه فیبرنوری، کارگاه آموزشی «Passive FTTH/FTTX Network» را توسط آکادمی ایرانسل و با همکاری تیم شبکه ایرانسل، برگزار کرده است.

در اولین دوره از این کارگاه که به مدت ۳۲ ساعت و با پنج موضوع تخصصی Fiber Basics، Test & Delivery، Fiber Design، Execution و Network Safety برگزار شد، شرکت‌کنندگان از طریق یک محیط آزمایشگاهی واقعی و قابل تست، توانمندی خود را در حوزه‌های مذکور، به سطوح بالاتری رساندند.

همچنین توانمندسازی و هماهنگی پیمانکاران ایرانسل جهت پروژه‌های FTTH/FTTX و به منظور طراحی و اجرای بهینه‌تر و اجرای شبکه‌های قوی‌تر در پروژه‌های فیبر، مطابق با استانداردهای بین المللی FOA و شخصی‌سازی آن در شبکه فیبرنوری ایرانسل، از اهداف دیگر برگزاری این کارگاه بود.

این کارگاه‌ها به صورت مستمر برگزار می‌شوند و تمامی علاقمندان می توانند از اینجا، پیش ثبت نام اولیه را برای حضور در دوره‌های بعدی، انجام دهند.

توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و…، توسط مجموعه ایرانسل لبز که بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل است، پیگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • برگزاری دو رویداد بین‌المللی با موضوع «سمنان پایتخت جاده ابریشم»
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی