Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- پنجمين همايش بين المللي صنعت خودرو ايران با محور «زنجيره تامين رقابت پذير، مواد اوليه، قطعه سازي و لجستيک» در حالي در تهران برگزار مي شود که ايجاد گروه خودروسازي مشترک ايران خودرو و پژو (ايکاپ) از جمله دستاوردهاي اين همايش در دوره هاي پيشين است.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا، در حالي در آستانه پنجمين همايش بين‌المللي صنعت خودرو ايران در روزهاي 24 و 25 بهمن ماه جاري قرار داريم که نگاهي به دستاوردهاي دوره‌هاي پيشين اين همايش نشان مي‌دهد اين نشست‌هاي بين‌المللي تبديل به زمينه‌اي براي جذب سرمايه‌گذاران خارجي در اين صنعت استراتژيک شده و دستاوردهايي همچون تاسيس شرکت ايکاپ (شرکت مشترک پژو با ايران خودرو) را رقم زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


** ايکاپ
بر اساس گزارش سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران (ايدرو)، نخستين دوره از اين همايش در سال 1392 با هدف معرفي صنعت در عرصه‌ بين‌المللي برگزار شد. اين در شرايطي بود که صنعت خودرو ايران طي سال‌هاي 91 و 92 با بحران توليد روبه‌رو شدو تيراژ توليد نيز به يک سوم سال 90 کاهش يافته بود. اما با اين حال استارت آشنايي سرمايه‌گذاران خارجي با صنعت خودرو ايران زده شد.
با ادامه روند برگزاري اين همايش در سال 93، دومين همايش با هدف تبيين استراتژي صنعت خودرو ايران و با حضور مقام هاي صنعت خودروي 25 کشور جهان و پيام رييس انجمن جهاني خودروسازان برگزار شد.
در اين سال رشد توليد خودرو رقم خورد و خودروسازان توانستند در سال 93 از پيچ توليد به سلامت عبور کنند و از بحران فاصله گرفته و عبور کنند.
يکي از دلايل رشد توليد در اين سال، از يک‌ سو به آغاز مذاکرات شرکت‌هاي خارجي حتي با وجود اجرايي نشدن برجام و اميد به آينده‌اي بهتر بود و از سوي ديگر، تحولات انجام شده در اين صنعت منجر به رقم زدن رشد توليدي معادل 50 درصد شد.
در عين حال سومين همايش بين‌المللي صنعت خودرو فرصتي را فراهم کرد که تا در فضايي دور از حاشيه، مذاکراتي بين خودروسازان داخلي و همتايان خارجي که پيش از اين متوقف شده بود، ادامه يابد.
گزارش ايدرو مي افزايد: اين همايش با استفاده از نتايج پيشين با اهداف مهمي چون تسريع در رشد صنعت خودرو از طريق جذب سرمايه‌گذاري و تعامل با شرکاي خارجي جديد، معرفي فناوري، توليدات و نوآوري‌هاي صنعت خودرو، آگاهي مديران از پيشرفت‌هاي روز خودروسازي جهان، ارتقاي نقش و جايگاه صنعت خودرو در ميان ساير صنايع و غيره برگزار شد.
در اين فضا آخرين قوانين و مقررات کشور و نيز برنامه‌ها و شرايط خودروسازان داخلي درباره سرمايه گذاري‌هاي خارجي بويژه در بخش صنعت خودرو ارائه و تبيين شد.
سومين دوره از اين همايش بين‌المللي که همزمان با نخستين نمايشگاه توانمندي‌هاي صنعت خودرو برگزار شده بود، تقويت رقابت‌پذيري و افزايش همکاري‌هاي بين‌المللي را دنبال مي‌کرد. در اين دوره از همايش فضا براي برقراري ارتباط با شرکت‌هاي خارجي فراهم شد. اين همايش نشان داد که شرکت‌هاي خارجي استقبال زيادي براي حضور در بازار ايران دارند و قابليت اين بازار را براي سرمايه‌گذاري و توليد محصول مناسب ارزيابي مي‌کنند.
بر اين اساس نخستين گام‌ها در اين زمينه برداشته شد و اين همايش که تا دوره‌هاي پيشين تبديل به مکاني براي نمايش محصولات خارجي بود، به مکاني براي نمايش دستاوردهاي صنعت خودرو ملي تبديل شد.
شايد بتوان سومين همايش را سنگ بناي حضور شرکت‌هاي خارجي در صنعت خودرو ايران دانست. اين همايش در حالي بود که تلاش براي دستيابي به توافق هسته‌اي بيش از پيش سرعت گرفت و سرمايه‌گذاران را به آينده‌اي روشن در صنعت خودرو اميدوار کرده بود.
اين شرايط در حالي بود که در نخستين روزهاي بهمن ماه و همزمان با سفر دکتر روحاني، رئيس جمهوري و هيات همراه به پاريس، قرارداد از سرگيري همکاري‌هاي گروه صنعتي ايران خودرو و پژو که پس از مذاکراتي طولاني نهايي شده بود با حضور رييس جمهوري اسلامي ايران، نخست وزير فرانسه، وزير صنعت، معدن و تجارت وقت و مديران ارشد صنعتي 2 کشور به امضاي مديران عامل 2 خودروسازي رسيد که بر اساس آن براي نخستين بار يکي از خودروسازان برتر جهان از طريق سرمايه‌گذاري مالي مستقيم در صنعت خودرو ايران حضور پيدا کرد.
ايجاد شرکت مشترک ايراني فرانسوي با سهامداري 50 درصدي هر يک از 2 طرف مهم‌ترين بخش اين قرارداد بود که به انتقال فناوري روز جهان، توليد محصولات جديد و همچنين استفاده از بازارهاي صادراتي خواهد انجاميد.
در اين قرارداد سه نوع خودروي 208، 2008 و 301 قرار گرفت و قرار شد 2 شرکت در ايران شرکتي با نام جديد ايکاپ را با سهم هر کدام 50 درصد تاسيس و 30 درصد محصولات را صادر کنند و بقيه در بازار ايران به فروش برسد.
سهم سرمايه‌گذاري هر شرکت در اين قرارداد 400 ميليون يورو مشخص و نهايي شد. اين قرارداد که يکي از دستاوردهاي سه همايش گذشته بود، فضا را براي چهارمين همايش بين‌المللي صنعت خودرو ايران تا اندازه زيادي تغيير داد. اين همايش بين‌المللي که با رويکرد فروش و خدمات پس از فروش در بهمن ماه سال گذشته برگزار شد، شاهد ميهماناني در سطح تراز نخست خودروسازي جهان بود و در حالي که در دوره‌هاي پيشين، نمايندگان مديران عامل شرکت‌هاي خودروسازي حضور يافته بودند، در چهارمين دوره از همايش، مديران عامل شرکاي خارجي صنعت خودرو حاضر شدند تا زمينه را براي مذاکرات بيشتر و حتي انعقاد قرارداد فراهم کنند.
به گزارش ايرنا، پنجمين همايش بين المللي صنعت خودرو ايران با محور «زنجيره تامين رقابت پذير، مواد اوليه، قطعه سازي و لجستيک» در 24 و 25 بهمن ماه جاري در مرکز همايش هاي بين المللي برج ميلاد تهران پذيراي خودروسازان و قطعه سازان داخلي و خارجي خواهد بود تا گامي ديگر براي رشد و تعالي اين صنعت مهم و تاثير گذار کشور به منظور حضور با کيفيت در داخل و خارج از مرزهاي ايران برداشته شود.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: @IRNAeco
اقتصام* 3065*
تنظيم: محمد ملک دار* انتشاردهنده: فرهاد راستي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۶۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو

​مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست‌هایی جداگانه با مدیران عامل و مدیران ارشد دو خودروساز بزرگ کشور، برای استفاده از تجربیات تخصصی این بانک در تأمین مالی صنعت خودرو به هم‌اندیشی پرداختند. - اخبار بازار -

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.

محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.

محمد‌زاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و  توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم.

 او افزود: بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد. 

دیگر خبرها

  • تفاوت عجیب قیمت خودرو در ایران و امارات
  • ارائه توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو