Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نماينده مردم زنجان در مجلس، گفت: قوه قضاييه پناهگاه مردم است و وقتي دستگاه اجرايي کار خود را انجام نمي‌دهد و تذکرات مجلس موثر واقع نمي‌شود، قوه قضائيه وارد عمل مي‌شود.
به گزارش خبرنگار گروه سياسي خبرگزاري ميزان، فريدون احمدي نماينده مردم زنجان در مجلس شوراي اسلامي، امروز(سه‌شنبه) طي تذکري شفاهي در صحن علني مجلس ضمن قدرداني از قوه قضائيه و اقدام انقلابي دادستان قزوين به سبب جلوگيري از اخذ عوارض در آزادراه قزوين- زنجان گفت: قوه قضاييه پناهگاه مردم است و وقتي دستگاه اجرايي کار خود را انجام نمي‌دهد و تذکرات مجلس موثر واقع نمي‌شود، قوه قضائيه وارد عمل مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ضمن گلايه از وزارت راه و شهرسازي به سبب عدم توجه به مشکلات راه‌ها و بزرگراه‌ها تصريح کرد: به وزارت راه اعتراض داريم چرا که علي‌رغم تذکرات مکرر ما به وظيفه‌اش در قبال بزرگراه‌ها عمل نکرد و در حال حاضر بيت‌المال حيف و ميل مي‌شود و بهره‌برداري از راه‌ها و آزادراه‌ها به‌صورت مطلوب صورت نمي‌گيرد.
احمدي پيش‌تر در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري ميزان به اين موضوع پرداخته بود و با اشاره به اقدام اخير دادستان قزوين درباره جلوگيري از پرداخت عوارض آزادراه قزوين- زنجان در پي ناايمن بودن اين آزادراه گفته بود: اين اقدام حکايت از استقلال قوه قضاييه دارد يعني به جهت نفس کار بايد از قوه قضاييه و دادستان قزوين تشکر کرد.
وي در همان مصاحبه با بيان اينکه مسئولان بايد اقداماتي را در آزادراه قزوين انجام مي‌دادند، افزود: تعميرات آزادراه بايد در عوارضي قزوين- زنجان اعمال مي‌شد و ظاهراً دادستان هم به دليل عدم تعميرات آزادراه و سرويس دهي نامناسب از پرداخت عوارض جلوگيري کرده است لذا اين حرکت في نفسه از سوي دادستان اقدام درستي است.
عضو «کميسيون صنايع و معاون» مجلس با بيان اينکه اقدام دادستان قزوين قاطعيت قوه قضاييه را اثبات مي‌کند، تصريح کرد: بنده چندين بار از تذکراتي درباره مشکلات آزادراه‌ها در مجلس داشتم با اين حال دادستان هم نظر خود را به درستي اعمال کرده است.
احمدي با بيان اينکه اينگونه اخطار و تذکرات نبايد طولاني شود گفت: معتقدم اين حرکت يک اقدام تنبيهي است و مسئولان و دست اندرکاران آزادراه بايد به خود آمده و به سرعت در جهت حل مسائل اقدام کنند.
اين نماينده مجس تصريح کرد: اينکه آزادراه عوارض دريافت نکند اقدام خوبي نيست لذا اقدام دادستان يک اقدام تنبيهي است براي اينکه مسئولين وظايف خود را انجام دهند، اما متاسفانه متوليان آزادراه قزوين- زنجان مربوط به يک شرکت دولتي است و کسي کَکَش هم نمي‌گزد.
احمدي خاطرنشان کرد: ما از دادستان در راستاي اين اقدام تشکر مي‌کنيم و اما از مسئولين آزادراه قزوين- زنجان مي‌خواهيم که مشکلات را حل و فصل کنند با اين حال ما هم معترض اشکالات در اين آزادراه هستيم.
قدرداني سخنگوي کميسيون حقوقي و قضايي مجلس از اقدام انقلابي دادستان قزوين
اقدام دادستان قزوين درباره «جلوگيري از پرداخت عوارض» مناسب و قابل حمايت است
دريافت عوارض در آزادراه قزوين - زنجان تا اطلاع ثانوي ممنوع شد/ دادستان قزوين: در برخي نقاط اين آزادراه مشکل تخريب آسفالت، خاموش بودن روشنايي و عدم ترميم گاردريل‌ وجود دارد
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۸۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند

به گزارش همشهری آنلاین، تیرماه پارسال با حکم قانون بودجه قرار شد که خرید بیمه شخص ثالث مشروط به تسویه بدهی عوارض بزرگراهی دارندگان خودرو شود به این معنا که تا زمانی که فرد بدهی عوارض بزرگراهی‌اش را نپردازد، نمی‌تواند بیمه شخص ثالث خریداری کند.

این اتفاق اگر چه به کمک وزارت نیرو و بهره‌برداران بزرگراه‌ها آمد اما یک مانع دیگر بر سر خرید بیمه شخص ثالث تبدیل و راه بیمه‌گریزی را باز کرد. در سال‌های اخیر به واسطه افزایش حق بیمه شخص ثالث و البته عوارض مختلفی که از هر بیمه‌نامه گرفته می‌شود، وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه افزایش یافت و بحران بیمه‌گریزی را تشدید کرد.

آمارها نشان می‌دهد که تعداد وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شامل موتورسیکلت و خودرو به بیش از ۱۲ میلیون دستگاه رسیده است. حال سوال اینجاست که آیا برداشتن مانعی به نام الزام به پرداخت عوارض بزرگراهی به افزایش خرید بیمه شخص ثالث می‌انجامد؟ پاسخ منفی است و حال که این مانع برداشته شده، سوال مهم‌تر این است که برای وصول به موقع عوارض بزرگراهی چه باید کرد؟

کافی است در برخی بزرگره‌ها رانندگی کنید آنگاه متوجه می‌شوید که دست‌اندازهای زیادی ایجاد شده که هم به خودروها آسیب زده و هم سلامت رانندگان و سرنشینان را به خطرمی‌اندازد چرا که شرکت‌های بهره‌بردار به بهانه وصول نشدن عوارض، از نوسازی و بهسازی سرباز می‌زنند. راه بهتر این است که وزارت راه و شهرسازی به فکر تدابیری برای وصول به موقع مطالبات معوق ناشی از تردد خودروها در بزرگراه‌ها باشد و افرادی که به موقع بدهی‌شان را نمی‌پردازند، مشمول جریمه شوند.

کد خبر 848547 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بیمه شخص ثالث بزرگراه بیمه مرکزی

دیگر خبرها

  • تصادف زنجیره‌ای در آزادراه قزوین _ زنجان ۱۰ مصدوم به‌جا گذاشت
  • تصادف زنجیره‌ای در آزادراه زنجان- قزوین ۲۳ مصدوم برجا گذاشت
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور اعلام شد +جدول
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • افزایش ۳۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه‌های کشور | نرخ جدید عوارض آزادراه ها را ببینید
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث