Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه حمایت از ابتکارات نباید پشت درب ها و روی میزها بماند، گفت: چیزی که امروز نیاز داریم راهکارهای انقلابی و عملیاتی است.

به گزارش ایسنا، سردار غلامحسین غیب پرور، رئیس سازمان بسیج مستضعفین  در نشست سرآمدان فناوری و صنعت که با همکاری سازمان بسیج صنعتی کشور برگزار شد، اظهار داشت: ۴ وزارتخانه و سازمان، حامی بسیج مهندسان صنعت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به اهداف انقلاب اسلامی طبیعی است که در موضوعات مختلف از رشد و بالندگی برخوردار باشیم، اما در برخی بخش‌ها دچار کندی هستیم از جمله بخش صنعت که چنین نشست‌هایی باید در نقاط ضعف راهگشایی کند.

وی گفت: باید طرحی برای برون‌رفت از مشکلات داشته باشیم و حداقل به برخی از آنها بپردازیم.

غیب‌پرور افزود: جامعه مهندسان در بخش صنعت، کشاورزی و عمران دارای ۱۹۰ هزار مهندس بسیجی است که اگر این میزان را به خارج از محدوده بسیج تسری دهیم، این افراد چندین برابر می‌شوند و با احتساب بخشی از نیروهای در حال تحصیل، آمار قابل ملاحظه‌ای احصا می‌شود که نتیجه آن این است که در یک نگاه کلان با کمبود نیروی انسانی متخصص مواجه نیستیم.

وی گفت: اگر بپذیریم کمبود نداریم، باید آسیب‌شناسی کنیم که البته من در مقام آسیب‌شناسی علمی نیستم، اما از تجربیاتم چند نکته را عرض می‌کنم.

وی گفت: بنا بر تجربه متوجه شدم که در زمینه نیروی متخصص نیازمند نگاه تحولی در مدیریت صنعت هستیم که البته این بحث در سطح تعاملات مدیران در صنعت کشور است و فرض بر این است که تمامی نیروهای متخصص ما کاملاً سالم هستند.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد باید به عارضه‌شناسی و آسیب‌شناسی صنعت کشور به صورت عملیاتی ورود کنیم، در حال حاضر تعداد قابل ملاحظه‌ای پایان‌نامه دکترا در کشور انجام می‌شود که جای آنها در آرشیو کتابخانه‌های دانشگاه‌های کشور است و به صورت محدود یا فوق‌العاده کمرنگ به صنعت وارد می‌شوند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت:‌کشور متعلق به همه ماست و باید منافع ملی کشور را به عنوان یک مسئله ملی وسط بگذاریم و درباره آن تلاش کنیم تا به سمتی حرکت کنیم که شأن کشورمان است.

وی گفت:‌انقلاب اسلامی یعنی می‌خواستیم روی پای خود بایستیم اما در عمل در بخش‌هایی کم عمل کردیم. معتقدم در مقوله اقتصاد مقاومتی هنوز به مرحله باور نرسیده‌ایم در نتیجه کماکان مشکل باقی است.

وی گفت:‌در همایش امروز اعتقادم راسخ‌تر شد وقتی دیدم جوانان ما ایده و حرف دارند برای مثال خواهر جوانی از شهرستان صحنه کرمانشاه در نمایشگاه تخصصی امروز شرکت کرده و با  کمک دوستان خود طرحی را انجام داده‌اند که پسندیدم و قابل تسری است البته باید در این زمینه بررسی علمی شود.

وی توضیح داد: ایده این جوان ایجاد طرح خیرین صنعت در صحنه است که طرحی مانند خیرین سلامت است که البته فقط موضوع مالی در این طرح مطرح نیست بلکه به ایده و خلاقیت مردم توجه دارد.

وی گفت: جوان دیگری سانتریفیوژ یخچال‌دار ارائه کرده است که با ساخت این دستگاه در ایران ما پنجمین یا ششمین کشوری هستیم که این محصول را خواهیم داشت.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور با بیان اینکه در روند حمایت از چنین پروژه‌هایی به شرط نگاه انقلابی و تحولی باید وارد شویم که اگر این نگاه وجود نداشته باشد همین افراد در مرحله ثبت اختراع، ورود به بازار و ادامه راه دچار مشکل می‌شوند.

وی با اشاره به برخی اقدامات بسیج در دوره جنگ تحمیلی گفت: پل بعثت که شاهکار مهندسی بسیج در اتصال رود اروند به خلیج‌فارس است روی رودخانه‌ای با سرعت آب ۷۰ تا ۸۰ کیلومتر در ساعت با دهانه لوله‌ای در وسط جنگ ساخته شده است. یا پل حضرت سیدالشهدا (ع) که روی رودخانه هور در جزیره مجنون در عملیات خیبر با ۱۳ کیلومتر مسافت ساخته شد که تمامی این موارد نشان می‌دهد که توانمندی در کشور ما وجود دارد و باید تکانی بخوریم.

وی گفت: بسیج صنعت چند کار باید انجام دهد که از جمله این کارها کمک به صنعت و نظام مدیریتی، تربیت نیروی انسانی متخصص متعهد، نوسازی مدل صنعت و رصد دائم صنعت کشور است.

وی در پایان گفت: برخی اصحاب رسانه نقدهایی داشته‌اند که فلانی طرح‌هایی را در کشور شروع کرده بدون هماهنگی با برخی مجموعه‌ها برای مثال وزارت آموزش و پرورش در حالی که رویکرد بسیج حتماً هماهنگی با مجموعه‌هاست و کارمان را بلدیم و توجیه هستیم.

وی همچنین اعلام کرد: بسیج این آمادگی را دارد که به میدان بیاید و کمک کند زیرا همه باید برای انقلاب کمک کنیم و به شرط داشتن یک برنامه مشخص در رأس مشکلات راهگشا باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۹۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست

معاون اول رئیس جمهور گفت : ایران آمادگی دارد دستاوردها و پیشرفت های خود را در اختیار دیگر کشورها قرار دهد و در این تعامل بر خلاف غرب و آمریکا که فقط به منافع خود می اندیشند، ایران منافع متقابل دو طرف را به صورت برد- برد مدنظر قرار می‌دهد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، نخست وزیر بورکینافاسو در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا با معاون اول رییس جمهور کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

محمد مخبر عصر امروز(شنبه) در این دیدار که در محل اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، با تاکید بر نگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران به توسعه روابط با کشورهای آفریقایی، گفت: تهران در همین راستا علاقه مند است مناسبات خود را به صورت همه جانبه با کشورهای آفریقایی و بویژه بورکینافاسو گسترش دهد.

معاون اول رییس جمهور همچنین با ابراز خرسندی از بازگشایی سفارت بورکینافاسو در تهران در سال 2023 و استقرار سفرای دو کشور با بیان اینکه ظرفیت های خوبی برای ارتقاء مناسبات فی مابین وجود دارد افزود: امضای اسناد همکاری در نخستین اجلاس کمیسیون مشترک، مناسبات تهران – واگادوگو را وارد دوره جدیدی کرده که لازم است دو کشور روند اجرایی کردن این اسناد را تسریع کنند.

مخبر با تاکید بر اینکه قدرت جمهوری اسلامی ایران ناشی از پیشرفت در زمینه علم و تکنولوژی است تصریح کرد: ایران آمادگی دارد دستاوردها و پیشرفت های خود را در اختیار دیگر کشورها قرار دهد و در این تعامل بر خلاف غرب و آمریکا که فقط به منافع خود می اندیشند، ایران منافع متقابل دو طرف را به صورت برد- برد مدنظر قرار میدهد.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه گسترش روابط و مناسبات اقتصادی دو کشور نیازمند توسعه مراودات میان بخش خصوصی دو کشور است اظهار داشت: باید بستر همکاری بخش خصوصی دو کشور را فراهم کنیم که لغو روادید و تسهیل همکاری های بانکی از مهمترین ملزومات در این زمینه است.

نخست وزیر بورکینافاسو نیز در این دیدار با قدردانی از برگزاری موفقیت آمیز اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در تهران گفت: روابط دو کشور از سابقه خوبی برخوردار است و بورکینافاسو خواستار استفاده از توانمندیها و تجربیات ایران در عرصه های مختلف صنعتی، بهداشت و درمان و علم و فناوری است.

وی با ابراز خرسندی از پیشرفت ها و دستاوردهای ایران در زمینه های مختلف، بر اراده جدی کشورش برای گسترش روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • حمایت بسیج اساتید از دانشگاهیان جهان علیه رژیم صهیونیستی
  • بیانیه سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی در حمایت از غزه
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • افتتاح نمایشگاه وقف