Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@10:18:22 GMT

دانشگاه تهران میزبان رهبران آینده محیط زیست

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۰۹۵۱۳

نشست جهانی «رهبران آینده محیط زیست» توسط انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران با حضور بیش از 40 شرکت‌کننده از 39 کشور جهان از 6 تا 11 اسفند ماه امسال برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، با توجه به وضعیت نامطلوب محیط زیست جهان و نیاز مبرم به حضور جوانان در این عرصه برای تلاش در جهت رفع معضلات و بحران‌های محیط زیستی، انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران (انجمن علمی دانشجویی احیاء مناطق خشک و کوهستانی، محیط زیست، جنگلداری و اقتصاد جنگل، شیلات و علوم و مهندسی صنایع چوب و کاغذ) نشست جهانی «رهبران آینده محیط زیست» را در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران از تاریخ 6 تا 11 اسفند سال جاری برگزار خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اهمیت موضوع و برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در طول دوره ثبت‌نام بیش از 3570 نفر از دانشجویان، محققان و کارشناسان منابع طبیعی، محیط زیست و کشاورزی دانشگاه‌های بیش از 90 کشور جهان برای شرکت در این دوره ثبت‌نام کردند.

انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی با تشکیل کمیته اجرایی به بررسی ویژگی‌های ثبت‌نام‌کنندگان پرداختند و در گام بعدی، با توجه به رشته و مقطع تحصیلی، رزومه و نامه انگیزشی 40 داوطلب برتر از 39 کشور مختلف جهان جهت حضور در این نشست مورد پذیرش قرار گرفت.

بر اساس گزارش کمیته اجرایی، برای گزینش و انتخاب شرکت‌کنندگان تا حد امکان سعی شده است، شرکت‌کنندگان انتخاب شده از کشورهای مختلف و از تمام گرایش‌های علوم کشاورزی و منابع طبیعی باشند تا به این وسیله بتوان از تجربیات تمامی کشورها در زمینه مدیریت پایدار منابع طبیعی بهره برد و به یک شبکه قوی از راهکارهای مدیریتی دست یافت.

این دوره آموزشی شامل بخش‌های متنوعی است که از جمله آنها می‌توان به دوره آموزشی، بحث و تبادل نظر، کار گروهی، بازدید میدانی و برنامه‌های جانبی فرهنگی- اجتماعی اشاره کرد.

همچنین کشورهایی که دانشجویان آنها به نمایندگی در این نشست حضور خواهند یافت شامل کشورهای آلمان، ایتالیا، انگلستان، کانادا، فنلاند، ایالات متحده آمریکا، روسیه، استرالیا، کره جنوبی، فرانسه، اسپانیا، برزیل، کنیا، پاکستان، یونان، جمهوری آذربایجان، مجارستان، قرقیزستان، هلند، گرجستان، لهستان، فیلیپین، مراکش، ارمنستان، اوکراین، افغانستان، سوریه، سومالی، ترکیه، تونس، الجزایر، قطر، ژاپن، بنگلادش، بلاروس، پرتغال، چین، هند و مالزی می‌شوند.

برگزاری این نشست جهانی توسط انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران به عنوان کهن‌ترین مجموعه آموزش عالی منابع طبیعی کشور می‌تواند آغاز راه انجمن‌های علمی دانشجویی رشته‌های منابع طبیعی برای گسترش ارتباطات و تأثیرگذاری‌های خود در سطح بین‌المللی باشد.

در ذیل این دوره آموزشی جهت ایجاد فضایی بزرگتر برای تعامل بیشتر دانشجویان و اساتید خارجی و داخلی «کنفرانس بین‌المللی مدیریت منابع طبیعی در کشورهای در حال توسعه» نیز با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی و دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این کنفرانس سخنرانانی از دانشگاه‌های مختلف به ارائه سخنرانی در زمینه مدیریت منابع طبیعی و محیط زیست خواهند پرداخت که از جمله آنها می‌توان به دکتر فرانکو فرسکورا (دانشگاه کوازولو ناتال، آفریقای جنوبی)، دکتر مونا بنت الزغبی (دانشگاه گلوکسترشایر، انگلستان)، دکتر تاشکین ازتاش (دانشگاه آتاترک، ترکیه)، دکتر یاسینه باکار (دانشگاه لیموژس، فرانسه)، دکتر شوکسی ین (دانشگاه تکنولوژی هفی، چین)، یوجی گان (دانشگاه آکسفورد، انگلستان)، آنت مهل هورن (دانشگاه ETH ، سوئیس)، آماندا فرانکا (دانشگاه مونیخ، آلمان)، جیلینگ لیو (دانشگاه لیسبون، پرتغال)، نورالعین حمدان (دانشگاه پوترا، مالزی)، دیلارا گارافوا (دانشگاه فدرال کازان، روسیه)، نینا رینه (برنامه محیط‌زیست سازمان ملل متحد، فنلاند)، لوسی پلوشکه (سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد، ایتالیا) و دکتر کاوه مدنی (دانشگاه امپریال کالج لندن و معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان محیط زیست) اشاره کرد.

این کنفرانس علمی با محورهای "آبخیزداری، بیابان زدایی، مرتعداری"، "تنوع زیستی، ارزیابی محیط زیست و آلودگی‌های محیط زیست"، "شیلات، ماهی شناسی"، "علوم جنگل"، "علوم و صنایع چوب و کاغذ"، "اکوتوریسم" و "فناوری‌های نوین در مدیریت منابع طبیعی" برگزار می‌شود.

بر اساس اعلام دبیرخانه همایش، 20 بهمن ماه آخرین مهلت ارسال مقالات خواهد بود.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۹۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است